Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk niet dat een tussentijdse transfer past in de plannen van Luc’

Laatste update:

Het ziet er naar uit dat Luc Castaignos ook in de tweede helft van het seizoen 2014/15 uitkomt voor FC Twente. De 22-jarige spits liet zich de voorbije maanden van zijn productieve kant zien en maakte negen doelpunten in veertien wedstrijden: de kans is groot dat hij zijn beste prestatie (veertien doelpunten) gaat aanscherpen. FC Twente rekent erop dat Castaignos in januari niet naar het buitenland vertrekt.

/

Trainer Alfred Schreuder spreekt die verwachting uit in een interview met Voetbal International. “Ik heb niet het idee dat een tussentijdse transfer past in de plannen van Luc”, geeft hij aan. “Hij ontwikkelt zich dit seizoen goed en voelt zich prettig met spelers als Hakin Ziyech en Jesús Corona in zijn nabijheid. Castaignos wil eerst een goed en constant jaar bij FC Twente draaien, voordat een eventueel vertrek aan de orde is.”

Castaignos, die eerder uitkwam voor Feyenoord en Internazionale, kwam op 30 november voor het laatst in actie bij FC Twente. Daarna hield een oogblessure hem aan de kant tegen Vitesse, PSV en Willem II. De club pakte vier punten in die wedstrijden. Na de winterstop is Castaignos er normaalgesproken weer meteen bij. Dan neemt FC Twente het buitenshuis op tegen Feyenoord.

Luc Castaignos kan het beste tot de zomer bij FC Twente blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij nu zal vertrekken maakt hij een gigantische fout. Ik vind het nog altijd een hele beperkte spits. Met hele vervelende maniertjes. Het verstandigst zou zijn als hij nog minimaal twee jaar bij Twente blijft.

30 december 2014 om 14:47

Hij zou geen veel hoger niveau aankunnen anders had hij het wel gered bij inter waar amper goede spitsen zijn...

30 december 2014 om 15:02

Ja want er zijn echt heel veel 18 jarige spelers die het bij Inter redden, toen Luc daar naar toe ging was ook een iets ander Inter als dat het nu is, maar Eto'o opvolgen is voor niemand een makkie en zeker niet voor een jongen van 18

30 december 2014 om 18:16

Als een club met een met een leuk salaris komt dan is hij weg waarom ging hij naar inter alleen voor het geld dat was zijn grootste fout had gewoon bij feyenoord moeten blijven en onder malaay zich ontwikkelen

Castaignos mag van mij die 1e wedstrijd nog wel even missen. Zonder hem is Twente toch een stuk minder gevaarlijk doordat er gewoon een hoop scorend vermogen mist.

Al zijn spelers die lang geblesseerd zijn geweest vaak niet meteen echt goed en beslissend bij hun terugkeer dus dat moet wel goed komen voor Feyenoord hoop ik.

30 december 2014 om 13:46

Die Corona komt in de spits anders aardig uit de verf...

30 december 2014 om 13:57

inderdaad, na 1 wedstrijd, ipv 2 seizoenen. Als Twente hem kan verkopen zal die wel gaan, centjes zijn welkom..

Laat eerst maar eens zien dat hij echt iemand is hier in de Nederlandse eredivisie. Zijn eerste buitenlandse avontuur was natuurlijk te hoog gegrepen. Hij kan denk ik nog wel een kleine stap maken als hij zich de komende anderhalf jaar bij Twente blijft ontwikkelen. Zomer 2016 middenmoter/subtop duitsland

30 december 2014 om 18:47

Southampton misschien? Lijkt wel mooi als hij daar speelt voor pelle als hij weg gaat of te slecht is

Nu Luc Castaignos de laatste drie wedstrijden voor de winterstop niet meer mee heeft gespeeld bij FC Twente, merk je toch wel dat hij zeker wel belangrijk is voor FC Twente.

Ja, hij mist vrij veel kansen, maar ik ben altijd wel een fan van Castaignos geweest. Hij is pas 22-jaar en heeft genoeg mogelijkheden om zichzelf door te ontwikkelen. Het is voor hem ook beter als hij dit seizoen afmaakt bij FC Twente.

Ikzelf heb het al vaker aangegeven: maar ik denk dat Castaignos na dit seizoen misschien de stap naar een club als Benfica kan maken.

Clubs als Benfica weten over het algemeen wel raadt met spelers als Castaignos en ik ben ervan overtuigd dat Castaignos zich daar nog beter zal ontwikkelen en uiteindelijk voor veel geld doorverkocht zal worden.

Als hij dan naar Benfica gaat en voor veel geld wordt doorverkocht, dan zal hij niet naar een absolute topclub vertrekken, maar ik denk wel dat hij uiteindelijk van meerwaarde kan zijn voor clubs als Valencia, Liverpool, Tottenham Hotspur, Atlético Madrid en Borussia Dortmund.

30 december 2014 om 18:46

Ben helemaal met je eens !

Vorige jaar zei bijna iedereen "weg met Castaignos" maar nu zie je dat hij wel belangrijk is.
Bijv. tegen Willem 2 . Ze te veel naar achter toen ze stonden 2-1 achter en maar 10 minuten op de klok moesten ze wel aanvallen spelen ze mooier en je scoorde 2 doelpunten ! Hopelijk dat Castaignos snel terug komt !

Zal liever niet naar Benfica gaan je wordt direct verhuurt kijk maar naar Ola John (te vroeg vertrokken)

Ik vraag me toch werkelijk af wie deze onzin begint te roepen? Zaakwaarnemers? Journalisten? Spelers? Alsof hij te goed is voor de Eredivisie? Je knalt er een paar in en het buitenland lonkt. Constant presteren lijkt me een betere basis om naar het buitenland te gaan.

Castaignos moet pas naar het buitenland als hij topscorer van Nederland geworden is. Het liefst 2 keer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren