Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hugo Borst: 'Ten Hag belangrijker voor FC Utrecht, dan Gio voor Feyenoord'

Laatste update:

Deze week blikken De Betweters vooruit op de bekerfinale van aanstaande zondag. “Feyenoord wint na strafschoppen”, voorspelt Koert. Hugo denkt juist dat FC Utrecht aan het langste eind trekt. Al is hij met zijn gedachten eigenlijk nog steeds bij het kampioenschap van Sparta: “Weet je wat die schaal kost?!”


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk ben ik het eens met hugo borst.

Ja alleen omdat Ten Hag meer ervaring heb als trainer.
Gio is aan zijn eerste seizoen bezig en zit nog in het leer proces.

21 april 2016 om 22:47

Jij onderbouwt het gelijk van Hugo Borst. Ten Hag heeft een veel grotere invloed op FC Utrecht dan van Bronckhorst op Feijenoord

Zal best maar vind dit altijd van die voor de hand liggende stellingen gebaseerd op de huidige ranglijst: de voetbalwereld is dermate opportunistisch dat hij volgend seizoen 180 graden andersom zou kunnen beweren.

Das ook niet zo moeilijk als je een beginnend trainer in zn eerste jaar vergelijkt met iemand die al jaren meeloopt en ervaring bij Bayern München heeft. Domme open deuren intrappen is wat Hugo graag doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren