Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Iedereen kent Ajax, PSV, Feyenoord en zelfs Vitesse'

Laatste update:

Bertrand Traoré groeide op in Burkina Faso en de aanvaller had al vroeg de droom om profvoetballer te worden. Hij werd opgepikt door Chelsea, dat hem heeft verhuurd aan Vitesse. De negentienjarige international van Burkina Faso speelt de sterren van de hemel in Arnhem en het advies van trainer Peter Bosz: geniet van Traoré, nu het nog kan in Gelderland.

/

“Bij Chelsea tekende ik mijn contract, maar Vitesse is een prachtige club”, vertelt Traoré aan De Telegraaf. “In mijn land kent iedereen het Nederlandse voetbal, Ajax, PSV, Feyenoord en zelfs Vitesse. Dat komt door de Europese wedstrijden.”

Traoré werkt komend seizoen mogelijk weer met José Mourinho, maar momenteel moet hij het dus doen met Bosz. “We opereren aanvallend en realistisch. De trainer doet vanaf de eerste dag alle moeite om mij bij te staan. Hij helpt me om me verder te ontwikkelen en hij is heel open”, looft Traoré.

Is Bertrand Traoré de beste speler van Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke europese wedstrijden? Die historische cupavonden tegen Petrolul en plovdiv?

17 februari 2015 om 08:40

Mag je wel een account hebben als je pas 10 jaar bent?

Ik kan me de prachtige wedstrijden van met name Ajax en Psv nog heel goed herinneren.
Feyenoord won als laatste NL-club nog de UEFA-cup in eigen stadion.

We hebben als klein landje toch een hoop bereikt gelukkig!
Maar goed, die tijden van weleer zullen we niet snel meer meemaken helaas.

17 februari 2015 om 08:47

Hij heeft het over de Europese wedstrijden van Vitesse, natuurlijk hebben die andere 3 goede wedstrijden gespeeld.

17 februari 2015 om 08:42

@mentalist

Heb jij je pot zure augurken nu alweer naar binnen gewerkt?

On: natuurlijk zijn de Nederlandse clubs bekend, wij zijn goed in zwart-wit gedrag, maar de realiteit is dat de Nederlandse clubs overal er gewoon goed op staan. Niet alleen door het verleden, maar ook nog steeds door de goede voetballers die ons land vertegenwoordigen!

17 februari 2015 om 10:57

Ah kom op, zelfs ik als Vitessesupporter kan wel lachen om de opmerking van Mentalist. Die wedstrijden waren ook regelrechte aanfluitingen. Traore heeft nl. vast niet gedoeld op de wedstrijden tegen Liverpool en Inter van meer dan 10 jaar terug...

17 februari 2015 om 20:26

Ze zullen Vitesse in Afrika misschien meer kennen door bony als van jaren terug/1e vooronde tegen Petrolul

17 februari 2015 om 08:42

Real Madrid, Inter Milaan, Werder Bremen, Liverpool.

Goed... En uiteraard Petrolul en Plovdiv

17 februari 2015 om 08:50

Zijn landgenoot Mamadou Zongo speelde tussen 97 en 05 bij Vitesse. In die tijd speelde Vitesse enkele heroïsche wedstrijden tegen onder meer Bremen, Inter en Liverpool. Daar zal hij aan refereren. Maar mogelijk stopt jouw interesse bij Ajax.

Deze Traore wordt met de week beter. Hij heeft een fantastische balaanname en techniek en ook een goed schot. Nu hij meer wedstrijden in de benen krijgt lijkt hij ook tactisch te verbeteren. Dit kan weleens een hele grote voetballer worden.

17 februari 2015 om 09:05

De wedstrijden tegen Real madrid , liverpool bv. mag dan langer geleden zijn maar vitesse heeft zeker wel grote wedstrijden in europa gespeeld. misschien dat jij nog te jong bent om je dit te herrineren

17 februari 2015 om 10:32

Nou dat moet zeker uit de tijd komen toen Aba Lenstra nog speelde want ik kan me niet herinneren dat Vitesse ook maar iets voorstelde in Europa, zelfs AZ heeft een grotere bekendheid.

17 februari 2015 om 10:44

Vitesse heeft in 2002 voor het laatst Europees gespeeld

Roemenië Rapid Boekarest1-11-02-1 Peeters // Peeters
Werder Bremen2-13-35-4Amoah, e.d. // Levchenko, Claessens, Mbamba
Liverpool FC0-10-10-2(-) // (-)

Real Madrid was in 1992, toen was ik zelf 3-4 jaar.

Staat overigens allemaal gewoon op de wiki

17 februari 2015 om 13:48

Kansloos ventje, dat jij pas 12 bent en de wedstrijden in o.a 2002 niet hebt meegemaakt ligt meer aan jou dan aan Traore.

17 februari 2015 om 17:30

@janta: Vitesse heeft in de periode 1990-2002 vrijwel structureel Europees voetbal gespeeld en tegen gerenommeerde clubs gespeeld en maakte hierbij veel indruk. De hoogtepunten hierbij even opgesomd voor je:

In 1990 versloeg het Dundee United (dat 4 jaar daarvoor nog de Uefa Cup-finale speelde) met 0-4 en 1-0, en maakte het in de achtste finale Sporting Lissabon heel lastig (0-2 en 2-1).
In 1992 versloeg het o.a. KV Mechelen (dat 4 jaar daarvoor nog de Europa Cup II en de Europese Super Cup won) met 1-0 en 0-1. En strandde het in de achtste finale tegen Real Madrid, waar het voetballen niet veel voor onder deed (0-1 en 1-0).
In 1994 verloor het ternauwernood van de uiteindelijke winnaar AC Parma (1-0 winst thuis en 2-0 verlies uit).
In 2000 verloor het onterecht van Internazionale door een uitdoelpunt (0-0 uit en 1-1 thuis).
In 2002 verraste Vitesse, dat toen tegen degradatie vechtte, iedereen door de Duitse titelkandidaat Werder Bremen uit te schakelen (2-1 thuis en de legendarische 3-3 in Bremen) en in de 3e ronde vervolgens uitgeschakeld te worden door Liverpool (0-1 en 1-0), doordat Vitesse weliswaar iets beter was dan de Engelsen, maar de kansen niet afmaakte.

Volgens mij is dat dus behoorlijk indrukwekkend voor een Nederlandse subtopper (en in 2002 zelfs degradatiekandidaat).

17 februari 2015 om 10:56

Kansloze reactie. Vitesse heeft in het verleden mooie wedstrijden gespeeld tegen grote ploegen. Probeer je eens wat meer in de te verdiepen, voordat jij de lolbroek gaat uithangen.

Feyenoord-Sevilla bijv.?

17 februari 2015 om 08:39

Alsof ze dat interesserend in Burkina Faso.

17 februari 2015 om 08:42

Feyenoord - Dortmund
Psv - Barcelona
Ajax - Bayern/ Milan

En zo zijn er nog een hoop historisch mooie wedstrijden te bedenken.

Azijnpissers!

17 februari 2015 om 08:56

As of 2014, Burkina Faso remains one of the least developed countries in the world.

En dan begin jij over historisch mooie wedstrijden voor Nederland.

17 februari 2015 om 09:22

Besef dat mensen die arm zijn veel waarde hechten aan vermaak. Ik kan het weten ik kom zelf uit een derde wereld land en je ziet in Nederland minder mensen lachen en genieten, terwijl mensen het hier heel goed hebben.

17 februari 2015 om 09:42

Ik vind Nederland niet om te lachen en de lokale bevolking zou niet willen ruilen. Een Europese voetbal wedstrijd op TV haalt hier totaal niet de kijkcijfers van een soap of komedie. Er voor thuis blijven doen ze zeker niet en liggen dan liever te slapen.
Het is een farce, hoax die wij graag horen.

17 februari 2015 om 09:43

Ik ben bij een familie thuis geweest in Indonesië, ze hadden geen tv maar konden zelfs Roda JC.

17 februari 2015 om 09:48

Indonesie heeft natuurlijk een band met Nederland, net als Suriname.
Vraag in Surabaya op straat naar Rodajc en je zult ????? zien.

17 februari 2015 om 10:00

Ik woon in thailand en de eredivisie wordt hier gewoon live op tv uitgezonden op fox,mis geen enkele wedstrijd die ik wil zien.zie hier vaak zat ook mensen lopen met shirtjea van nederlandse teams grappig genoeg.in burkina faso zullen ze ook wel wedstrijden uitzenden

17 februari 2015 om 12:22

Als je internet hebt, wat in Thailand geen enkel probleem is kun je alles kijken wat je wil. Providers uit Arabië of China in overvloed Kunt zelfs kiezen uit Nederlands of een lokaal commentaar. Zeker in de steden met toeristen.
Maar daar gaat het niet om .kijken ze in Nederland naar TV5 als wereld server voor Thailand? Voet volleybal is hier geweldig. Maar een Nederlander zal het een worst zijn en andersom dus ook.
Een dood gewone Thai zegt een Ajax of Feyenoord echt helemaal maar dan ook helemaal niks.

17 februari 2015 om 13:11

@ tubby

Jij hebt mijn profiel dus niet bekeken en Ryan is hier een passant in de hoofdstad welke miljoenen toeristen trekt , het hele jaar door. Zelfs JL kun je live kijken.
Maar je moet niet gaan denken dat ze er zelf belangstelling voor hebben. Het is als "friet van Piet" op de Canarisch. Spanje interesseert zich echter niet zo voor de Nederlandse friet. Hier net zo.

18 februari 2015 om 16:07

@vierdag
ik heb familie in andere steden als bangkok wonen en ook zij kunnen gewoon foxsports ontvangen Op kabel tv.elke taxi chauffeur hier gokt op de nederlandse wedstrijden en bekijkt de nederlandse competitie.en vele jongens waar ik mee voetbal kijken het ook Wekelijks dus er is wel animo voor.ze zijn hier gewoon voetbalgek en kijken alles wat ze kunnen kijken.als je niet weet waar je over spreekt en je eigen mening graag door wil drukken kom dan op ze minst met feiten.

19 februari 2015 om 01:43

Als iets gratis is zal een Thai het accepteren, Betalen zullen ze voor voetbal niet doen. Er zijn 6 gratis Thaise zenders de rest is buitenlands ( Fox komt uit China)
Als je weet dat de voortvluchtige media tycoon Taksin een Chinees is die tevens eigenaar was van Manchester city en dan ook minister president.. Die belasting geld wilde gebruiken om Liverpool te kopen. Dan kun je wel nagaan dat voetbal de mensen door de strot wordt geduwd. De corrupte familie met hun media net werk zit hier nog steeds.
Gokken doen ze op alles. Niks nieuws.

Leuke speler. Was vorig seizoen niet zo onder de indruk van hem. hij lijkt nu zijn plek gevonden te hebben en hij is op dit moment de smaakmaker van Vitesse samen met propper

Een schitterende speler voor Vitesse en blij dat hij in de spits speelt. Beweeglijk, technisch en scorend vermogen.

Vitesse moet er nu alvast op aandringen om hem nog 1 seizoen in Arnhem te houden. Want hij zou nu verzuipen als hij terugkeert bij Chelsea.

Heel goed dat hij voor naamsbekendheid zorgt in Burkina Faso. Wei weet kan Traoré ervoro zorgen dat nog 2 toptalenten direct al naar Vitesse komen.

Zelfs in nederland kent niet iedereen. Ajax, feyenoord, psv en vitesse. Dus een beetje overdreven is het wel, om te zeggen dat in zijn land. Iedereen deze clubs kent.

17 februari 2015 om 09:03

Als je iets beter nadenkt Weet je dat hij met iedereen naar voetbal liefhebbers verwijst

17 februari 2015 om 09:09

Als je in Nederland woont en Ajax, Feyenoord en PSV niet kent, dan leef je onder een steen. Het is vrijwel onmogelijk om er niks over te horen, lezen of te zien.

Als hij zegt dat in zijn land, onze clubs bekend zijn, dan wie zijn wij om dat in twijfel te trekken?
Wat een rare commentaren. Als je er bent geweest, dan kan je er iets over zeggen.

17 februari 2015 om 09:30

In het gok gekke Azië met TV en internet zie je vele voetbal shirtjes onder de lokale bevolking. Ze hebben geen idee wat ze dragen, maar vinden het gewoon een mooi shirt. De ene dag Barcelona, dan MU en vervolgens Braziel. Shirtjes van Real zijn niet zo populair, te besmetelijk. Verder nul, nul aan belangstelling.
Om dan in het arme Afrikaanse Burkina er van uitgaan dat ze de Nederlandse club's kennen en volgen gaat er bij mij niet in.

17 februari 2015 om 11:02

Dat is dan jammer dat is ze geen shirt van Real dragen, dat is namelijk de beste club over het algemeen ( huidige vorm niet)

17 februari 2015 om 15:57

Wit wordt snel vuil om te zien, zeker in de tropen. Het is gewoon niet praktisch, wel mooi.
De (vorm van de) voetbal club die er bij hoort is niet belangrijk.

17 februari 2015 om 19:52

Vierdag
Ik ben geregeld in Azië en wat jij zegt klopt niet. Zal wel een aanname van jou zijn. In Azië weten ze heel goed welke shirts ze aanhebben. Shirtjes van Real zijn niet zo populair? Ik heb werkelijk geen idee waar jij die onzin vandaan hebt gezogen. Liverpool en Real zijn van oudsher de populairste teams in Azië. Manchester United heeft beide ingehaald in de afgelopen 20 jaar, maar ze zijn nog steeds ontzettend populair.

De ene dag shirt zo en de andere dag shirt zo, laat me niet lachen.
Voetbal is gewoon ontzettend populair in Azië en ze weten heel goed welk shirt ze aanhebben en dat is van een club die ze aanhangen.

Dat het er niet ingaat bij jou dat ze , in Burkina Faso , Nederlandse clubs kennen, ligt aan jou en niet aan de armoede.

18 februari 2015 om 00:44

De shirtje voor de PL en CL worden hier gemaakt en kosten op de markt 4 Euro. Het interesseert ze echt niks wat voor shirt ze dragen. Zou jij in een Duits shirt over straat gaan? Ik denk het niet. Hier lopen ze in een oranje shirt , Een Braziliaans Italiaans etc.
Voetbal was met ene Taksin populair. Om de club Liverpool te kopen zou er gemeenschapsgeld worden gebruikt.. Dat ging dus niet door. Vervolgens zou hij daar shirt sponsor worden, ook dat ging niet door. Carlsberg bier ging in de ban en sinds dien zijn de Europese bieren 100% duurder geworden (belasting)
Voetbal werd door deze media tycoon en PM het volk door hu strot geduwd. Toen kocht hij M City als speeltje. Hier heeft niemand naar de CL gekeken. Waarom ook.

Toch geen bony. Veel spelers zijn wel goed maar niet zo goed als die. Vitesse doet het redelijk maar dit seizoen gwn slecht en in europa ook nog niet veel gedaan kan nog komen maar denk nog even niet

Onzin als je hier 'Ja' hebt gestemd op de poll. Traoré speelt de laatste tijd fantastisch, maar ik vond dat ie slechts af en toe voor de winterstop potten kon breken. Pröpper en Vejinovic vind ik beide een stuk verder dan Traoré. Desalniettemin is Traoré zeker een van de betere, maar niet de beste.

17 februari 2015 om 11:03

Traore speelt dan ook pas net voor het begin van de winterstop in de spits.

17 februari 2015 om 12:40

Klopt, maar wel weinig rendement voor een aanvaller toen.

Dit gaat Wang niet leuk vinden, wordt echt tijd dat de mensen daar ook ADO in een adem noemen met deze clubs.

Echt een prachtige speler. Zo snel en met een goede controle. Respect.

Ik zit al jaren op vz, allleen reageer ik steeds minder. Vroeger werdt er inhoudelijk goed gereageert op topics. Helaas is dit hard achteruit gegaan.
Mensen reageren op topics puur om een andere club en zijn supporters belachelijk te maken. Ik scheer niet iedereen over 1 kam, maar zeker 60% doet hier aan mee.
lees alleen hier al wat reacties. ja, vites heeft slechte europeese wedstrijden gespeeld tegen plofkip. Maar als je iets vderder kijkt dan je neus lang is,dan zie je mooie wedstrijden tegen werden bremen, inter, real madrid, athene, parma, en diverse engelse clubs als liverpool!

Daarnaast wordt de eredevisie al jaren live uitgezonden in dit soort landen. Dus verdiep je eens ergens in voor je weer kortzinnig reageert om leuk te zijn of om de andere clubs zwart te maken.

17 februari 2015 om 16:16

En???

Wat interesseert het iemand in Afrika of het in Alaska wordt uitgezonden of gespeelt. Waarom zou mij dat wel interesseren, laat staan er trots op zijn. Er zijn live webcams op pinguïns. Lekker belangrijk toch.
Vroeger sloegen ze elkaar ook de hersens in rond het voetbal. Dat is echt niet veranderd. De wereld is gewoon kleiner geworden en nu hoor je meer. Dus ook meer onzin maar niks nieuws.
Lees een geschiedenis van Celtic Belfast en leef je in als hun supporter.

17 februari 2015 om 20:20

Beste vierdag. Ik weet niet wat je gedronken heb vandaag. Maar waar reageer jij op?

18 februari 2015 om 00:51

Op jou geklaag over reacties. Dat het vroeger beter was.
Er zijn mensen die beweren dat ze de eerste Europa cup 1 finale van Feyenoord hier live op TV uitzonden.
De Amerikaanse soldaten konden niet eens hun super bowl luisteren maar naar Nederlandse club's wel.

Waar armoede heerst zijn de mensen juist voetbal gek en ik ben in Thailand geweest en overal staat voetbal op groot scherm en heb ook rugby voor de aussies op zien staan.
Maar vooral Engels,spaans en geen Thais voetbal in de kroegen en Ja ook de eredivisie.
Waar Traoree vandaan komt hebben ze net als alle Afrikaanse landen meer verstand van alle Europese competities als de mensen hier denken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren