Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat het wel gunstig is voor mij dat De Boer bij Ajax blijft’

Laatste update:

Mickey van der Hart heeft een doorbraak bij Ajax zeker nog niet uit zijn hoofd gezet. De keeper wordt door de Amsterdamse club verhuurd aan Go Ahead Eagles, waar hij onlangs nog een ongelukkig optreden kende tegen uitgerekend Ajax. Van der Hart denkt dat het voor hem gunstig is dat trainer Frank de Boer langer bij Ajax blijft.

/

“Ik denk dat het wel gunstig is voor mij dat De Boer blijft”, laat Van der Hart weten aan FOX Sports. “Onder hem ben ik bij het eerste elftal gekomen. Hij weet wat ik kan”, aldus de twintigjarige sluitpost van de club uit Deventer.

Bij Ajax is Jasper Cillessen momenteel de eerste keuze. Cillessen lijkt dat ook nog wel even te blijven, want hij tekende onlangs een nieuw contract. De ervaren Diederik Boer is de nummer twee in de hoofdstad, terwijl de in januari aangetrokken Andre Onana derde keeper is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima keeper voor clubs als Go Ahead, kijken of hij zich nog flink kan ontwikkelen hij is pas 20 natuurlijk. Zal over een paar jaar wel de strijd met Onana aan moeten gaan.

Ik denk dat Onana de voorkeur heeft. Is niet voor niets gehaald, ondanks vele keepers in de opleiding. Van der Hart is denk een leuke eredivisiekeeper, maar niet goed genoeg voor de top.

1 maart 2015 om 14:08

Dat weet je nie,, sat zeide ze ook over blind " een leuke eredivisie speler maar nie genoeg voor de top" en kijk nu hij speelt in man u.. We zien wel met de tijd hoe van der hart zich ontwikkelt

1 maart 2015 om 14:36

Dat kunnen we nu bij iedere speler wel gaan denken maar dan zit je over een tijdje dus weer met 100 selectiespelers....

1 maart 2015 om 15:20

Onana werd voornamelijk gehaald omdat Diederik Boer en keepers uit de jeugd geblesseerd waren. Vandaar dat hij ook een paar keer bij het 1e op de bank zat. Dus je zat er een beetje naast met je "ondanks" vierklau..

1 maart 2015 om 15:22

Het was de bedoeling dat Onana pas volgend seizoen gehaald zou worden. Dat heeft dus niets te maken met de vele blessures. Wel met het feit dat hij eerder gehaald is. Dus denk ik: meer kans voor Onana als Van der Hart.

1 maart 2015 om 15:28

Ik denk beiden evenveel kans. Voorlopig is Diederik Boer gewoon 2e keeper totdat zijn contract afloopt.

Moet eigenlijk naar een betere club gaan dan gae om zich verder door te ontwikkelen.

1 maart 2015 om 14:13

Dat weet ik niet zo net... bij een club als Go Ahead komt hij in ieder geval veel in actie. Natuurlijk komt er bij een topclub meer druk bij kijken, maar daar is hij toch nog niet klaar voor.

1 maart 2015 om 14:28

Ik bedoel dan ook de subtop. Bij een club als utrecht, az, Zwolle, Heerenveen of Groningen zou hij zich verder kunnen ontwikkelen. Alleen is het de vraag of hun wel nog een keeper nodig hebben.

Wie is Onana?? HOe oud is die en hoe goed?

1 maart 2015 om 14:11

een keeper die van de a1 van barca kwam. Heel atletisch is hij

1 maart 2015 om 14:14

Gewoon googelen jongen. En hoe goed hij is, is sowieso afwachten. Voorlopig keept ie best matig en is het mij niet duidelijk waarom hij beter zou gaan worden dan Mickey of Leeuwenburgh

1 maart 2015 om 15:23

Onana is 18 en kan o.a. goed en gericht uittrappen. Het is goed dat Ajax hem al zo jong heeft gehaald want er zijn nog wat communicatie problemen, daar moet dus nog aan gewerkt worden.

Ik zou zeggen keep on dreaming Micky. Onder De Boer zijn dit seizoen 2 nieuwe keepers gehaald, dus zoveel vertrouwen heeft hij niet.

1 maart 2015 om 15:25

Diederik Boer werd gehaald omdat het gewoon een betere stand-in zou zijn en hij was beschikbaar. Onana werd daarna gehaald omdat Diederik Boer er uit lag en meerdere keepers van Jong Ajax en de A1 er ook lang uitlagen. Onana was dus een noodzakelijke nood, ook omdat van der Hart tussentijds niet terug gehaald kon/mocht worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren