Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ga met alle plezier naar de wedstrijden van Ajax en Feyenoord kijken'

Laatste update:

AZ won zaterdagavond met 2-0 van Willem II, maar John van den Brom kon absoluut niet tevreden zijn over het vertoonde spel van zijn ploeg. De bezoekers uit Tilburg waren de bovenliggende partij en kregen ook de beste kansen, maar AZ deed wat Willem II naliet: scoren. De Alkmaarders hebben nu drie punten meer dan Feyenoord en drie minder dan Ajax.

/

Van den Brom wilde niet te lang stil staan bij het matige spel van AZ tegen Willem II; volgens de coach kunnen dit soort wedstrijden er best eens tussen zitten. " Zolang wij zelf de wedstrijden blijven winnen, jagen we de concurrentie op", zei Van den Brom tegen FOX Sports. "Er zijn nog negen duels te gaan. Ik ga morgen in ieder geval met alle plezier naar de wedstrijden van Ajax en Feyenoord kijken. Het kan voor ons een mooi weekend worden."

Steven Berghuis zette AZ tegen de verhoudingen in op voorsprong. "Het was een heerlijke goal; ik zal 'm op mijn YouTube-account zetten", lachte de aanvaller, die in blessuretijd ook de assist op de 2-0 van Dabney dos Santos leverde. "Wij zitten in een fase dat alles even meezit, maar we moeten wel beter gaan voetballen. Alhoewel, we hebben tegen Go Ahead en vanavond slecht gespeeld en toch met 2-0 gewonnen. Zeg het maar…"

Denk je dat AZ als tweede zou kunnen gaan eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

een redelijke kans op een geweldig weekend voor psv en az

28 februari 2015 om 23:59

Dat wel, maar laten we toch hopen dat AZ geen tweede wordt dit seizoen. Ik vind AZ leuk voetballen (op vanavond na), maar voorronde CL....ik moet er niet aan denken.

1 maart 2015 om 00:12

Als ze meer punten hebben dan Ajax en Feyenoord is dat gewoon verdiend. Weinig op af te dingen.

1 maart 2015 om 00:20

Leuk dat je het zegt, en hoe ver zijn jullie de afgelopen jaren in de Champions League gekomen? Precies.. het maakt dus geen reet uit of het AZ of Ajax is.
Overigens heeft AZ het goed gedaan in Europa de afgelopen jaren, ze hadden dan wel vaak een gunstige loting, maar ze winnen hun wedstrijden wel.

1 maart 2015 om 00:48

Het ontgaat jullie denk ik dat Ajax daadwerkelijk een kans heeft door de voorrondes te komen. Ze zijn wellicht geplaatst (afhankelijk van het aantal hoger geplaatste teams) en dat zorgt al voor een grotere kans. AZ heeft daar sowieso niet genoeg punten voor. Zien jullie ze al winnen van Leverkusen of Arsenal bijvoorbeeld. Ajax kan die tegenstanders mogelijk ontlopen. Ook is Ajax de laatste club geweest die wel door die voorrondes heenkwam itt alle andere clubs toen Ajax telkens al geplaatst was. Tuurlijk, als AZ tweede wordt is dat een puike prestatie en hebben ze dat verdiend. Ik denk alleen verder en als er niet snel iets gebeurt binnen het NLse voetbal zijn we binnen 3 jaar ons CL ticket kwijt waarmee nu de kampioen geplaatst is.

1 maart 2015 om 02:49

Hoezo? Europees is AZ gewoon een betere club dan Ajax en Feyenoord de laatste 10 jaar. Zelfs na de val van Scheringa!

1 maart 2015 om 07:57

@dapperestryder.

Aub als er 1 club iets Europees nog iets doet is het Az, het is dat wij 2 X niet Europees hebben gevoetbald de afgelopen 5 jaar. Maar anders had Az dik bovenaan gestaan van alle Nederlandse clubs.
Volgend seizoen gaat Az, Psv al voorbij op de ranglijst.

Ik ga er niet van uit, maar toch stel we worden 2de, hebben wij dat gewoon verdiend en mag Az het eens proberen. Heb nu Feyenoord en Psv genoeg zien stuntelen Europees vrcl. Laat een echte Europese cupfighter het maar doen!!

1 maart 2015 om 08:43

Het is net alsof jullie weigeren te lezen wat ik schrijf. Ja, AZ heeft het geweldig gedaan, IN DE EUROPA LEAGUE!! Ik heb ook geen enkele twijfel dat AZ het weer geweldig gaat doen in die competitie als het zich daar voor plaatst. Maar daar gaat toch heel mijn punt niet over. Maar ik schijn in het Chinees te typen, dus ik ga maar ff wat anders doen. Doei!

1 maart 2015 om 09:12

Je schrijft idd Chinees, maar wat hebben de andere klaar gespeeld in de vrcl?

Tevens zit er weinig verschil op ranglijst(uefa) tussen Ajax en Az volgend seizoen. Dus het blijft afwachten welke clubs in de loting komen, maar zelfs Az kan bij de geplaatste plaatsen komen.

Maar buiten dat, mocht Az de vrcl spelen en doorkomen. Begin je al met een startgeld van 8,5 miljoen en dat is lekker voor mijn club

1 maart 2015 om 10:05

Je hebt gelijk hoor, maar wat Ruud al zegt, laat AZ het maar een proberen in de vrcl. jaar na jaar PSV en Feyenoord daar zien sukkelen komt mijn strot uit. Telkens weer met een verwaande blik erin stappen en niets klaar spelen.

3 maart 2015 om 23:49

Zeg dappere dodo, arrogant ventje:
Dat je juist over AZ zo neerbuigend doet, terwijl AZ het afgelopen jaren het juist heel goed heeft gedaan Europees laat wel zien hoe belachelijk jij jezelf maakt.

mzls

John kan beter deze wedstrijd nog eens terug kijken en zijn tactische fouten analyseren. AZ pakt veel punten met matig spel maar om uitwedstrijden bij Utrecht, Vitesse, Heerenveen en Twente te winnen zal het toch echt beter moeten.

28 februari 2015 om 23:27

Jaa een middenvelder (Haye of dos santos )op "linksbuiten" heeft de afgelopen maanden goed gewerkt, team stond daardoor compacter.

Met hupperts voorin zit er geen voetbal op links...

1 maart 2015 om 08:06

Hoezo, tegen Eagles waren we gewoon beter, en speelde we het zakelijk niks aan de hand.
En aangezien dat allemaal uit-wedstrijden zijn, zie ik het probleem niet helemaal.
Alleen Twente-uit, aangezien Az Ziyech altijd vrij laat lopen en altijd scoort maar de rest winnen we op kwaliteit.

Tegen W2. Wij hebben Hupperts, had Tankovic of Haye daar gezet. Maar vdbrom wil hem maar blijven steunen, maar ondertussen moet hij nu wel concluderen dat het zo niet gaat werken.

Zet hem rechtsbuiten, begin daar eerst mee (vdbrom). Uiteraard nadat Berghuis gewisseld moet worden ivm vermoeidheid.

1 maart 2015 om 12:45

Winnen we op kwaliteit? Met alle respect,ik vind het leuk dat vd brom (az dus) het leuk doet maar er is niet meer kwaliteit dan bij vitesse. Winnen jullie daar,dan zijn jullie aardig op weg. Maar vitesse in deze vorm,dan maken jullie in mijn ogen geen schijn van kans. Ook thuis zijn jullie eigenlijk helemaal weggespeeld,maar wel gewonnen. Debk uiteindelijk dat jullie het niet worden, twente,heerenveen en vitesse uit gaan jullie niet winnen en feyenoord thuis wordt ook lastig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren