Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben niet geniepig, ik weet niet waarom Wenger dit gezegd heeft’

Laatste update:

Het zit Bacary Sagna niet lekker dat zijn overgang naar Manchester City met veel commotie gepaard is gegaan. De rechtsback was deze zomer al de zoveelste speler die van Arsenal naar the Citizens vertrok en daar waren zowel trainer Arsène Wenger als de fans van Arsenal bepaald niet blij mee.

/

Sagna maakte gebruik van een transfervrije status en tekende een contract in het Etihad Stadium, maar Wenger is ervan overtuigd dat de Franse verdediger lang geleden al een overeenkomst sloot met zijn nieuwe werkgever. Sagna bestrijd dat echter: “Ik weet precies wat er gebeurd is en dat weet iedereen”, meent de 31-jarige rechtsback. “Ik ben niet geniepig”, vervolgt hij in de Engelse media.

“Ik ben erg professioneel, dus ik geef verder geen commentaar. Ik wil alleen nog zeggen dat ik zeven jaar bij Arsenal heb gezeten en dat ik altijd eerlijk ben geweest. Ik heb ook altijd alles gegeven, zelfs als ik eigenlijk niet fit was speelde ik nog. Ik weet niet waarom Wenger dit gezegd heeft.” Dat de supporters van the Gunners hem zijn transfer kwalijk nemen vindt Sagna evenmin terecht. “Iedere speler die weggaat wordt aangevallen. Maar ik ben niet de eerste die de club verlaat en ik zal ook niet de laatste zijn”, geeft de Fransman aan.

Wie heeft er volgens jou gelijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geef Sagna groot gelijk. Iedereen die de club verlaat is opeens een verrader. Sommige willen gewoon een nieuw hoofdstuk in hun carrière openen en voor de prijzen spelen. Bij City is die kans toch echt groter dan bij Arsenal, met alle respect.

16 augustus 2014 om 15:30

Sagna doet je niks misschien, maar what about Lampard? Dan is dit nog een minder erge situatie omdat hij eerder genaaid is, maar moet je denken dat hij naar City overstapt zonder dat hij genaaid is, dan zal ik je dan nog wel spreken.

16 augustus 2014 om 15:31

Doet me trouwens weinig dat hij is vertrokken, er is een betere vervanger voor teruggekomen en een jonge speler Chambers. Sagna raakte op en wil hem bedanken voor jaren dienst.

16 augustus 2014 om 15:38

Vindt het totaal geen probleem dat hij voor City gaat spelen. Hij kan niet een half jaar thuis zitten en dan naar Amerika gaan om te voetballen. Hij moet ergens spelen om fit te blijven. Het is ook een domme vergelijking die je maakt. Lamps is een legende bij Chelsea, Sagna is dat zeker niet bij Arsenal.

16 augustus 2014 om 15:54

De vergelijking is ook gewoon stom, bijna niemand neemt het hem kwalijk. Hij was over the hill en kan nu nog eens leuk cashen, ik gun het hem. Of het een verstandige keuze is geweest is een andere vraag...

16 augustus 2014 om 16:19

Domme vergelijking? 2 spelers die lang spelen bij een club en dan naar de concurrent overstappen. Zo stom is het niet. Verder kan Lampard ook bij elke andere club ter wereld trainen.

16 augustus 2014 om 22:05

Dat kan Lampard niet omdat zijn nieuwe club connecties heeft met Man City. Dus jouw argument klopt ook niet

17 augustus 2014 om 00:23

Ja dus.. Connecties? Is dat ineens een verplichting om met City te trainen?

Heel eerlijk gezegd denk ik dat de Arsenalfans er weinig rouwig om zullen zijn. Met Chambers en Debuchy heb je daar prima vervangers, ook met het oog op de toekomst.

Waarom blijft VZ zeggen dat de fans het hem kwalijk nemen? Debuchy is een prima vervanger en misschien zelfs beter. Ik gun hem het cashen ook gewoon na 7 jaren trouwe dienst.

Ik zag gisteren een interview met Sagna voorbij komen bij Football Focus op de BBC en daarin vertelde hij dat het hem helemaal niet om het geld te doen was. Hij heeft al die jaren bij Arsenal onder de voorwaarden van zijn eerste contract gespeeld, ook toen hij een van de dragende spelers werd. Hij heeft nooit om meer gevraagd, terwijl hij echt wel meer had kunnen krijgen. Nu kan ik niet zeggen dat ik geweldig veel mensenkennis heb, maar hij kwam op mij vrij oprecht over.

16 augustus 2014 om 15:26

Ik zie dan ook voornamelijk Arsenal fans die hem succes wensen, maar dat maakt natuurlijk helemaal geen clicks voor VZ..

16 augustus 2014 om 15:30

Zeiden ook over lampard toen 1% van de fans hem een verrarder noemde. En de meeste hem bedankte en succes wenste.

16 augustus 2014 om 15:30

Weinig Arsenal fans hebben dan ook problemen met deze transfer. Meeste wensen hem gewoon geluk toe.

Zolang Arsenal geen hoofdprijzen gaat pakken zal het nog wel paar spelers deze overtocht maken...zie ze dit jaar ook niet aanhaken tot het eind! Gewoon net niet elk jaar

16 augustus 2014 om 18:13

Zolang die spelers vertrekken, zal er nooit een prijs komen. Misschien handig om na te denken? Er moeten natuurlijk spelers blijven en komen zodat je een prijs kan pakken. Vrij logisch toch?

Ik respecteer Wenger om zijn voetbalfilosofie en om de manier waar hij er toch telkens in slaagt zijn ploeg op een aanvallende manier te laten voetballen. Maar hij moet dringend stoppen met dat gezeur. Hij is het type dat wanneer je hem zou redden uit een brandend huins zou beginnen te zeuren omdat je zijn telefoon bent vergeten mee te nemen. Stop ermee Arsene het siert je absoluut niet!!

Wel zwak van die wengertje dit. Een speler die 7 jaar voor je heeft gespeeld en vervolgens zonder enig bewijs beschuldigen van iets. Zeer triest dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren