Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ben mijns inziens nog te jong om naar een grote Europese club te gaan'

Laatste update:

Christian Eriksen ontvangt eind augustus de de Johan Cruijff Prijs als Talent van het Jaar. De jonge middenvelder van Ajax, die een sterk seizoen achter de rug heeft, mag als prijs op een zelf te bepalen locatie een Cruyff Court laten aanleggen. "Ik kies voor Denemarken. Maar ik ben er nog niet uit of het in mijn geboorteplaats Middelfart of Odense, waar ik op school heb gezeten, komt te liggen."

Eriksen heeft naar eigen zeggen 'een onvergetelijk jaar' achter de rug. "Als ik erover nadenk, is het bizar", vertelt de Deens international aan De Telegraaf. "Mijn eerste echte seizoen in het eerste en dan kampioen worden en tot Talent van het Jaar worden gekozen. Alleen jammer dat we de beker niet wonnen. Het is een prachtige kroon op een waanzinnig seizoen. Hier ben ik ongelooflijk trots op."

Volgens Frank de Boer kan Ajax nog veel plezier aan hem beleven. "We zien Chris elke maand vooruitgang boeken", vertelt de trainer van Ajax in het dagblad. "En hij kan nóg veel beter. Voor zijn eigen ontwikkeling is het beter om hier te blijven. Laat hem hier nog twee jaar spelen, de beste van Nederland worden en dan de stap maken naar een mooie club."

De Boer lijkt zich geen zorgen te hoeven maken. "Ik blijf zeker", zegt Eriksen. "Ja, welke club er ook komt. Het is belangrijk dat ik veel speel, heb het hier naar mijn zin en ik ben voor mijn gevoel nog te jong om naar een grote Europese club te gaan. Daar heb je alleen kans van slagen als je als gearriveerde speler binnenkomt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Middelfart...

Verstandige jongen, laat zich niet gek maken door het grote geld.

goed van die jongen. Nu lodeiro aan zit te komen moet hij nog beter zijn best gaan doen. Anders kan hij zomaar eeens zijn basisplaats kwijt raken.

23 mei 2011 om 08:28

Geloof je het zelf? Eriksen is de eerste speler die Frank de boer op het wedstrijdformulier invult.

23 mei 2011 om 08:43

Eriksen kan nog zo slecht spelen de Boer laat hem altijd staan. Ik wil ook graag Lodeiro eens zien in de competitie. Speelde gisteravond ook een goede wedstrijd in Amerika. Maar een Eriksen zal altijd de voorkeur krijgen hoe slecht hij ook speelt.

Prachtige plaatsnaam, Middelfart. Nog een jaar Eredivisie en CL zal deze jongen goed doen, maar als ie zich zo blijft ontwikkelen is ie daarna wel weg naar een grotere club.

Een jongen met behoorlijke mogelijkheden, gaat een lekkere toekomst tegemoed, als hij natuurlijk gezond blijft, waar we vanuit gaan. Als hij deze ontwikkeling volhoudt dan zie ik hem na dit seizoen eerlijk gezegd al vertrekken voor aardig wat miljoentjes..hij heeft een contract tot 30 juni 2014 dus Ajax zal geen haast hebben..heerlijk om zo'n jongen in de groep te hebben..

Als Eriksen zich zo blijft ontwikkelen, volgend seizoen alles speelt en laat zien dat hij klaar is voor een stap hogerop, dan kunnen wij een transfer niet meer tegenhouden denk ik. Ik hoop wel dat wij dan een recordbedrag gaan ontvangen voor hem.

23 mei 2011 om 09:17

Dat zal waarschijnlijk wel een behoorlijk hoog bedrag moeten zijn ja. Zo jong en dan al zo goed. Hij speelt al zo volwassen en geniaal, dit word een nieuwe wereld topper.

Fijn dat hij het zo goed doet en net zo fijn is dat als hij geblesseerd zou raken, er altijd een goede vervanger achter hem zit : Lodeiro..

Nuchtere jongens die Denen.
Ook mooi dat hij als prijs een Cruyff Court mag laten aanleggen.
Hij moet nog wat constanter spelen en dan denk ik dat iedere topclub een aanwinst aan hem heeft.

Normaal ben ik vrij kritisch over de zogenaamde talenten in nederland maar Eriksen is een internationaal toptalent. Wat een topper!!

Hij doet er verstandig aan om in ieder geval komend seizoen een jaartje CL mee te draaien met Ajax en dan te kijken waar hij staat tussen de grote jongens.

Ben er van overtuigd dat hij hoe dan ook bij een topclub terecht komt zoals Barcelona.

Verstandige jongen.
Gewoon nog 2 seizoenen bij Ajax blijven.
Wordt dan van groot talent een gevestigde Nederlandse topper.
( voor zover die dat nu al is ).
Heb dit jaar doorgebroken definitief , nu landskampioen en ken die zich
meten met Europa's beste ploegen in Champions League.
Zijn tijd komt zeker wel in Europa ( buiten Nederland )

Te jong? Onzin Kijk naar alle jonge spelers die wel bij een grote club spelen..
Als hij zegt ik ben nog niet goed genoeg om bij een grote club een basis plaats op te eisen, dan zeg ik prima. Verstandige keuze om te blijven.

Eindelijk een verstandige jongen. Hij is een van de grootste talenten van de Eredivisie en deze jongen ziet in dat hij zich lekker eerst hier wil en moet bewijzen om vervolgens pas die stap te maken. Vele talenten zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Eriksen kan een erg goede voetballer worden en laten we hopen dat hij nog wat jaartjes op de Nederlandse velden te vinden is.

Heerlijk, wat een nuchtere jongen is het ook, en dat met zijn kwaliteiten. Ik denk ook dat de Boer hier een belangrijke rol in vervult.

Deze jongen heeft toch het vertrouwen van de Boer gekregen in de A-jeugd. Hierna is hij naar de eerste selectie overgestapt maar heeft Jol hem volledig verkeerd gebruikt. Toen kwam de Boer weer en is deze jongen het laatste half jaar opgeleefd, prachtig om te zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren