Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Huntelaar komt niet langer in toekomstplannen van Schalke voor’

Laatste update:

De zware blessure van Breel Embolo is een hard gelag voor Schalke 04. De aanvaller is vier tot zes maanden uitgeschakeld nadat hij zaterdag tegen FC Augsburg een gebroken enkel opliep. De recordaankoop van die Königsblauen, die op een teleurstellende zestiende plaats staan, is geopereerd aan zijn enkelbanden en de enkel zelf.

/

Volgens BILD gaat Schalke in januari op zoek naar een vervanger, daar zowel Klaas-Jan Huntelaar als Franco Di Santo niet in de plannen van technisch directeur Christian Heidel en trainer Markus Weinzierl voorkomt. Di Santo behoorde afgelopen weekeinde niet eens tot de wedstrijdselectie en de verwachting is dat de 27-jarige aanvaller in de winterstop van de hand wordt gedaan.

Huntelaar komt evenmin in de toekomstplannen van Schalke voor. De 33-jarige spits, die een aflopend contract mét een optie voor nog een jaar heeft, wordt gezien als een typische Strafraum-Stürmer, terwijl Heidel en Weinzierl liever aanvallers hebben die druk kunnen zetten en hard kunnen werken. In januari wil Schalke naar verluidt opnieuw een type-Embolo halen, een Kampf-Knipser.

De productiviteit van Huntelaar is de laatste jaren nadrukkelijk gedaald. Dit seizoen staat de teller op twee doelpunten en een assist, in zeven duels voor Schalke. In de zomer werd Huntelaar nadrukkelijk aan een terugkeer naar Ajax gelinkt, maar het kwam uiteindelijk niet tot een transfer. "Ik ben gelukkig bij Schalke, het is mijn club in het buitenland geworden. Ik ben hier nu al zo lang en wil verder en er nog zoveel mogelijk uithalen", zo gaf de aanvaller toentertijd te kennen.

Denk jij dat Klaas-Jan Huntelaar zijn loopbaan in Nederland afsluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als de Jong zo blijft klungelen tot aan de Winterstop mag Huntelaar wat mij betreft wel naar PSV komen.

18 oktober 2016 om 01:01

Ik hoop dat hij dat dan niet doet. Heeft altijd gezegd dat ajax zijn club in Nederland is.

18 oktober 2016 om 02:10

hij kwam toch uit de jeugdopleiding van psv?

18 oktober 2016 om 05:10

Nee van de Graafschap, hij heeft maar 2 jaartjes bij PSV rondgelopen.

18 oktober 2016 om 07:20

Niet heel wonderlijk. Wellicht is het de enige club op het hoogste niveau dicht bij zijn huis, waar hij ook nog eens geliefd is en een waanzinnig salaris verdient. Wat wil je nog meer? Ajax kan komend jaar misschien nog wel, pinchhitten.

En toch zou ik als Ajax van de winter dan toch nog een poging wagen. Hoe lekker is het als gasten als Dolberg en Cassiera van hem kunnen leren en nog beter kunnen worden. De spelling blijft toch dunnetjes en Traore centraal is het ook niet helemaal.

Lekker in de winter naar Ajax toekomen, Afwisselen met Dolberg in de spitspositie.
Kan Cassierra zich volledig focussen op de flank, betekent dan waarschijnlijk wel het einde van Zivkovich

18 oktober 2016 om 06:23

Precies want die voetbald op dit moment echt niet goed bij Utrecht. Als dat zo doorgaat neemt Utrecht hem gewoon over van Ajax.

18 oktober 2016 om 12:21

Mogen ze wel met geld over de brug komen..

Dit nieuws komt helaas een paar jaar te laat, want hij komt in mijn ogen inmiddels in alle opzichten tekort voor het niveau. Ik snapte al niet waarom ze de laatste keer nog zijn contract verlengd hebben. Waarschijnlijk alleen op basis van zijn prestaties in het verleden bij de club. In de Eredivisie zou hij denk ik nog wel redelijk meekunnen.

Het is in de winter natuurlijk niet zo makkelijk om een goede vervanger te halen. Misschien is Modeste van Köln iets, al lijkt hij me ook meer een 16-meter spits. Als ze zoals het artikel vermeldt op zoek zijn naar een 'Kampf-Knipser', dan was Janssen natuurlijk een perfecte speler geweest.

18 oktober 2016 om 10:32

Zul je net zien dat Modeste er bij Schalke geen een krijgt. Elke speler die naar Schalke gaat kan er opeens niks meer van. Vind het vrij bijzonder allemaal.

18 oktober 2016 om 12:04

Of raakt geblesseerd Kijk naar Nastasic, Embolo en Coke.

Ik blijf van mening dat we Huntelaar weg hadden moeten doen en Volland vorig jaar hadden moeten contracteren.

Ajax moet Huntelaar nu niet meer halen! Hij heeft zijn kans gehad! Dolberg , cassierra en evt traore zijn de spitsen! Ik ben altijd groot fan van Huntelaar maar hij komt ook niet voor de bank..

Tja, moet Ajax het weer proberen? Je zou kunnen zeggen dat Ajax een spits is kwijt geraakt omdat Traore toch maar op de rechtsbuiten positie is gezet en het er naar uit ziet dat hij niet meer in de spits zal staan. Nu vult Dolberg het hartstikke goed in en Cassiera is ook talentvol, maar qua ervaring hebben we niet zoveel in de aanval en het is nog maar zien of zij het met z'n tweeen kunnen brengen een seizoen lang. Ook lijkt het mij voor Dolberg wel goed om een spits zoals Huntelaar van dichtbij mee te maken. Maarja, zoals ik al eerder zei: Dolberg doet het gewoon prima en voetbalt als een volwassen man.

Toch zou ik het doen als ik Ajax was. Natuurlijk heeft Dolberg het perspectief, maar ik denk dat hij fysiek op zijn tenen loopt, gezien zijn rugblessure. Hij kan echt nog niet alle wedstrijden bij Ajax aan. Hij wordt ook bijna altijd tijdens de wedstrijd vervangen. Er van uitgaande dat Ajax overwintert in de Europa League zou hij daar ook welkom zijn. Juist in dergelijke wedstrijden komt zijn ervaring van pas. Daarbij heeft Ajax ook spelers die hem goed kunnen bedienen.

18 oktober 2016 om 13:41

Eens. Precies wat jij zegt, Huntelaar halen om Dolberg wat lucht te geven! Maar moet dan wel in de winter.

Ideaal moment voor Ajax dus om Huntelaar te halen in de winterstop!
Dolberg zal nog niet een heel seizoen lang constant kunnen presteren en kwakkelt al een tijdje met zijn fysiek en Cassierra heeft het gewenste niveau nog niet. Huntelaar moet nog wel minimaal anderhalf seizoen wat kunnen toevoegen aan Ajax en daarna mooi spitsentrainer worden bij Ajax.
Wel afscheid nemen van Zivkovic na dit seizoen maar dat is prima omdat hij een typische counterspits is.

Als Ajax moet je deze winter Haps en Huntelaar halen. Tegen Huntelaar wel eerlijk zijn dat hij niet alles speelt door de ontwikkeling van Dolberg.
Dolberg zal nog niet alles kunnen spelen en Ajax zal ook rekening moeten houden met Dolberg ivm blessures (zoals vorig jaar)
Of: ik zou Nouri ook wel eens op de plek van Younes willen zien in Ajax 1

Had hem een paar jaar geleden heel graag bij m'n club gezien, maar denk dat hij het niveau van de Bundesliga niet meer aankan. Hij zal waarschijnlijk wel naar Amsterdam vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren