Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik had na de wedstrijd in Bernabéu een leuk gesprekje met Bale’

Laatste update:

Virgil Misidjan geniet met volle teugen bij Ludogorets Razgrad. De 21-jarige aanvaller maakte in de zomer van 2013 de overstap van Willem II naar Bulgarije en won reeds de landstitel, de beker en de nationale Super Cup. Hij nam dit seizoen ook deel aan de Champions League en speelde in dat toernooi twee keer tegen Real Madrid.

/

Vura zegt in een interview met Voetbal International dat het bezoek aan Anfield van Liverpool ‘indrukwekkend’ was: “Zoals de fans het voetbal in Engeland beleven, zo doen ze dat nergens anders. Nee, shirts heb ik niet geruild. Ik ben niet het type om na afloop met z’n allen achter een bekende speler aan te hollen. Wel had ik na de wedstrijd in Bernabéu een leuk gesprekje met Gareth Bale.”

Misidjan zegt tevreden te zijn in Razgrad en hij verlengde in februari nog zijn contract tot de zomer van 2018. Met Ludogorets gaat hij momenteel aan kop in de A Grupa. CSKA Sofia heeft evenveel punten, maar beschikt over een slechter doelsaldo.

Denk jij dat Virgil Misidjan ooit bij een Europese topclub terechtkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou deze jongen niet beter zijn voor het Nederlands elftal dan Narsingh? Of zeg ik nou iets heel geks?

12 maart 2015 om 17:45

Want jij kent hem? Kan me bijna niet voorstellen dat je die competitie volgt

12 maart 2015 om 18:01

Ik zie hem ook niet vaak spelen, maar wel soms in de CL (niet vaak dus), en toen ie nog bij Willem II zat. Maar aangezien ik hem toen wel een goede speler vond en hij nu ook bij een club speelt die soms CL spelen, vroeg ik me af of hij niet meer zou toevoegen dan Narsingh.

12 maart 2015 om 18:16

Ik zie misidjan niet vaak. Maar wat kan narsingh nou wat misidjan niet kan? Misidjan heeft snelheid en een aardig schot, voorzet, techniek etc kan ik weinig over zeggen.

12 maart 2015 om 17:46

Ik durf hier mij mening niet over te geven, zie de beste jongen namelijk nooit live op tv.

12 maart 2015 om 18:27

Ik vind het je stelling helemaal niet gek want toen Misidjan bij Willem2 speelde heeft ie echt een paar verschrikkelijk goede wedstrijden gespeelt, dat geld overigens ook voor Narsing die bij Heereveen gewelidig speelde. Laatst nog een wedstijd van Misidjan gezien en toen vond ik hem wel een van beste van het veld.

12 maart 2015 om 20:02

Waarom zou het gek zijn? Als zulke kleine details jou opvallen dan heb je gewoon verstand van voetbal. Ik ken hem helemaal niet of ooit zien spelen maar ik kan wel inleven in je reactie. Ludogorets is wel een goeie team dat weet ik wel en hij speelt best op een hoog niveau. Dus wat je zegt zou best kunnen. Volgende keer zal ik beter op hem letten.

Helemaal niks geks aan, ben het met je eens.

12 maart 2015 om 17:58

Supporter van ludogoretz zeker? Of je kijkt alle wedstrijden? lijkt me allebei sterk, mocht ik gelijk hebben en het is niet zo dan hou alsjeblieft op met praten over zaken waar je geen verstand van hebt.

12 maart 2015 om 18:05

Sommigen zeggen ook veel over Van Dijk en Promes, maar die ziet toch ook bijna niemand vaak spelen? En aangezien Narsingh geen ster is en er verder weinig keuze is..

12 maart 2015 om 19:00

Misidjan is een aardige speler en iets onder het niveau van Narsingh, maar wel een die nog steeds beter wordt.. en ja ik heb in Bulgarije gewoond en volg de competitie

Leuk voor hem dat het volgends hem goed gaat. Ik volg hem niet en dr competitie ook niet

Was ooit een redelijk groot talent bij Willem II als ik het me goed herinner. Ben wel benieuwd wat hij daar verdient. Zou dat veel meer zijn dan de gemiddelde selectiespeler van Willem II? Hoe dan ook vind ik het mooi dat hij het avontuur is aangegaan.

13 maart 2015 om 02:20

Neem aan dat je bij een titel kandidaat die ook in de CL heeft gespeeld wel meer verdient dan bij een middenmoter/promovendus in de Eredivisie.. Hoop ik voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren