Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoofdscout zat op tribune in De Kuip voor Boëtius en Vilhena

Laatste update:

Feyenoord beleefde geen beste editie van de Eredivisie, dit seizoen, maar voor Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius was het allemaal nog somberder. Zij vervulden nauwelijks rollen van betekenis in Rotterdam-Zuid en wisten hun ontwikkeling niet door te zetten. Boëtius was geruime tijd uit vorm en maakte maar vier doelpunten, ten opzichte van de tien die hij er een jaar eerder maakte. Vilhena moest een rol op het tweede plan vervullen.

/

De kans bestaat dat de buitenspeler en middenvelder de komende maanden weggaan bij Feyenoord. Voetbal International weet dat er volop belangstelling is voor het tweetal. Het stelt dat zondag, in de wedstrijd tegen sc Heerenveen (2-2), de hoofdscout van Fiorentina aanwezig was in De Kuip om te kijken naar de interessantste spelers van Feyenoord. Eerder waren de Italianen al geïnteresseerd in Jordy Clasie, maar men kreeg hem niet los van de club.

Het contract van zowel Vilhena als Boëtius loopt volgend jaar zomer af. De kans dat een van hen nog bijtekent is nihil. Voetbal International roept in herinnering dat Southampton in januari al een som van 2,4 miljoen euro bood voor Vilhena. Toen verleende Feyenoord geen medewerking: men vond het geboden bedrag te laag. Sevilla zou nog steeds in de markt zijn voor Boëtius.

Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena kunnen het beste weggaan bij Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax moet eens en poging wagen om Boëtius (het neefje van urby) in te lijven.

Dat deze veelzijdige flankspeler kan voetballen is ondanks een minder jaar helemaal duidelijk. Was vorig seizoen nog in de race voor een plaats bij de WK-selectie. In Amsterdam kan hij weer gaan schitteren, zeker als Kishna op het punt van vertrekken staat.

27 mei 2015 om 07:23

Ik zie liever fischer op de lb positie concurrerend met kishna

27 mei 2015 om 07:24

Het begint er op te lijken dat Feyenoord wederom is gefaald om technisch vaardige talenten door te laten breken. Dat alles dankzij de speelwijze met spelers als immers en kazim. Lange ballen voetbal! Hadden zich anders kunnen ontwikkelen en veel kunnen betekenen voor de club. Nu lopen ze gratis de deur uit.

27 mei 2015 om 07:29

Want Ajax is de plek om ff op te bloeien? Ik kan me dat haast niet voorstellen.
Ajax kan liever voor Adnane gaan. Explosiever, goedkoper, meer scorend vermogen en fysiek veel sterker.

27 mei 2015 om 08:36

Zou niet weten wat Ajax met een extra buitenspeler moet. Kishna, El Ghazi, Fischer, Muric en eventueel middenvelders als Schone, Sinkgraven en Andersen.

27 mei 2015 om 15:16

Of berghuis die zie ik liever komen dan adnane, we hebben al een probleem geval met kishna.

27 mei 2015 om 17:52

Lol Sinkgraven, schone en Andersen zijn wel de laatsten die op de flanken moeten. Kishna verkast waarschijnlijk dus moet er een vleugel bijkomen. De enige echte Ajax 1 vleugels zijn kishna, Anwar en Fischer. Dat is gewoon te weinig.

** Berghuis zal ook prima zijn, maar ja hij is te duur.

Snap niet dat PSV geen poging waagt voor Boetius. Depay is weg, Bergwijn is jong en kan geen heel seizoen op die positie spelen. Zou geen verkeerde zijn voor Psv, weet niet wat zijn prijs is maar met een 1 jarig contract kan dat ook niet de wereld zijn.

27 mei 2015 om 07:25

Qua doelpunten ga je er heel hard op achteruit. Ik zie liever een nieuw gezicht in de eredivisie die zich hier nog echt hard wil bewijzen.

Boetius en Vilhena vallen door de mand.

Immers komt gewoon te kort en Clasie lijkt mij duidelijk, geen Europees en dus wel uitgeleerd!

Clasie 12 tot 14
Immers 3 of 4
Vilhena en Boetius rond de 4 of 5 p.p.

Steek dat geld in Kramer (2), Chery (2,5), Tighadouini (1) en v.d. Berg (2)

Stel dat je tussen de 21 en 25 mil. zou kunnen ontvangen (en dan ben ik realistisch denk ik) voor de vertrekkende jongens. En je zou rond de 7,5 uitgeven aan mijn aankopen, dan wordt je er niet per defenitie zwakker van! Sterker nog, je wordt op links en qua creativiteit op je middenveld veel sterker.

Met Chery, Kramer, Kuyt en Tighadouini haal je scorend vermogen binnen, iets wat ons nu heeft genekt.

Boetius en Vilhena moeten zich eens afvragen dat als je bij Feyenoord al niet aan de bak of uit de verf komt, of dat dan in een veel zwaardere conpetitie wel zou gebeuren, ik vrees dat het dan over is en we beide over 2 jaar in de middelmaat terugvinden!

27 mei 2015 om 07:28

Je vergeet een back en een cv. Met 2 cv's kan je het seizoen niet in.

27 mei 2015 om 08:02

Een back?

Karsdorp en Wilkshire rechts, Woudenberg en Nelom links en v. Beek, Kongolo, Dammers en Verdonck voor het centrum!

Je zou voor Verdonck een jongen als Hooiveld kunnen nemen en Calvin verhuren, voor Wilkshire heb je Cabral in de verhuur dan, dus als Hooiveld en Wilkshire dit jaar de plek innemen van Verdonck en Cabral dan kan je jaren vooruit!

Chery mocht in de winter al weg voor 2,5, dus daar zijn duidelijk afspraken voor gemaakt!

Boetius moest 5,5 kosten en Vilhena ook, dus die onderhandel je uit voor 4 of 4,5 als je het goed doet!

27 mei 2015 om 10:28

Jullie hebben goud in handen met vilhena en boëtius! Iedereen weet dat ze veel beter kunnen dan ze nu laten zien.. Het komt vanzelf wel weer terug maar dan spelen die 2 denk ik niet meer bij feyenoord.. En maar afvragen waarom jullie geen kampioen meer worden? Omdat de jeugd van feyenoord op techniek speelt en het eerste speelt bijna engels voetbal. Dat past miss bij immers of kazim maar niet bij clasie niet bij vilhena en niet bij boëtius maargoed dat zijn jullie potentieel beste spelers

27 mei 2015 om 11:07

Dat je Wikshire en Nelom noemt is al lachwekkend. Het zijn op dit moment backs van Feyenoord maar hebben absoluut niet het Feyenoord niveau.

In dat geval hou je 2 "jeugdspelers" over, ljikt mij dus niet voldoende.

Met nog 1 jaar contract en het feit dat het geen basis spelers zijn, raak je Boetius en Vilhena voor niet meer dan 3,5 kwijt schat ik, dan ben je spekkoper.

Ik vind Vilhena overigens een toptalent, in tegenstelling dat Boetius wat ik een blind paard vind.

Chery vind ik ook geen Feyenoord niveau. Je moet naar spelers als Ziyech en Propper kijken, niet naar Chery en Dijks (al zijn het allemaal verschillende posities maar om het niveau aan te geven).

Misschien Botteghin en dat je Kongolo naar links zet voorlopig.

27 mei 2015 om 07:38

Vilhena en Boetius nog 5miljoen? Maak daar maar 3 miljoen van. Feyenoord is allang blij als ze maar t buitenland gaan zodat ze de concurrentie niet versterken.

27 mei 2015 om 11:55

Inderdaad voor Clasie is 12-14 Mio een reëel bedrag maar ook niet meer. Misschien nog een goede prestatiebonus of een doorverkooppercentage bedingen zou een optie kunnen zijn.

Boetius en Vilhena zijn nog jong zijn 3-4 mio waard (vorig seizoen aanmerkelijk meer maar ja als je weinig speelt)

Immers is ca 2 Mio waard. Denk dat je Van Beek ook moet verkopen komt te kort op het niveau van Feyenoord.

Denk dat ze het geld moeten gebruiken voor Propper (6 Mio) en Veijnovic (6mio) (dat vangt het vertrek op het middenveld zeker adequaat op), daarnaast is een type vd Berg (2 Mio) zeker een optie, dat drietal kost bij elkaar het bedrag wat ze voor Clasie krijgen.

Achterin zijn denk ik Schilder (twente 2 Mio), Botteghin (6 Mio) opties. Voorin heb je dan nog Tigdhouni nodig die voor 4 Mio wel op te halen is).

Denk dat je dan weer mee kunt doen om de bovendste 3 plaatsen.

27 mei 2015 om 13:06

Van beek komt te kort? Haha jij snapt er geen hout van, Sven is beste cv van de eredivisie

27 mei 2015 om 15:10

Inderdaad je hebt helemaal gelijk Tegen Utrecht zat hij niet mis. Tegen Heerenveen uit ging hij helemaal vrijuit en in de thuiswedstrijd tegen Heerenveen zat hij ook niet mis bij de goal van Uth (die als zijn tegenstander ook nog 2 keer scoorde)....

Sorry hoor ik zie de tekortkomingen van de spelrs van Ajax echt wel maar denk dat jij ook eens anders naar de Feyenoord spelers moet kijken. Gaat niet om de traditionele Ajax-Feyenoord discussie maar puur objectieve beschouwingen.

27 mei 2015 om 07:42

Chery voor 2,5 miljoen? Groningen zal zeker het dubbele, zo niet meer voor hem vragen na zijn super gedraaid seizoen met 15 doelpunten en vele assists.

27 mei 2015 om 08:01

Daarbij optellend dat Chery mogelijk zelfs international wordt, nee Groningen zal minstens 6 vragen

Ongelooflijk deze interesse,een dramatisch seizoen gedraaid en teren op talent dat er niet uitkomt,waar zijn die scouts mee bezig,zal wel de lage vraagprijs zijn.

27 mei 2015 om 08:33

Lijkt mij duidelijk toch? Potentie. Deze jongens hebben een dramatisch seizoen achter de rug, maar hebben in het verleden leuke dingen laten zien. Ook op nationale jeugdtoernooien waren ze uitblinkers. Stel dat je deze jongens voor een paar miljoen kunt wegkapen, dan is het best logisch.

Persoonlijk ben ik niet helemaal overtuigd van Boetius, ook in zijn eerste jaar niet. Goed overzicht en positiespel, maar vind niet dat hij echt een wedstrijd kan openbreken. Een PSV heeft dat bijv. wel nodig, met Narsingh hebben we al een teamspeler op de flanken staan.

Wat zal Feyenoord nu nog voor hen vragen? Zouden ze een mogelijkheid kunnen zijn voor een Ajax of PSV ...?

Boëtius en Vilhena zouden eigenlijk nog bij Feyenoord moeten blijven. Volgend seizoen staat Gio voor de groep, die zal zeker voor de jeugd kiezen. Ik zag dat Bilal in de Play offs meteen een basisplaats had. Daarnaast zie ik Immers wel vertrekken, kan Vilhena weer op het middenveld. En Boetius die kan het toch niet verleerd zijn, daar geloof ik niet in.

27 mei 2015 om 08:45

Ik hoorde gisteren dat Vilhena aangegeven heeft weg te gaan/willen. Erg zonde als je het aan mij vraagt. Voor die jongens is het sowieso het beste om in Nederland te blijven denk ik, maar dat zal dan helaas niet bij Feyenoord zijn.

27 mei 2015 om 08:59

Zou zeker zonde zijn. Echt jammer van het afgelopen seizoen, ze hebben beide echt stilgestaan in hun ontwikkeling.

27 mei 2015 om 09:07

Laat ze eerst eens in de spiegel kijken. Hebben helemaal niets gedaan voor Feyenoord. Echt niets. Voor een prima salaris. Hebben beiden de kans gehad ook dit seizoen.

27 mei 2015 om 09:26

Technische spelers en dan langehalen voetbal spelen? Dat die jongens kunnen ballen is wel duidelijk, maar elk talent heeft z'n dipje. Blijkbaar kunnen ze bij Feyenoord niet omgaan met technische talenten. Als je je mouwen op kan/wil stropen kom je bij ons al een heel eind en dat is zonde.

27 mei 2015 om 09:56

Cultuur dient te veranderen.

27 mei 2015 om 10:32

Ik denk niet dat deze jongens nog in nederland gaan spelen al hoop ik dat ze gewoon bij feyenoord blijven. Mochten ze weg gaan vind ik voor hun belgië de ideale overstap. Wie weet kunne ze zich daar in de top 3 weer herpakken. Het is nou wel duidelijk dat belgie hele goede talenten kweekt. ( lukaku, de bruyne, hazard, tielemans ect)

Verder vind ik de belgische competitie niet slechter en ook niet zoveel beter dan de nederlandse competitie maar er word anders gevoetbald daar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren