Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik denk dat ik zo weer ergens kandidaat zou zijn, mocht het fout gaan'

Laatste update:

Marinus Dijkhuizen was van plan om Excelsior nog wel even trouw te blijven, maar het ziet ernaar uit dat de coach nu toch zal gaan vertrekken. De oefenmeester staat in de nadrukkelijke belangstelling van Brentford, dat vijfde werd in de Championship, en reist deze week naar Londen. Daar moet een beslissing vallen. "Dit is iets unieks", denkt Dijkhuizen.

/

De coach zegt dat hij in Nederland niet naar een andere club zou zijn gegaan: "Ik heb de overtuiging dat die clubs over een paar jaar toch wel komen", zegt Dijkhuizen in het Algemeen Dagblad. "In mijn ideaalplaatje was ik nog een jaar in Rotterdam gebleven. Maar ik denk inmiddels zo'n goede naam te hebben opgebouwd in Nederland dat ik weer ergens kandidaat zou zijn, mocht het na een halfjaar fout gaan."

Dijkhuizen wil overigens niet bevestigen dat Brentford de club is met de concrete belangstelling; hij geeft wel toe dat het om een club uit Engeland gaat. "Trainers van mijn kaliber krijgen niet vaak zo'n kans", zegt Dijkhuizen, die nog een contract voor twee jaar heeft bij Excelsior.

Denk je dat Marinus Dijkhuizen bij een mislukt avontuur in Engeland snel weer aan de bak zou komen in Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat hij ook een gesprek heeft met West-Ham in London. Maar denk niet dat hij daar de hoofdkandidaat is, bij Brentford waarschijnlijk wel.

26 mei 2015 om 18:10

Ik vraag me af waar je dat vandaan haalt? Ik kan me niet voorstellen dat een club als West Ham United, bij het zoeken van een trainer, uit komt bij een trainer als Marinus Dijkhuizen..

Ik vraag me toch af hoe zo'n club als Brentford dan bij Dijkhuizen uitkomt. Vind het voor in de Eredivise een prima trainer die het met Excelsior goed gedaan heeft maar verwacht niet dat hij in Engeland slaagt.

26 mei 2015 om 18:00

Die kijken puur op papier wat een trainer met een laag budget gepresteerd heeft.
Of te wel op statistieken zoeken ze iemand uit.

26 mei 2015 om 18:05

Moneyball-principe

26 mei 2015 om 18:33

Nou noem je wel weer twee blaaskaken die van een totaal ander kaliber zijn...
Maar ben het eens met je punt! Dus bij deze twee nieuwe nominaties; de heren Robert Maaskant en Alex Pastoor xD

Roy hendriksen mee als assistent had ik gelezen.

Dijkhuizen zou perfect zijn voor Brentford. Het combinatievoetbal dat door Brentford wordt gespeeld zal Dijkhuizen wel liggen, denk ik.

27 mei 2015 om 00:10

En weer kiest voor geld ipv investeren in carriere ....

27 mei 2015 om 01:27

?? Excelsior is volgens jou beter dan Bratfort voor je carriere?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren