Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij zou direct een meerwaarde voor Ajax zijn en kan zelfs Oranje nog halen'

Laatste update:

Philippe Sandler zou een meerwaarde voor Ajax zijn, zo denkt zijn voormalig ploeggenoot Jordy Bruijn. De 27-jarige middenvelder annex buitenspeler maakte deze winter de overstap van het Libanese Safa FC naar Heracles Almelo en staat komende zaterdag tegenover zijn oude club NEC.

Bruijn hoeft niet lang na te denken als hij door Voetbal International wordt gevraagd wie hij de beste speler van de Nijmegenaren vindt. “Sandler is by far de belangrijkste speler van dit NEC. Philippe is echt van een ander niveau. Heel goed.”

“In het begin van het seizoen was hij er een paar wedstrijden niet en liep het meteen een stuk minder”, zag ook Bruijn. “Sandler moet vooral fit blijven. De afgelopen weken is dat gelukt en dan zie je hoe goed hij is.”

Bruijn is er zeker van dat zijn ex-ploeggenoot ook een stap omhoog aankan. “Als je ziet hoe sterk en snel hij is en hoe goed hij als verdediger kan dribbelen, dan is hij bijvoorbeeld voor Ajax direct een meerwaarde. Ik weet zeker dat Ajax met hem erbij vanaf minuut één beter gaat voetballen.”

Bruijn, die zelf twaalf jaar in de jeugdopleiding van de Amsterdammers speelde, ziet in Sander zelfs een potentiële speler voor het Nederlands elftal. “Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik denk dat Philippe echt nog het Nederlands elftal kan halen als hij fit blijft en laat zien wat hij nu doet. Als hij het komende half jaar blijft presteren, hoop ik dat hij een mooie stap kan maken.”

Sandler kon de afgelopen weken ook al rekenen op complimenten van verschillende analytici. Zo vond Kenneth Perez hem uitblinken tegen Feyenoord (2-2). "Ik denk dat Feyenoord graag deze Philippe Sandler had willen huren toentertijd", begon de Deense analist zijn lofzang bij Dit was het Weekend. De inmiddels 26-jarige Sandler speelde tussen januari en augustus 2022 ruim een half jaar voor Feyenoord. Een groot succes werd het niet. Sandler kwam door blessureleed tot slechts 51 speelminuten, verdeeld over twee optredens in de speelrondes 32 en 33 in het seizoen 2021/22.

“Ik vind hem zó'n goede verdediger geworden”, vervolgde Perez. “Hij was al talentvol bij Zwolle. In alles vind ik hem een goede verdediger. De rust aan de bal, dat hij begrijpt dat je niet alles voetballend hoeft op te lossen, als Nederlandse verdediger. De Sandler van nu... Hij is fysiek een prachtexemplaar.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft in de jeugd bij ajax gespeeld en daarna heeft hij bij pec zwolle gespeeld. Vond het toen een goede voetballer

1 februari 2024 om 15:46

Helaas heeft hij een verleden van weinig minuten en veel blessures. Dat maakt hem toch een groot risico om in te investeren. Eigenlijk heel erg zonde.

Hij is mij vooral opgevallen in de wedstrijd tegen Twente (zag eerder niet echt veel van Nec), maar ik vind dit op dit moment met afstand de beste rechter centrale verdediger die in Nederland rond loopt. Zijn blessuregevoeligheid is een (groot) risico, maar voor de rest zou ik hem als TD van de top 3 gelijk binnen halen. (waarbij Feyenoord met Trauner wel een mindere maar dan nog wel 1 van de betere verdedigers heeft)

1 februari 2024 om 14:28

Sandler is een leuke verdediger, maar komt gewoon tekort voor de top 3 van Nederland. Die jongen heeft notabene 2 jaar geleden nog bij Feyenoord gespeeld en maakte onvoldoende indruk om hem transfervrij te halen.
Dat is inmiddels 2 seizoenen geleden en sindsdien heeft hij nog geen 2700 minuten gemaakt. Lijkt me meer een geval van een eeuwig talent.

1 februari 2024 om 14:36

Heb je gezien hoe fit hij toen was en hoe fit hij nu is. Het was altijd al een groot talent dat door blessures te weinig gespeeld heeft. Op dit moment doet hij het gewoon heel goed (en mijns inziens ook beter dan Trauner). Zijn blessuregevoeligheid is echter de enige reden voor een twijfel om hem niet te halen.

Maar waarin vind je dat hij tekort komt voor de top 3? Is hij niet veel beter en completer dan een Ramalho of Trauner ?

1 februari 2024 om 15:39

Het -tijdelijk- goed doen of beter dan anderen, betekent alleen niet dat je daadwerkelijk beter bent. Vandaar dat je naar langere perioden kijkt.

Hij is kwalitatief, zeker voor NEC, echt wel een goede verdediger. Voetballend prima, aardig snel en ook verdedigend goed.
Maar dat maakt hem geen betere verdediger dan een Trauner, Sutalo, Ramalho of Hilgers. Hij heeft ten opzichte van al die spelers dan wel weer een sterkere kant, maar het totaalplaatje is minder.

De belangrijkste reden blijft inderdaad zijn blessuregevoeligheid; hij mist gewoon veel te veel wedstrijden om in aanmerking te komen voor een (sub)topper. Vorig seizoen 12 potjes gemist en ook dit seizoen alweer 9.

Het is niet voor niets dat Feyenoord hem destijds een halfjaar op proef heeft genomen, wetende dat hij pas aan het eind van het seizoen kon spelen. Toen hij fit was, bleek dat het onvoldoende was voor een aanbieding.

1 februari 2024 om 20:19

Dus eigenlijk vindt jij hem dus ook een betere voetballer dan veel anderen. Dat is tegenstrijdig is met wat je eerder schrijft.

1 februari 2024 om 21:03

Jij leest wat je wil lezen.

Ik geef aan dat het een leuke verdediger is die op bepaalde vlakken misschien beter is dan andere spelers, maar dat het totaalplaatje van Sandler minder goed is dan de andere verdedigers in de (sub)top.

Leven in de waan vd dag. Deze man was meer geblesseerd dan hij op het veld stond. Aardige verdediger, meer niet.

1 februari 2024 om 14:23

Voetbalsupporters en analisten leven altijd in de waan van de dag. Eerst was gimenez geweldig en ging een recordbedrag opleveren, nu kan die er niks meer van. Eerst was Brobbey niet goed genoeg voor de basis van Ajax, nu moet die eerste spits van oranje worden. En zo kan ik nog wel 10 andere voorbeelden noemen. Wat is analist zijn toch makkelijk.

1 februari 2024 om 15:11

Voor jou misschien waan van de dag, mensen die NEC wekelijks zien spelen weten bovenstaande al een jaar. Vorig jaar naast Marquez was Sandler al wekelijks de beste man van het veld maar sinds hij dit seizoen op zijn favoriete positie rechts in het centrum mag spelen naast Nuytinck haalt Sandler echt een absurd hoog niveau voor NEC-begrippen. Alleen die verdomde blessures, als ie fit zou blijven doet ie met twee vingers in de neus mee bij Ajax (en misschien zelfs bij de andere topclubs)

Ik ben wel gecharmeerd van em, maar Oranje halen? Met Ake, Timber, De Ligt, Botman, Van der Ven, Geertruida en dan vergeet ik er vast nog een paar, wordt dat lastig.

1 februari 2024 om 14:51

Het Nederlands Elftal is volgens mij ook nog wel een grote stap. Maar ten opzichte van een aantal namen die je zelf opnoemt vind ik hem toch een stuk completer. Zoals Cancellara hieronder ook aangeeft vind ik hem ook heel compleet. Dit terwijl veel anderen toch echt wel mindere punten hebben. Het zou mooi zijn dat hij nu fit blijft en daarna een stap naar een grotere club gaat maken.

1 februari 2024 om 16:30

Ik vond hem in die minuten bij ons ook echt wel goed, alleen waren het er helaas maar iets van 60 (volgens mij). En compleet zijn is mooi hoor, maar die jongens uit dat rijtje zijn wat mij betreft allemaal wel beter. Al weet ik dat Geertruida niet het beste seizoen uit zijn loopbaan speelt en Timber in een rolstoel zit op het moment.

Overigens; ik had geen idee dat Sandler een Nederlander was. Kan je nagaan hoeveel verstand ik er van heb.

1 februari 2024 om 17:23

@migi, Timber staat alweer op een trainingsveld

1 februari 2024 om 17:42

@migi

Ook Botman ? Ik vind dat persoonlijk wel een goede verdediger, maar aan de bal echt wel heel beperkt. Daarbij vind ik Sandler (mede door zijn postuur) een veel betere centrale verdediger dan Timber. Die is qua fysiek echt niet de beste verdediger (bij hoge ballen)

1 februari 2024 om 18:18

Beter als Timber? Wauw als je dan niks snapt van topsport en profvoetbal reageer dan niet. Dit is werkelijk lachwekkend.

1 februari 2024 om 19:18

Timber is een geweldige speler maar voor een centrale verdediger mist hij toch bepaalde kwaliteiten. Of vind jij Timber een goede kopper? Volgens staat hij bij zijn club dan ook niet centraal.

Klopt volledig, Jordy.

Alle centrale verdedigers wat nu in de Eredivisie speelt, tikken bij lange na niet het niveau aan van Sandler. En ja, hij is blessuregevoelig, maar dat was Robben ook. En wie is een van de beste Nederlandse aanvallers aller tijden? Juist...

Sandler beheerst alles. Fysiek sterk, wendbaar, snel, goeie trap, rust aan de bal, kopsterk en pakt ook weinig kaarten. Echter is het zo dat je pas voor Oranje in aanmerking komt als je bij de traditionele top-3 of net daaronder speelt. En laat NEC dat (helaas) nou níet zijn. Jammer, maar het is zo. Sandler is een topper en is vele malen beter dan Ramalho, Medic, Sutalo, Pröpper en Hato. Gelijkwaardig aan Boscagli (opbouwend gezien) en Hancko.

1 februari 2024 om 14:43

Vond hem in die schamele minuten die hij bij Feyenoord maakte, toch een erg rustige en stabiele indruk maken. Volg NEC niet op de voet. Maar de keren dat ik hem heb zien spelen was, was hij erg belangrijk in de opbouw.

1 februari 2024 om 14:54

Vele malen beter dan Pröpper? Ik denk dat wij beiden door onze clubbril kijken, maar Pröpper is zo'n beetje de belangrijkste man en leider bij Twente. Nou zeg ik niet dat hij in Oranje moet spelen, want daar hebben we ontiegelijk veel kwaliteit achterin.

Ben het met je eens over de top 3. Wanneer je daar speelt zit je zo in Oranje, zoals een Wieffer of Hato. Een Reijnders moet eerst 3 wedstrijden bij AC Milan spelen om in beeld te komen.

1 februari 2024 om 15:06

Vele malen beter weet ik niet maar ik denk wel dat Sandler een stuk completer is dan Propper als je kijkt naar snelheid, kracht, voetballend vermogen en inzicht. Als Sandler niet zo verschrikkelijk blessuregevoelig was geweest had ie qua kwaliteiten sowieso de Nederlandse top aangekund en misschien wel meer. Bij Propper heb ik een beetje een servet-tafellaken gevoel, uitstekend voor Twente maar een stap hogerop bij PSV of Feyenoord zie ik dan weer niet zo snel gebeuren.

1 februari 2024 om 15:14

ik heb zeker een zwak voor Propper (hij is een oud speler van de Graafschap maar hij is ook gewoon een goed persoon). Echter vind ik Sandler ook echt een stuk beter dan Propper. Bij Propper heb ik echt het gevoel dat dit zijn maximale niveau is en dat hij echt top moet zijn om dit zo te halen. Terwijl je bij Sandler het gevoel krijgt dat hij dit met 2 vingers in de neus doet. Propper is onderdeel van het geheel terwijl Sandler de basis van het geheel / team is.

1 februari 2024 om 14:56

Volgens mij draai je het om Cancellara. Omdat je goed bent speelt je bij de top-3 van Nederland of net daaronder. En dan kom je in aanmerking voor het Nederlands elftal. En Sandler gelijkwaardig zien aan Hancko is een lachertje.

1 februari 2024 om 15:05

Is maar net wat jij vindt. Iemand die bij NEC voetbalt is niet per sé minder dan iemand die bij Feyenoord voetbalt. Snap je?

Het is ook maar net met wie je speelt. Als Hancko bij Vitesse speelt, blinkt-ie ook niet uit. Sandler blinkt week in, week uit bij NEC dat terug te vinden is in de middenmoot. En ja, Sandler is gelijkwaardig aan Hancko.

1 februari 2024 om 15:08

@zlatan,

Klopt, Sandler is beter dan Hancko.

Zonder gekheid het blijft altijd lastig om te zeggen wie beter is. Je bent daarbij ook afhankelijk van je medespelers. Ook hier zijn er forumleden die kritiek op hem hebben. Echter ik heb nog niemand inhoudelijk iets toe zien voegen dan iets over zijn fysiek. Zijn fysiek is een reden waarom hij bij NEC speelt en niet veel hoger (engeland of iets dergelijks).

1 februari 2024 om 15:15

Alsof clubs buiten de top-3 geen goede spelers kunnen hebben, wat een onzin.
Sandler is een buitenkansje geweest voor NEC, puur door zijn blessures speelt hij nu niet bij een hoger geklasseerde club.
Nu hij echt goed fit is, zie je gewoon hoeveel kwaliteiten die met zich meebrengt, hij kan echt makkelijk mee bij de wat grotere clubs.

1 februari 2024 om 15:26

Sandler is goed, maar Hancko behoort tot de top 5 van de competitie qua beste spelers. (oa in de ranking van VI) en trekt dat niveau ook door in Europa. Dat niveau haalt Sandler niet.

Wel vind ik het een goede speler, met het juiste postuur en rust aan de bal. Goede passing ook.

1 februari 2024 om 17:43

Ik heb Sandler anders Europees gezien geen fouten zien maken. Daarbij komt Sandler door blessures ook niet echt hoog in alle lijstjes.

1 februari 2024 om 18:20

“Als Hancko bij Vitesse speelt blinkt hij ook niet uit”. Dit baseer je op? Sandler op gelijke hoogte zetten is lachwekkend, hou toch op.

1 februari 2024 om 14:57

We noemen zoiets ook wel, waan van de dag. Als je wilt dat dit soort types die het leuk doen bij nec bij oranje komen dan kun je meteen een streep zetten door alle eindtoernooien.

1 februari 2024 om 15:07

Wat een onzin zeg. Zoals hierboven al gezegd, als je bij NEC al de sterren van de hemel speelt, moet dat Feyenoord helemaal 'peanuts' zijn. Maar jij teert net als velen op het feit dat als je bij Ajax, PSV of Feyenoord speelt, je pas in aanmerking mag komen voor Oranje. Zware onzin. Zie een Cillessen, zie een Noppert. Pure oogklepperij van jou.

1 februari 2024 om 15:11

Ja vandaar dat de meeste spelers die van subtop en middenmoot komen falen bij de top 3? Het niveau van de top 3 ligt vele malen hoger dan een clubje als nec. Top 3 heeft een bepaalde druk en spelen vaak op hoog niveau Europees. Totaal niet te vergelijken met een clubje als nec. Pure gekleurde bril van jou.

Noppert is interessant gedoe van onze louis en Cillessen is alleen in aanmerking gekomen omdat hij bij Ajax, barca etc gespeeld heeft. Niet omdat die speelt bij Nec.

1 februari 2024 om 15:19

Veerman, Ziyech, Schone, Schouten, Lens, Idrissi, Pavlidis, en er zijn er nog veeeeel meer om op te noemen die gewoon slagen bij de top-3.

1 februari 2024 om 15:21

Cillessen slaagde trouwens ook bij Ajax, deed het daar prima.
Er zijn er echt nog zoveel op te noemen..

1 februari 2024 om 15:29

Als je goed zou lezen zie je dat ik zeg ‘de meeste’. Dat wil niet zeggen dat niemand slaagt.

1 februari 2024 om 16:20

Ik geef ook bij je aan dat er nog veel meer op te noemen zijn, het zijn er heel veel die gewoon slagen.
Het is niet zo dat de meeste falen.

1 februari 2024 om 16:28

Als je een lijst zal maken met geslaagde tegenover gefaalde zal het lijstje met gefaalde spelers langer zijn.

1 februari 2024 om 16:25

@Cancellara
Sandler is een prima eredivisie verdediger, veel blessures zal hierdoor ook niet de Nederlandse top halen en dus ook niet het Nederlands elftal. Dan kom je met het vergelijk met Robben die je dan ook nog eens één van de beste Nederlandse aanvallers allertijde gaat noemen komt niet terug in de top 5 en top 10 zou net aan mogelijk zijn. Zou niet weten hoe metname je reacties nu nog serieus te kunnen nemen.

1 februari 2024 om 16:32

Dat je op een hoger niveau eerder in aanmerking komt is toch logisch. Ze spelen op precies dat, een hoger niveau. Zolang iemand daar niet consistent speelt kan je nooit met zekerheid zeggen dat ze dit aankunnen en spelen bij een beter team is absoluut niet altijd makkelijker (kijk de wagonlading spelers die door Kuipvrees nauwelijks een bal over 2 meter konden trappen bij Feyenoord). Ik vond Sandler in die paar minuten bij ons ook goed, maar op het niveau van Hancko? Nu kijk ik zeker niet alles van NEC, maar ik durf dat met klem te betwijfelen.

1 februari 2024 om 17:46

@migi

soms kan op een hoog niveau ook makkelijker zijn. Kijk naar Ramalho. Een zeer beperkte verdediger. Echter is PSV met hem als bijna vaste basisspeler de ploeg met de minste goals tegen en doet Ramalho het ook gewoon goed. Je hebt dan vaak ook betere spelers om je heen die het spel ook makkelijker maken.

Ik ben heel blij met Sandler achterin. Rustig aan de bal, een fantastische pass -en traptechniek en voetballend uitstekend. Zijn enige, en directe zwaarste minpunt, is zijn fysieke gesteldheid. Het gaat nu al geruime tijd goed, maar in de eerste seizoenshelft waren we hem toch een flink aantal potjes kwijt of kon hij maar een deel van de wedstrijd meedoen. Mits fit is hij absoluut een aanwinst voor de top-5

Wat is dit voor een titel.

Gaan we weer oranje halen?
Heeft nog niks laten zien in zijn carrière en word gelijk gebombardeerd tot een klant aan oranje .

Laat je ten minste zien dat je minimaal 2 jaar constant op niveau zit en veel Europees voetbal in de benen hebt . En dan gaan we is eens kijken

Ik denk dat NEC in de handen mag klappen met Sandler. Leuk en mooi al dat lof en hij zou dit of dat, maar ben blij dat hij dan met zijn skills bij NEC speelt en niet ergens anders. Als hij de rest van de competitie stabiel blijft dan zou hij een stapje omhoog wel aankunnen dat denk ik zeker.. maar de vergelijking trekken met spelers die al in de TOP spelen en Europees dat is natuurlijk niet appels met peren vergelijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren