Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij miste ook grote kansen tegen Ajax, ik dacht aan het ‘Kazim-syndroom’’

Laatste update:

Feyenoord legde twee jaar geleden zo’n 3,5 miljoen euro neer om Bilal Basacikoglu over te nemen van sc Heerenveen, maar de buitenspeler is er tot op heden nog niet in geslaagd om uit te groeien tot een dragende kracht in De Kuip. Giovanni van Bronckhorst bracht Basacikoglu donderdagavond in het veld in de belangrijke ontmoeting met Fenerbahçe en de Turks international slaagde er wederom niet in om zijn stempel op de wedstrijd te drukken.

/

Emile Schelvis denkt dan ook dat het misschien tijd wordt om Basacikoglu tegen zichzelf in bescherming te nemen: “Bilal heeft geen krediet opgebouwd. Hij maakt die goals niet. Ik dacht een beetje aan het ‘Kazim-syndroom’. Hij miste in het verleden ook grote kansen tegen Ajax. Volgens de supporters laat je Feyenoord dan eigenlijk op de allerbelangrijkste momenten in de steek. Hij legt veel arbeid en diepte in zijn spel, maar zijn acties zijn gedoemd te mislukken”, vertelt hij bij RTV Rijnmond.

Volgens Schelvis was het een logischere optie geweest om Jens Toornstra te vervangen door Steven Berghuis, die met zijn snelheid en actie voor gevaar had kunnen zorgen op de rechterflank: “Bilal komt namelijk nooit iemand voorbij.”

Denk jij dat Bilal Basacikoglu nog uit gaat groeien tot een onbetwiste basisspeler bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, dit is niks nieuws. Ook Berghuis vind ik momenteel niet veel toevoegen. Toornstra mag dan wel een wat houterig postuur hebben en kwa spel lijkt hij natuurlijk niet op een buitenspeler, maar is wat mij betreft echt de nummer 1. Die volley vorig weekend was weergaloos en hij levert wekelijks goede voorzetten af, werkt hard, goede aaname, passing en voor mij nog het belangrijkste is dat hij weet waar zijn kracht ligt. Bilal of Berghuis komen niet vaak iemand voorbij maar proberen het wel elke keer opnieuw.

Bilal mist alles om geliefd te worden bij het legioen. Verkopen die jongen en sparen voor een nieuwe nr 10!

9 december 2016 om 10:54

Ik dacht eerder aan assaidi aantrekken en Bilal er voor verkopen.

9 december 2016 om 11:19

Assaidi speelt in de Verenigde Arabische Emiraten, dat is wel een gokje of die het niveau nog aankan

Bilal is gedoemd om te gaan voetballen bij een middenmootclub als Kasimpasa. Deze jongen beschikt geen enkel dreiging om voor een topclub te spelen.

Berghuis vind ik écht een goede voetballer met een mooie techniek, ondanks dat hij nu uit vorm is, maar iets wat hij in mijn ogen juist echt te kort komt is juist snelheid. Dus waar heeft Schelvis het over.. Ik heb Berghuis nog nooit buitenom op snelheid een man zien passeren of weggestuurd worden in de diepte, hij komt altijd i nde bal.

Allemaal leuk en aardig maar diezelfde Bilal maakte het in de vorige wedstrijd heel moeilijk voor de defensie van de Turkse club. Dus ik snapte dondersgoed waarom hij het veld in kwam. De linksback van Fener speelde echter de wedstrijd van zijn leven. Hasan Ali Kaldirim is over het algemeen dramatisch maar donderdag ging hij helemaal los.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren