Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ben trots op de jongetjes, we zijn heer en meester geweest'

Laatste update:

FC Utrecht verloor met 3-1 van FC Twente, maar Robby Alflen stapte na afloop niet met een kater in de bus naar huis. De coach van de Domstedelingen had goede dingen gezien van zijn ploeg en kijkt met vertrouwen uit naar de toekomst. "Er zijn ontelbare manieren om te verliezen, maar als wij morgen bij elkaar komen moet het positivisme overheersen en niet uitslag", vindt Alflen.

/

Utrecht was vooral in de tweede helft beter dan Twente, maar werd daar dus niet voor beloond. "Ik ben trots op wat de jongens hebben laten zien", zei Alflen voor de camera van FOX Sports. "Na de 1-0 van Twente hebben we ons uitstekend herpakt en zijn wij heer en meester geweest. En dat met zoveel jonge jongetjes. Want dat zijn het nog: jongetjes. We hebben een goede jeugdopleiding en daar moet je gebruik van maken."

Utrecht staat door de nederlaag in Enschede negende in de Eredivisie, met tien punten uit zeven wedstrijden. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'heer en meester'.. Hebben deze mensen (alfen en Ayoub) een andere pot gezien dan ik? We stonden wellicht een kwartiertje met de rug tegen de muur, zonder écht diep in de problemen te zijn. Na het eerste kwartier had het al 3-0 moeten staan. 3-1 is wellicht een heel klein beetje geflatteerd, maar de overwinning was verdiend. Ongelooflijk hoe Castaignos zich ontwikkelt, je gaat er haast vanuit dat hij er nog wel eentje in prikt.

28 september 2014 om 19:07

Meen je dit? Utrecht was gewoom beter. En luc mist gewoon een paar grote kansen..hij heeft geweldige aangevers en die hemelen jullie niet op.. haha nee die onhandige spits.

28 september 2014 om 19:23

Utrecht had af en toe een prima passje tussen de verdediging door, maar ik kan me amper 5 grote kansen voor de geest halen. We zijn niet echt in de problemen geweest, alleen toen het 2-1 stond ben je even bang (met een blik op het verleden) dat het een gelijk spelletje wordt. Gewoon degelijk verdedigt en ze zelf wél gemaakt, dan verdien je ook gewoon de 3 punten.

Wanneer je al twee jaar lang week in week uit naar een spits kijkt die alle ballen die hij krijgt er naast of erover schiet ben je blij als hij ze wel gaat maken. Die geweldige aangevers had hij vorig jaar niet? Een Tadic (assistkoning) en een Quincy Promes bijvoorbeeld? De huidige selectie is zelfs minder dan vorig jaar, maar Luc begint ze wel te maken. Hij betaalt het vertrouwen wat hij nu krijgt (en al kreeg van de TS) dubbel en dwars uit. Natuurlijk kan het beter, maar hij maakt in ieder geval flinke stappen.

28 september 2014 om 19:12

Is typisch iets Utrechts denk ik, die zien wel vaker dingen anders dan ze daadwerkelijk zijn. Iets met vuurwerk en supporters enzovoorts.

28 september 2014 om 19:19

Gelukkig zijn daarover politie rapporten die het bevestigen dat onze kant degene is wat de waarheid is. Dat terzijde heeft die gelijk. Qua veldspel was Utrecht heer en meester, qua kansen alleen niet.

28 september 2014 om 19:30

@FCLuinge
Ben je vroeger erg gepest door Utrecht supporters ofzo? Je vertoont de hele tijd al zielig gedrag vandaag als het over Utrecht gaat. Triest mannetje

28 september 2014 om 19:33

Ja heel erg, ik ben bijna net zo triest als alle calimeros zoals jij.

28 september 2014 om 19:59

@ FCLuinge: ze zouden je moeten bannen met zulk triest gedrag als dit. Richt je gewoon op commentaar ovet het voetbal pannenkoek.

28 september 2014 om 23:19

Dit soort achterlijke reacties zou voor voetbalzone een reden moeten zijn om jou
voorgoed te verbannen van dit soort forums.
Ziekelijk figuur ben je.
We hebben het over voetbal en niet over zaken die niet aan de orde zijn geweest.
Bah
Geef gewoon toe dat Twente het zeer moeilijk heeft gehad en heeft gewonnen van een veredeld a1 van Utrecht.

maar goed dat is mijn mening

28 september 2014 om 19:54

Jij heb dr echt wel kijk op ja.. Utrecht was gewoon de bovenliggende partij over de hele wedstrijd gezien, ze wisten zichzelf alleen niet ervoor te belonen.

29 september 2014 om 02:03

Daarvoor moet je kansen creëren en niet de bal rond tikken. Zeker niet als je achter staat.utrecht had misschien wel wat meer verdient maar dan had Twente eigen doelpunten moeten maken.

Ik vind het een typisch Nederlands iets, de mening van Alflen. Leuk dat je zo domineert maar je hebt er niks aan als je niet wint.

Het is toch weer een instellingsfout bij Utrecht. Tegen Heereveen en PSV begon je allebei de wedstrijden ook zeer slecht, en had je daardoor snel een goal tegen. Vandaag tegen Twente laat je het toch afweten het eerste kwartier, waarbij Twente 2 a 3 goals kan maken.

Daarna herpakt Utrecht zich weer goed, maar heb je eigenlijk helemaal geen kansen gecreëerd. Het is begrijpelijk je mist 6 basis spelers en speelt met een heel jong elftal, maar het leek wel of ze allergisch waren voor de goal.

28 september 2014 om 19:18

Ik ben het met je eens, Twente was zeker te kloppen vandaag maar dan had Utrecht wel meer in de zestien moeten komen. Ik vond dit ook altijd zo mooi bij ajax, de bal telkens achterin rond tikken of op het middenveld en dan niet scoren maar wel claimen dat je de wedstrijd hebt gedomineerd.

28 september 2014 om 19:22

Op het middenveld en verdediging rond tikken en zeggen dat je gedomineerd hebt. Onzin en heel overdreven wat je zegt. Zo heb ik de boer nooit horen oordelen.

28 september 2014 om 19:26

Ik wel, de afgelopen jaren niet maar in het begin zeker wel toen waren ze kampioen de bal rond tikken in de verdediging.

28 september 2014 om 19:42

Zo ken ik er nog wel een paar, bv 20 jaar geleden... Wat een onzin zeg.

Tsja Alflen moet het nog maar even laten zien vind ik. Het voetbal is tot op heden niet om aan te gluren en het stadion raakt steeds leger en leger. Weet niet waar dit gaat eindigen maar ik houd mijn hart vast.

28 september 2014 om 19:43

Hoeft niks met Alflen te maken te hebben. Het niveau van het algehele Nederlandse voetbal is niet best. Geen geld, geen goede spelers.

28 september 2014 om 20:14

Dit ligt niet aan Alflen, ontwikkelingen v/d afgelopen jaren. Dit is het dieptepunt wat dat betreft. Maar Utrecht is zich in alle andere opzichten positief aan het ontwikkelen. Jeugdopleiding staat al jaren als een huis. Salarishuishouding is onder controle en in balans. Bepalende spelers krijgen degelijke contracten voor max 4 jaar. Achter het spel van de jeugd t/m selectie zit een duidelijke structuur (Alflen zijn werk) - er is voetbalvisie en kennis (Adriaanse)- en hier gaat de club de komende jaren de vruchten van plukken. Let maar op, er gaan mooie dingen komen!

Heer en meester .
Alflen zat zeker het eerste kwartier nog op de plee .
Slim verkooppraatje van Alflen misschien trapt v Seumeren er nog in ook

Toegegeven, als je naar balbezit kijkt was Utrecht inderdaad heer en meester.
Als je naar aantal doelpogingen kijkt was Twente heer en meester.
Het is maar net hoe je het bekijkt! Als je je balbezit niet in doelpunten omzet heb je er nog niks aan!
Dus laat Utrecht lekker heer en meester zijn, zijn wij blij met de (schijnbaar onverdiende ) 3 puntjes...

Eindelijk een positief ingestelde coach. Dat is alvast beter dan een hartaanval krijgen om een bal die de verkeerde kant oprolt door jongetjes die miljonair worden door met korte broekjes heen en weer te rennen.

6 afwezige.

Ik durf simpel te zeggen dat Utrecht minimaal een punt zou hebben behaald als we compleet waren.

Twente laffe counterploeg net als Psv.

Maar ja te weinig stootkracht helaas. Met al die blessures.

Tot in Utrecht

Utrecht kan wel steeds leuk de bovenliggende partij zijn, maar uiteindelijk schieten we er niks mee op. Alflen wil attractief, aanvallend voetbal spelen. Nou, zo nu en dan komt het er wel uit, maar dan moet je geen Maareltjes en Markietjes achterin hebben lopen. Want je ziet het, PSV en in mindere mate Twente laten Utrecht denken dat ze wat te vertellen hebben door achteruit te gaan lopen (nota bene in eigen huis) en gaan gewoon lekker counteren door de verdediging heen.

Utrecht heer en meester? Op basis van een slechte samenvatting misschien ja... Feit is dat Utrecht niets in te brengen had tegen een (op de eerste 10-15 minuten na) slecht spelend Twente....

28 september 2014 om 23:24

tsja als de tegenstander beter speelt kan je altijd nog zeggen dat je eigen club slecht speelt.
Dat heet nou zwak zijn.

Gelukkig was het voetbal van een veredelde a1 beter dan een compleet twente.

29 september 2014 om 07:17

Net als Twente heeft Utrecht een minuut of 10 goed gespeeld en overwicht gehad... Verder was het van beide kanten heel matig...

Ach ja, 'heer en meester' vind ik zelf als Utrecht-supporter overtrokken. Ja, we hadden veel balbezit en bij vlagen lieten die jonge jongens zien dat ze echt wel een balletje kunnen trappen, waarvoor hulde, maar voor de rest mis ik toch een beetje het killer-instinct wat Twente zo nu en dan wel heeft. Dan moet je ook een slechte wedstrijd naar je toe kunnen trekken, en dat gaat nog wel even duren ben ik bang. Verder ben ik in ieder geval blij dat de Wouters-doctrine uit het elftal aan het verdwijnen is, en je ziet steeds meer de hand van Alflen terug in het elftal. Enige minpunt vind ik wel dat we een Toornstra nu erg missen. Voetballend voegde hij de afgelopen weken heel weinig toe, maar hij heeft toch de kwaliteit om net die beslissende bal te geven waardoor je een wedstrijd laat kantelen.

Ik hoop dat als iedereen binnenkort weer fit is, dat Alflen zo gaat spelen. Als het een beetje meezit eindig je dan bij de beste 7.

Ruiter
Letschert
Leeuwin
Markiet
Maarel
Janssen
Ayoub
Oar
Barazite
Boymans
Verbeek

Speelt Kallon nog een beetje mee? Ontevreden en ongeduldig mannetje..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren