Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik geef niets om ethische problemen, Benzema moet opgeroepen worden’

Laatste update:

Karim Benzema is betrokken bij een afpersingszaak rond Mathieu Valbuena en ook door zijn foute vrienden komt de ster van Real Madrid in de problemen. Het is nog maar de vraag of Benzema mag rekenen op deelname aan het EK van 2016. Als het aan oud-international Djibril Cissé ligt moet Benzema gewoon opgeroepen worden.

/

“Ethische problemen? Daar heb ik geen boodschap aan. Het probleem is nog niet opgelost, maar het is een slecht idee om Benzema niet meer op te roepen”, begint Cissé in Public. “Hij vliegt over het veld en de nationale ploeg van Frankrijk heeft hem nodig.”

Cissé zelf speelde 41 interlands voor Frankrijk en in zijn topjaren was hij actief bij clubs als Liverpool en Olympique Marseille. Nu zit Cissé al enige tijd zonder club. “De kans is aanwezig dat ik weer ga spelen. Olympique Marseille is de club van mijn hart, maar ik denk niet dat ik daar op mijn 35ste nog nodig ben”, zegt Cissé.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed persoon om deze discussie mee te bespreken.

Totaal verknipt persoon.

27 maart 2016 om 11:29

Why?

27 maart 2016 om 11:31

Op basis van wat mag jij iemand vooroordelen?

27 maart 2016 om 11:58

Uit deze comment valt duidelijk af te lezen dat Nakata Cisse door en door kent, en dus het volle recht heeft om dit te zeggen.

27 maart 2016 om 13:00

Ik heb een tijdje met hem opgetrokken toen ik in de jeugd bij Liverpool speelde. Tegelijkertijd woonde ik in hetzelfde appartementencomplex, dus ja, ik ken ken hem aardig ja.

27 maart 2016 om 13:19

@Nakata Oke, nu begin je te halucineren. Rustig achterover leunen, medicijntje erin, komt zo allemaal weer goed jonge

27 maart 2016 om 14:12

Hahahahaha

27 maart 2016 om 16:59

En er nog op ingaan ook....

Het kan aan mij liggen maar die hele situatie heeft toch helemaal niets met etniciteit te maken?

27 maart 2016 om 11:33

Er staat ethisch. Zou kunnen dat er net etnisch stond, maar ze bedoelen ethisch.

27 maart 2016 om 13:03

Kan ook zijn dat ik het verkeerd gelezen had. Either way met het woord ethisch is het verhaal wel duidelijk.

27 maart 2016 om 11:36

Nee maar wel om ethische problemen. Etnische dingen zijn compleet anders als ethisch. Etnisch is bijv. dat het een probleem is dat iemand zuid-afrikaan is, ethisch daarentegen is dat iemand iets fout heeft gedaan zoals in dit geval zogenaamd afpersing

27 maart 2016 om 11:46

Ethisch is dan meer of wat hij heeft gedaan zo fout is dat hij niet meer voor de nationale ploeg uit mag komen. Bij Real hebben ze het hem snel vergeven, al moeten ze dat ook wel. Frankrijk zit in een luxe positie en kan het zich veroorloven om hem te laten vallen. Dat is de ethische discussie, neem je hem na zo'n incident nog mee, of niet.

27 maart 2016 om 12:19

Ethisch hoeft niet perse iets fout te zijn. Kan ook een goede daad zijn. . Je hebt ethisch verantwoord gedrag en ethisch onverantwoord gedrag. Ethniciteit heeft te maken met ras achtergrond afkomst

Valt wel mee, Frankrijk heeft zo'n goede selectie dat ze het zonder Benzema ook wel kunnen. Zet je Griezman in de spits.

27 maart 2016 om 12:18

Tegen Spanje Engeland Italië of Duitsland gaan ze het echt niet redden met Griezman in de spits.

Cissé pas 35 jaar.. hij lijkt Opa op die foto.
Of is hij al Opa? Dan lijkt hij gewoon oud

27 maart 2016 om 11:47

Lijkt me niet, als hij 35 is... Dan zou hij rond z'n 20e al een kind hebben gekregen bijvoorbeeld, die is dan nu 15... Niet echt de leeftijd om ook een kind te krijgen...

27 maart 2016 om 11:51

18 en 17 had gekund. Niet heel waarschijnlijk, maar toch. Hij lijkt in ieder geval wel op een opa

Ik hoop echt fat Benzema meegaat zo niet dan hoop ik dat Frankrijk er na de groepsfase al uit ligt

27 maart 2016 om 12:22

Haha, Benzema gaat mee en Valbuena wordt niet geselecteerd. Let maar op.

27 maart 2016 om 15:31

Als ik op mijn werk collega's chanteer met sextapes dan word ik dezelfde dag nog ontslagen. Nu gaat het om iemand waarvan je fan bent en moeten we direct overgaan tot de orde van de dag? Zou je ook zo over Benzema praten als die vrouw in de sextape jouw zusje was geweest?

Tuurlijk moet je Benzema niet meenemen, zo'n persoon moet je als Frankrijk niks mee te maken willen hebben. Laat hem aub thuis,zeker als je al meeneemt dat hij Algerijn is. Niks in het Frans elftal meer te zoeken

27 maart 2016 om 20:18

Zidane was ook een Algerijn en die hebben ze in 1998 gelukkig gewoon meegenomen ...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren