Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik denk dat ik wel heb bewezen dat ik in de basis van Ajax hoor'

Laatste update:

Lasse Schöne kwam dit seizoen lange tijd niet in het stuk voor bij Ajax, maar krijgt de laatste weken weer een basisplaats van trainer Frank de Boer. De middenvelder annex aanvaller verscheen tegen Feyenoord (tweemaal) en FC Groningen aan de aftrap en is daar ‘blij’ mee, zo vertelt hij aan Ajax TV.

/

“Ik denk dat ik ook wel heb bewezen dat ik erin hoor”, aldus de 29-jarige Schöne. “Als je een hele tijd niet speelt, is dat ook moeilijk op het veld. Dan is het moeilijker om je te motiveren, maar je moet er staan als het team je nodig heeft. Je moet dus gewoon hard blijven werken en daar word je na verloop van tijd altijd wel voor beloond.”

Schöne kan zondag tegen Excelsior zijn 150e officiële wedstrijd voor de Amsterdammers spelen. “Dat is fantastisch, een heel bijzonder moment. Ik ben daar heel trots op. Ik denk niet dat heel veel mensen dat hadden verwacht toen ik vier jaar geleden overkwam van NEC.”

Zou jij Lasse Schöne ook in de basis zetten bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zegt veel als deze man speelt in de basis... Zet is fatsoenlijke buitenspelers in je elftal Frank, dit kan niet langer hoor

19 februari 2016 om 19:41

Schöne is gewoon een prima voetballer, voegt altijd iets toe, heel lekker om in je team te hebben.

19 februari 2016 om 23:25

Als een spelers als Schone al terecht basis is bij de Nederlandse top, dan zinken we hard. Het is geen slechte speler, maar mensen kom op

19 februari 2016 om 20:08

Leer eens fatsoenlijk Nederlands, Insane!

19 februari 2016 om 20:29

Wat zegt hij verkeerd dan? Dus ipv inhoudelijk reageren loop je mensen af te zeiken en dat niet eens terecht.

Ot: hij voegt idd wel wat toe, vooral standaard situaties.. op de flank vind ik dat hij het spel juist vertraagt, en hij heeft geen eerlijke kans op de 10 positie gekregen. Ik denk dat hij daar op zn plek staat.. hij is namelijk zeer wendbaar, goede pass, voor de afvallende bal gevaarlijk..

19 februari 2016 om 21:48

Jij zegt dat hij inhoudelijk moet reageren en geen mensen moet afzeiken, maar Insane is degene die niet inhoudelijk reageert en Schone en de Boer afzeikt...

19 februari 2016 om 23:45

Enjoythegame, ga je schamen.
- "het zegt veel als deze man speelt in de basis" = "het zegt veel als deze man in de basis speelt" (woordvolgorde; nu nog steeds geen geweldige zin)
- "is" (tweede zin) = "eens"
- Geen punt aan het eind van de tweede zin.

Duidelijke fouten!

On: Schöne heeft zeker verrast bij Ajax, weinigen zullen die 150 wedstrijden in vier jaar hebben verwacht. Heeft zelfs bewezen dat hij gewoon in de basis hoort, al blijft het wat lastig waar gezien de sterke bezetting op het middenveld met Klaassen/gudelj/bazoer.

19 februari 2016 om 21:03

Gebruik je voetbalverstand!
Hij is balvast waardoor een rustpunt in de voorhoede. Iets waar Ajax behoefte aan heeft wegens ontbreken een balvaste spits. Daarnaast zijn routine en slimme passjes waardoor hij gevaar maakt. Direkte tegenstanders komen door hem niet vaakt gevaarlijk door.
Kortom hij hoort op dit moment in de basis bij Ajax, en zo denk Frank de Boer er ook over!

Doelt hij dan op de afgelopen jaren of 2, 3 wedstrijden? Als hij op het 2e doelt, dan is dat toch zeker merkwaardig.

19 februari 2016 om 19:39

Ach ja, denk op de laatste wedstrijden.

Vind hem geen toegevoegde waarde voor Ajax

19 februari 2016 om 21:20

Gelukkig ben jij geen trainer van Ajax. Oh je bent voor Psv.
Frank vind dat hij wel toevoegde waarde heeft rustpunt en rountine!

19 februari 2016 om 21:52

Zo rustig dat hij regelmatig de bal verliest en weinig creeert op zijn traptechniek. Tekenend was de kans van schone waar hij op de keeper afliep en nog achterhaald werd

Altijd handig een speler die vrije trappen en strafschoppen kan scoren. Is niet de snelste maar als ik soms hoor dat mensen Van de Vaart wel terug wilden dan kan je net zo goed een Schone erin zetten.

-Hij werkt tenminste hard, daar kunnen de anderen wat van leren.

Ben benieuwd hoe hij het achter de spits zou doen. Lasse is geen buitenspeler...

19 februari 2016 om 20:00

Schone komt altijd loopvermogen tekort op het middenveld. Dat is veel te veel risico voor De Boer.

Tegen Groningen vond ik hem niet heel best. Maar zie hem liever spelen waardoor El Ghazi in de spits komt in plaats van Milik.
Maar als middenvelder schiet hij te kort. Wellicht eens achter de spits proberen

19 februari 2016 om 21:54

Om te zien dat hij totaal niet aankan. Let maar eens op het werk dat klaassen verricht

Lasse! Aka Klasse Schone. Deze man moet lekker in de basis. Werkt hard, verzaakt niet waar andere vleugelaanvallers (El Ghazi, Fischer) weleens vergeten mee te verdedigen. Goed om te hebben in je team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren