Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat Van Bronckhorst hem niet veel meer gaat gebruiken’

Laatste update:

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst liet Michiel Kramer zondag in de wedstrijd tegen AZ buiten zijn basiself en begon met Jean-Paul Boëtius als spits. Mario Been voorspelt dat de rol van de spits bij de Rotterdammers nu wel zo langzamerhand uitgespeeld zal zijn, te meer omdat Feyenoord in Alkmaar met 0-4 wist te winnen.

“Ik denk dat je die niet veel meer gaat gebruiken. Jörgensen komt straks terug. Dat is de onbetwiste nummer één voor de spitspositie”, zegt Been tegenover FOX Sports. Feyenoord versloeg AZ dankzij doelpunten van Steven Berghuis (tweemaal), Sam Larsson en Tonny Vilhena.

“Of het erg is als Van Bronckhorst hem niet meer gaat gebruiken? Nee, dat is niet erg”, vervolgt de ex-trainer van Excelsior, NEC, Feyenoord, Racing Genk en APOEL Nicosia zijn verhaal. “Ik kan me voorstellen dat een trainer voor zijn tweede spits gaat als zijn eerste niet kan spelen. Larsson was toen nog niet fit. Maar als hij ziet dat dit ook kan, dan is Jörgensen de eerste keuze en anders valt hij terug op dit systeem.”

Is de rol van Michiel Kramer bij Feyenoord uitgespeeld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is te vaak gebruikt. Toen des tijds qua middelen en financiën een redelijke spits. Maar in dit tijdperk moet Feyenoord nooit zo spits halen. Het is totaal geen spits voor Feyenoord. Hij mist zoveel kwaliteiten om mee te kunnen in Nederlandse top. Hij kan niet mee voetballen, hij is niet technisch, hij is niet snel. Hij is alleen lang en lomp en scoort zo en dan. Het is geen speciale spits waar je norm naar toe moet streven.

2 oktober 2017 om 08:58

Fey heeft hem gehaald puur omdat hij fey fan is. Want als je verder zou moeten kijken zou ik bij god niet weten wat je met Kramer aan moet bij fey. Die is ergens goed voor in het linkerrijtje. Of JL zelfs!

2 oktober 2017 om 09:04

Kramer is gewoon een ideale pinchhitter/stormram. Heeft ons niet voor niets erg belangrijke punten opgeleverd bij o.a. Utrecht (97e min). Maar het grootste probleem met Kramer is dat hij gewoon totaal verschillend is t.o.v. Jorgensen en dat zie je direct terug in het spel.

2 oktober 2017 om 09:41

Ja, Feyenoord haalt een spits omdat hij fan van Feyenoord is. Geloof het zelf Damsko. Kramer is een prima pinchhitter/stormram voor Feyenoord. Heeft met zijn doelpunten vorig seizoen nog een flink aandeel gehad in het kampioenschap.

Kramer is zo'n type spits die ideaal is wanneer je moet scoren tegen de Graafschap om het kampioenschap binnen te halen. ;-)

2 oktober 2017 om 14:15

Klopt helemaal Damski1103.
Feyenoord is nu bezig met het halen van Sander Duits in de winterstop. Die gaf laatst aan een grote Feyenoord-fan te zijn in een interview. MvG is er nu als de kippen bij.

3 oktober 2017 om 08:14

Tegen Utrecht ... nog meer wedstrijden wat je kan opnoemen? Veelste weinig in mijn ogen.

3 oktober 2017 om 08:16

Nou FR13jules succes met jullie "zogenaamde" pinchhitter. Nog is het zwaar ondermaats voor mij. Zelfs dan geef ik de voorkeur om iemand anders erin te gooien. Kramer wil ik niet eens gratis hebben. Kan totaal niet voetballen.

3 oktober 2017 om 08:17

Ik geloof je graag ... bakt er zeker ook weinig van.

2 oktober 2017 om 09:01

Hy is gewoon goed voor als wissel in laaste 20min als je achter staat !!

Die zal hoogstens wat invalbeurten maken in bekerwedstrijdjes. Gio heeft eindelijk dus gezien dat Kramer gewoon niet het niveau bezit wat fey wil nastreven. In ieder geval niet zoals Jörgensen.

2 oktober 2017 om 10:12

Ja....hoop dat hij nu ook eindelijk inziet dat diks.ook niks bij Feyenoord te zoeken heeft. Wat een verademing om amrabat daar gisteren bezig te zien zeg. Larsson eindelijk eens vanaf het begin die ook bij vlagen zijn klasse kon laten zien. Hopen dat Gio het nu eindelijk door heeft en dit niet eenmalig was.

Hij kan wel extreem nuttig als stormram om oorlog te maken. Dat heeft Fey. mede de titel opgeleverd vorig jaar. Als basisspeler mist hij eigenlijk alle kwaliteiten die Fey. zoekt

Kramer kun je nu alleen nog gebruiken als breekijzer, neem aan dat Larsson nu achter Jörgensen staat .

Kramer zal waarschijnlijk nog wel gebruikt gaan worden als stormram. Kramer heeft z'n waarde als pinchhitter meer dan eens bewezen. Als basiskracht komt hij gewoon te kort.

Is Kramer een voetballer dan???

Even alle gekheid op het bekende stokje maar als een voetballer (juli 2016) zelf aangeeft dat hij voetbal verschrikkelijk vindt en zo snel mogelijk wil stoppen dan weet je toch gewoon dat dit geen voetballer is die het verschil gaat maken. Met een dergelijke mentaliteit had Feyenoord hem nooit moeten halen

3 oktober 2017 om 08:19

Deze jongen moet lekker in de bouw werken. Voetbal is niets voor hem. Het enige wat ie kan dan is koppen. Omdat hij lang is. Maar voetbal is meer met je voeten. En daar kan hij totaal niets van ...

De enige rol die voor Kramer nog weggelegd lijkt is als pinchitter, dat is overigens ook de enige juiste rol voor hem bij een club als Feyenoord. Als je in het laatste kwartier nog iets moet forceren, gooi je gewoon Kramer erbij. Hij heeft meerdere malen laten zien daarin belangrijk te kunnen zijn. Het is wel duidelijk dat hij voor de basis echt zwaar tekort komt. Je speelt gewoon met 10 man...

Lekker terug naar ADO gaan!

Het kan verkeren bij Feyenoord. Een Kramer die straks niet meer aan de bak komt en een Tapia die weet te imponeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren