Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat er op deze positie kansen voor mij liggen bij Ajax’

Laatste update:

Django Warmerdam wacht af wat Ajax met hem van plan is. De 21-jarige middenvelder, die ook als linksback uit de voeten kan, heeft nog een contract tot de zomer van 2018, maar het is nog onduidelijk of hij toekomst heeft in Amsterdmam.

De aan PEC Zwolle verhuurde Warmerdam stelt in het Algemeen Dagblad dat er twee opties zijn: de optie in zijn contract wordt gelicht of hij wordt verkocht. De linkspoot hoopt zelf op het eerste scenario: “Ik denk dat er op deze positie kansen liggen voor mij”, doelt Warmerdam op de positie van linksachter.

“Het is natuurlijk altijd de vraag of Ajax daar ook zo over denkt. Daar is nu nog niets over te zeggen. Als het niet lukt, gaan we gewoon verder kijken. Ik denk dat ik dit seizoen in elk geval laat zien het eredivisieniveau goed aan te kunnen. Dat is ook de insteek”, besluit Warmerdam, die tot dusverre 22 wedstrijden voor Zwolle speelde.

Is Django Warmerdam goed genoeg voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft een prima debuutseizoen bij Pec. Als middenvelder komt hij te kort bij ajax, maar wie weet of hij een kans krijgt als linksback bij ajax. Sinkgraven doet het ok, maar het lijkt er op dat het geen gevalletje Karsdorp wordt en in Dijks heeft Bosz volgens mij weinig vertrouwen.

1 april 2017 om 14:26

Vind Warmerdam is een van de weinige van de verhuurde spelers voor wie het goed is uitgepakt. De wedstrijden die ik zie van Zwolle vind ik hem ook vaak sterk ogen. Volgend jaar nog een seizoen verhuren en dan kijken waar hij staat. Ik zie hem Ajax 1 wel haler eerlijk gezegd.

1 april 2017 om 15:55

Dijks is verkocht.....

1 april 2017 om 16:09

Dijks is verhuurd aan Norwich City.

Draait een goed seizoen. Zou een goede backup zijn voor Sinkgraven en misschien zelfs als hij zich zo door ontwikkeld dat hij in de basis kan. Misschien zijn contract verlengen en nog een jaar bij PEC en dan terugkomen als hij die constructie ziet zitten.

Als ik Ajax was had ik hem teruggehaald om te concurreren met Sinkgraven op linksback. Al hoop ik echter dat Ajax hem nog een jaar in Zwolle stalt, ik acht PEC kansloos om hem definitief over te nemen.

1 april 2017 om 18:48

Hij zal als verdediger toch niet minder zijn dan Sinkgraven? Haal die jongen terug en laat Sinkgraven weer spelen op de plek waar hij voor gehaald is....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren