Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij kan over een paar jaar het dubbele van achttien miljoen waard zijn’

Laatste update:

Jordon Ibe werd bij Liverpool gezien als een groot talent, maar de twintigjarige aanvaller kwam niet verder dan 4 doelpunten in 58 wedstrijden en werd donderdagavond voor achttien miljoen euro verkocht aan Bournemouth. Oud-prof Jamie Redknapp spreekt van een ‘knap staaltje werk’.

/

“Het is veel geld, maar als je naar het huidige transferklimaat kijkt, dan is hij wel het soort speler dat over een paar jaar het dubbele waard kan zijn. Hij heeft namelijk die fantastische snelheid en daarnaast kan hij goed dribbelen en schieten”, aldus Redknapp in de Daily Echo.

“Ik had gehoopt dat hij vaker had gescoord, maar denk dat hij een fantastische aankoop is en denk dat Eddie Howe en Jason Tindall het beste uit hem kunnen halen. Voor je het weet zou hij zich in de nationale ploeg van Engeland kunnen spelen, want hij heeft meer natuurlijke kwaliteiten dan Raheem Sterling”, besluit Redknapp.

Denk jij dat Jordon Ibe gaat slagen bij Bournemouth?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Vaak zit Liverpool aan de andere kant van vreemde transfers. Met Balotelli, Benteke, Caroll etc. Maar 18 miljoen is zoveel geld voor een niet scorende buitenspeler.

Prima gehandeld van Liverpool. En Mane is toch al binnen, ook al is daar veel te veel voor betaald.

15 juli 2016 om 21:57

Het mooie is dat met de transfers van Sinclair (6miljoen), Skrtel (7.5miljoen en hoog loon), Canos(4 miljoen) en Ibe (18miljoen) de transfer kosten van Mane volledig zijn gedekt, kortom Liverpool heeft nog niks uitgegeven. Ook zijn er al wat jeugdspelers verhuurd zoals Ward.
met de eventuele komende transfers: Balotelli, Markovic, Allen, Lucas en Benteke wat ongeveer zo'n 50 miljoen oplevert, kan Liverpool weer investeren in een ervaren verdediger(ze hadden Toure nooit moeten laten gaan) en nog een dynamische middenvelder: Dahoud/Zielinski

15 juli 2016 om 22:28

Maar dat betekent niet dat Mane daadwerkelijk die hoge transfersom waard was. En Balotelli, Benteke, Allen en Markovic mogen weg. Maar die hebben samen een miljoen of 125 gekost. Dynamische middenvelder hebben ze al met Henderson en Can.

Ik denk dat het team al aardig vormt begin te krijgen. Misschien een verdediger er nog bij. Maar voor de rest is alles goed bezet. Niet titel waardig, maar dat duurt nog even.

15 juli 2016 om 23:53

Sinclair was uit zn contract gelopen toch?

16 juli 2016 om 00:47

Middenveld is overvol en zonder europa is voor mij, op een linksback na, de transfermarkt al dicht. En trouwens, ik denk dat Allen of Lucas zullen vertrekken, nooit beide.

Citaat: ''het is veel geld, maar als je naar het huidige transferklimaat kijkt, dan is hij wel het soort speler dat over een paar jaar het dubbele waard kan zijn.''
Ja dat kan zeker, aangezien je geen wereldvoetballer meer hoeft te zijn om 30 miljoen op te leveren..
Echter is 18 miljoen voor een 4 doelpunten makende spits in 58 alsnog een erg hoog bedrag lijkt mij.

15 juli 2016 om 19:43

Buitenspeler, reserve en is engels. Met de bedragen in de BPL kijk ik niet eens meer raar op. Met 60 + voor sterling, is dit geen verkeerde aankoop.

Tsja, hij kan ook zomaar de helft waard zijn over een paar jaar.

Flink risico!

Voor mij persoonlijk was sterling veel beter qua werk zonder bal en ibe misschien iets beter in de afronding, maar beiden missen voor mij die individuele actie die ik wel bij ojo zie. Dus goed gedaan van Liverpool, want zo krijgt ojo wat meer minuten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren