Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahim Afellay moet slecht scenario vrezen bij naderende rentree

Laatste update:

PSV won zaterdag met 5-0 van Vitesse door vijf treffers van revelatie Donyell Malen. De twintigjarige aanvaller wist na zijn succesvolle interlandperiode bij Oranje de droomweek te besluiten met een wervelende show in het Philips Stadion. Clubiconen Willy en René van de Kerkhof spreken van 'een geweldige avond' voor de Eindhovenaren.

"Ook voor de supporters. Je ziet dat PSV langzaam maar zeker een eenheid vormt en goed voetbalt, negentig minuten lang. Ik heb echt genoten van dit PSV. Laten we hopen dat dit het begin is van een heel mooie serie", zegt Willy in gesprek met Omroep Brabant. Broer René is niet zozeer verrast door de ontwikkelingen bij PSV en stelt dat alles tijd nodig heeft.

"De jongens weten nu wat ze kunnen en Mark van Bommel weet wat hij in huis heeft. Ik denk dat hij een luxeprobleem heeft als Erick Gutiérrez dadelijk ook hersteld is", doelt hij op de breuk in het middenhandsbeentje van de Mexicaans international. Ibrahim Afellay is inmiddels ook hard op weg fit te worden, maar Willy twijfelt of er plaats is in het basiselftal voor de routinier.

"Die moet hij pas gebruiken als het 2-0 of 3-0 staat. Het team van zaterdag is het beste dat we nu kunnen opstellen, denk ik. Ik zou vol met deze formatie doorgaan. De spelers groeien alleen maar verder naar elkaar toe. Als je zag hoe er gevoetbald werd... Heerlijk om naar te kijken. Complimenten voor een waardig PSV", besluit de oud-voetballer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat betekent met Rosario en Hendrix, dat zou ik nooit doen. Thomas moet erin voor Hendrix of voor Rosario.

16 september 2019 om 14:06

Want? Wat heeft hij bewezen? Zou eerder guti gebruiken mits hij mag spelen.

16 september 2019 om 14:16

Thomas is de ultieme box2box, diepgang, snelheid en loopvermogen.
Hendrix is verdedigend beter maar Thomas heeft met Guti en Mo op het middenveld de grootste meerwaarde aan dit huidige PSV.

16 september 2019 om 17:58

Sorry ik heb ongetwijfeld wat gemist, maar wie is Thomas?Edit: Excuus Ryan Thomas natuurlijk, was die jongen al helemaal vergeten!

Afellay kan het prima met Rosario en Thomas uitvechten wie er naast Guti komt te spelen. Er is juist wel perspectief voor Afellay.

Luxeprobleem? Hendrix is sws wissel, Rosario speelt al een tijd matig, Affelay en Thomas zijn nog niet fit genoeg. Alleen Guti heeft een basisplek, lijkt me dat als Thomas en Affelay klaar zijn Rosario zich niet nog 2 zaadpotten kan permiteren. Dan is t aan Bruma, Gakpo, Bergwijn, Ihattaren, Doan, Mitroglou , Malen en Mitroglou om voor de voorste 4 plaatsen te strijden

16 september 2019 om 13:59

Excuses, 2x Mitroglou.

16 september 2019 om 14:08

Vond Rosario zaterdag anders best aardig. Als hij gewoon weer op zn niveau van vorig seizoen haalt, dan is het gewoon een goede speler voor de top vd eredivisie.

16 september 2019 om 14:11

Toch zie ik liever Bruma en Bergwijn op de flank en Malen in dd punt.
Op 10 Doan of Ihataren en erachter Thomas en Guti. Thomas is de missing link, se box2box speler maar sneller en technischer dan Hendrix en Rosario.
Eigenlijk hebben ze luxe probleem!
GK: Unnerstall LA: Boscagli CV: Schwaab CV: Baumgartl RA: Dumfries CM: Thomas CM: Guti CAM: Ihataren LAM: Bruma SP: Malen RAM: Bergwijn.

16 september 2019 om 14:33

Ik ben nooit fan geweest van Rosario, maar tegen Vitesse speelde hij gewoon erg sterk. Dat moet ik hem dan weer nageven. Wanneer hij altijd zo blijft spelen dan mag die zeker blijven staan. Het is afwachten wat Affelay en Thomas gaan doen na al dat blessureleed. Ik ben wel benieuwd wat hun niveau is. Wanneer die ook van respectievelijk niveau zijn dan heeft PSV dit seizoen een ijzersterke selectie. De enige zwakke plek in mijn optiek zijn dan alleen nog de keeper (zoet) en de LB positie (boscagli). Wanneer komt Understall eigenlijk terug bij de selectie? Die zou ik graag een keer willen zien in het eerste van Psv. Voor de linksback positie zou ik Viergever een keer uit proberen daar en dan Schwaab en Baumgartl centraal.

16 september 2019 om 15:54

Unnerstall is op de terugweg alleen is het wachten op fouten van zoet.

16 september 2019 om 16:28

Ben benieuwd wanneer hij zijn kans krijgt en pakt. Al denk ik ook wel dat Zoet enorm veel krediet heeft opgebouwd bij de staf van Psv.

16 september 2019 om 17:39

Kan die Lato er opeens niks meer van? Eerst was het nog een drama dat het geen koop maar huur betrof..

Ik denk dat Afellay voor helemaal niks vreest,hij zal al heel blij zijn als hij weer fit is en pijnvrij weer minuten kan maken,hij is nu echt niet bezig met een basisplek...

Wacht even, psv heeft echt een aantal behoorlijke kansen tegen gekregen toen het nog 0-0 stond. De eerste goal is een cadeautje, de tweede valt uit een hoekschop, de derde uit de kluts, de vierde uit een pingel en de vijfde was geen pingel. De scorebordjournalistiek is nog lang niet verdwenen uit Eindhoven....

16 september 2019 om 14:10

Heb jij de wedstrijd gezien? Dan wist je ook dat het een kwestie van tijd was voordat de 1-0 zou vallen. Dus ja scorebord journalistiek, zeker niet. Het spel was gewoon goed en de goals waren ook gewoon verdient. zelf af gedwongen.

16 september 2019 om 14:12

Ik relativeer alleen de grote uitslag, het had namelijk ook heel anders kunnen zijn als die kansen van Vitesse er gewoon in waren gegaan.

16 september 2019 om 14:15

Ja als alle kansen van beide clubs er in gaat is het heel anders. Als Emmen alle kansen raak schiet worden ze kampioen. Als als als als, heb je helemaal niks aan.

16 september 2019 om 14:19

Welke kansen van Vitesse? ik kan me alleen de kansen in het begin en die van Matavz voor de geest halen. Dan was het als nog gewoon 5-2 geworden.

16 september 2019 om 14:39

Vitesse heeft twee grote kansen gehad die ze hadden moeten scoren en ik denk nog twee andere kansen die een goal hadden kunnen worden. Daar tegenover heeft PSV er wel 5 gescoord. Plus nog een dozijn aan kansen gehad. Gewoon een treurig en gekleurd bericht in mijn ogen. Eigenlijk zonde van de aandacht Zo kan je alles wel plat relativeren.

16 september 2019 om 14:58

"het had namelijk ook" ja, zo kun je altijd praten achteraf. Bij iedere wedstrijd is er wel een momentje waar het heel anders had kunnen zijn. Opvallend hierbij is dat supporters van PSV dat bij ajax berichten plaatsen, en ajacieden bij PSV berichten. Je ziet het bijna nooit dat supporters dst over hun eigen club zeggen. Iets van negatief beoordelen ofzo?

16 september 2019 om 14:12

Dus eigenlijk tellen alle vijf die goals niet echt? Zo lust ik er nog wel een paar. PSV was gewoon heer en meester zaterdag: PSV had 67% balbezit en qua schoten op doel was het 12-1!

16 september 2019 om 14:15

Ajaxaddict je bedoeld die ene kans in het begin? Voor de rest heeft vitesse niks laten zien. Psv was heer en meester en stuurde vitesse van het kastje naar de muur. Zelfs Linssen beaamde dat bij Studio voetbal. Ik denk dat jij een andere wedstrijd hebt gekeken.

16 september 2019 om 14:50

Er werd nog wel een bal van de lijn gehaald in de tweede helft volgens mij? Ik ben het er verder mee eens dat het nu echt geen scorebordjournalistiek is want PSV was gewoon echt veel beter. PSV zo veel meer kansen gecreeerd, dan scoor je er van zelf wel een paar en het maakt dan echt niet uit welke.

16 september 2019 om 15:32

Ook de vijfde was een pingel, hands is hands. Duidelijke regels. Daarnaast hadden ze er ook meer kunnen maken. Vitesse had wel geteld een kans in de eerste helft en dat was inderdaad een vrij grote kans waarmee het eigelijk 0-1 had moeten staan. Daarnaast hebben ze werkelijk heeel de wedstrijd alleen maar achter de bal gehobbeld. Maar goed je hebt gelijk de Psvers moeten zeker niet in de polonaise gaan lopen we zijn pas een aantal wedstrijd verder. Wat je wel mag zeggen is dat het hoopgevend is wat ze zaterdag hebben laten zien. Er druipt wel degelijk klasse van af en de potentie lijkt oneindig bij de gasten te zijn.

Zelf heb ik de werving van Afellay nooit echt begrepen. Niet alleen omdat ik graag gezien had dat Mauro Junior en Dante Rigo ook een echte kans hadden gekregen in de voorbereiding, maar bovenal omdat je een ‘routinier’ in huis haalt die de laatste jaren totaal uit de routine van regelmatig spelen is en bovendien zo breekbaar als glas is. Bovendien had PSV met Gutierrez, Thomas, Sadilek, Hendrix, Rosario, Lammers, Pereiro, Ihattaren en zelfs Bergwijn en Malen (als 10) ruim in de opties voor het middenveld. Inmiddels moet ik wel zeggen dat ik totaal afgeknapt ben op het grijze trio Hendrix, Sadilek en Rosario. Noem daarbij de blessures en dan zie ik – mits fit en in vorm – Afellay ook nog als de beste optie om naast Gutierrez het ‘controlerend blok’ te vormen en zo ook van deze positie wat meer voetbal te brengen. Vorig jaar bewees Ajax met Schone en De Jong hoe zo’n meerwaarde het geeft als je daar voetbalvaardige jongens die naar voren denken neerzet. Weet Afellay zijn oude vorm weer te pakken dan zou hij met Guti en Ihattaren straks een uitstekend trio zijn om de aanval vorm te geven.

16 september 2019 om 14:13

Verlengstuk vd trainer! Beter opletten aub. Van Bommel heeft dit bij PSV tv uitgelegd en VZ heeft er artikel over geschreven. Afellay 10 jaar jonger en blessurevrij JA, nu NEE.

16 september 2019 om 23:13

Als het zo'n verlengstuk van de trainer is, waarom heefft-ie al die briefjes nodig dan?

16 september 2019 om 14:16

Ik denk dat het een beetje een vriendendienst was naar Afellay toe (de trainer, assistent-trainer en technisch directeur van PSV zijn allemaal oud-ploeggenoten van hem) en ook een gevalletje "ach, waarom niet?". Het is natuurlijk wel een ervaren jongen die echt heel goed is geweest en een kind van de club is. Mocht hij zijn oude vorm weer terug weten te vinden, dan is het een buitenkansje. En vindt hij die niet terug? Dan heeft het je alleen een jaarsalaris gekost.

16 september 2019 om 14:42

Je hebt inderdaad gewoon ervaren spelers nodig. Kijk maar naar een Anderlecht op dit moment bijvoorbeeld. Ik denk dat de rol van leidende spelers enorm wordt onderschat. Je moet gewoon een team smeden. Een Ooijer rol is buiten de lijnen oh zo belangrijk voor de jonge garde. Je betaald nu inderdaad maar een jaarsalaris en hij kan misschien wel aanhaken. Dit risico hebben ze genomen en daar ben ik alleen maar blij om.

16 september 2019 om 15:04

Affelay is een jonge van de club! Als die op deze leeftijd terug wil keren naar de club, dan laat je hem altijd binnen! Al trapt ie geen één balletje meer voor PSV, dan nog laat je zo'n jongen binnen. Wie weet wat hij allemaal betekent voor een jonge als Ihattaren. (Ik weet trouwens niet, of dat dit tegenwoordig in deze pietleuterige samenleving, ook onder discrimineren of rascisme valt :-)

16 september 2019 om 23:16

Dat vind ik echt onzin. Kwaliteit en meerwaarde moet doorslaggevend zijn. Bij Ajax zag je ook hoe John Heitinga's terugkeer voor niemand leuk werd. En als-ie helemaal 'geen balletje trapt' waarom laat je dan een volwaardige selectieplaats verloren gaan aan zo'n speler? Sorry, maar je bent wel een profclub. Geen veteranenziekenhuis en sentiment maakt geen doelpunten.

18 september 2019 om 12:45

Haha, ga je Johny nu vergelijken met ibi? Ik denk dat jeugd spelers anders kijken tegen ibi dan tegen johny. Ik geloof niet, dat er ooit een prof voetballer geweest is, die fan van Johny was. Ik denk dat je je vergist over hoe belangrijk het is voor jeugdspelers, om iemand zoals ibi in de kleedkamer te hebben.

Afellay zit in een soortgelijke positie bij PSV als Siem de Jong bij Ajax. Hoewel ze beiden mijn sympathie hebben zou ik ze as coach niet meer gebruiken. Er loopt zo veel kwaliteit bin beide selecties rond dat ik altijd zou kiezen voor spelers die jonger zijn, nog beter kunnen worden en die in transferwaarde nog kunnen stijgen. Afellay heeft die toekomst niet meer. Dat klinkt hard, maar dat is de topsportwereld.

16 september 2019 om 15:24

Dat lijkt me sterk. Niemand buiten de staf van PSV kan Afellay echt beoordelen. Hij heeft drie kwart jaar met Ruud van Nistelrooij meegetraind en zit nu bij van Bommel en die zien nog iets in hem. In de wedstrijd tegen Koln viel hij niet ineen keer door de mand dus hij zal het voetballen echt niet verleerd zijn. Hij heeft gewoon geen wedstrijdritme, maar tegelijkertijd ook geen onbetwiste concurrenten. Siem moet het opnemen tegen een van der Beek of Ziyech. Dan geef ik Ibi toch meer kans om aan spelen toe te komen.

Zonde dat ze geen cl spelen met dit elftal. Hopenljjk komen ze wel een eind in de el. Cl ervaring zou goed zijn voor de talenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren