Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij hield ons in het duel en sloeg als 'King Kong' de ballen uit zijn doel'

Laatste update:

Ron Jans verloor als coach van PEC Zwolle nog geen enkele bekerwedstrijd en dat gebeurde ook dinsdagavond niet. De titelhouder won na verlenging met 2-3 van SC Cambuur, maar Jans moest na afloop toegeven dat die overwinning niet verdiend was geweest. Thuisploeg Cambuur domineerde eigenlijk de gehele wedstrijd, maar PEC ging een stuk beter met de kansen om.

Langs de kant had Jans genoten. "Dit is echt reclame voor het voetbal. Cambuur en Zwolle zijn echte smaakmakers", zei de coach van PEC via de officiële kanalen van zijn club. Hij weet aan wie de zege te danken is: "Wij waren vandaag minder dan Cambuur, maar Warner Hahn hield ons voor rust in de wedstrijd. Hij sloeg als een 'King Kong' de ballen uit zijn doel."

Jody Lukoki, die vorig seizoen nog voor Cambuur uitkwam, maakte de winnende: "Ik wist na mijn doelpunt niet wat ik moest doen, ik rende overal naartoe", zei de aanvaller tegen De Telegraaf. "We hebben deze overwinning niet verdiend, maar dat maakt niet uit. Ik wil naar De Kuip, het lijkt me geweldig om daar de bekerfinale mee te maken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfff, uit zijn do...
Is het zo moeilijk om de zin af te maken?
En dat nog wel in de titel.

27 januari 2015 om 22:24

Haha dacht ik ook

27 januari 2015 om 22:28

Haha zie het nu pas.. jammer hoor VZ

27 januari 2015 om 22:26

Je begrijpt toch wat er bedoelt word? Ga niet zeuren man maak jij het dan effe af einstein.

27 januari 2015 om 22:28

Ga toch weg man, als je geld krijgt om stukjes te typen, dan mogen we toch verwachten dat je dat goed doet?

Edit: Is ondertussen al verbeterd, dat dan weer wel

27 januari 2015 om 22:44

Fouten maken is menselijk toch, zoals je ziet is het aangepast dus geen reden om te huilen om een foutje.

27 januari 2015 om 23:15

Ik vind het irritanter dat ik eerst
10 kinderachtige reacties moet lezen over een foutje van voetbalzone. Bij bijna elk bericht heeft er wel iemand iets aan te merken. Tuurlijk is het niet goed, maar als het je niet bevalt ga je toch naar voetbalprimeur of iets dergelijks?

28 januari 2015 om 04:50

Als er om de haverklap fouten in staan, dan wordt dat op een zeker moment irritant, niet zo heel gek.

27 januari 2015 om 22:27

Waarschijnlijk past dat niet meer

28 januari 2015 om 07:21

Maar goed, laten we het nu over de inhoud hebben? Heerlijk voor Hahn dat hij zn klasse liet zien, heeft wel een bepaalde gunfactor ontwikkeld. En prachtcoach Jans die altijd eerlijk en reeel blijft! Maar Cambuur verdiende het meer

Goeie keeper, hoge potentie

Feyenoord is titelkandidaat nummer 1 volgend seizoen als hahn terug komt. Ook als clasie weggaat dan zijn wijnaldum en depay bij psv weg en wrs moisander en schone bij ajax. Ik zie feyenoord dan,mits het kuyt binnenhaalt (scoort gewoon weer 2 keer dit weekend), als titelkandidaat nummer 1 met deze keeper als nummer 2. Beste keepersduo sinds zoetebier en timmer/lodewijks.

27 januari 2015 om 22:30

Hmm.. als je dit zo opnoemt denk ik dat ajax misschien nog wel het beste ermee af komt.. moisander is echt niet een heel dragende speler voor ajax op dit moment. En het verlies van schone is eem stuk minder groot dan clasie of depay/wijnaldum bij feyenoord en psv

27 januari 2015 om 22:31

En hahn gaat wordt wss 2de keeper.. dus dat gaat misschien om paar wedstrijden per jaar als vermeer fit blijft.. dus die zal het verschil niet maken denk ik

27 januari 2015 om 22:37

het ligt er vooral aan wat de clubs gaan doen om deze spelers op te vangen

27 januari 2015 om 23:35

Haha ja zo kun je het ook bekijken. Als je 0,0 goede spelers hebt dan maakt het inderdaad niet uit wie er vertrekt. Elk nadeel heeft zijn voordeel ofniet?

27 januari 2015 om 22:38

Zoetebier, was hij niet van Volendam en Ed de Goey van Feyenoord?

27 januari 2015 om 22:40

Want PSV gaat geen vervanging halen voor Wijnaldum en Depay?

27 januari 2015 om 23:02

Je ziet het helemaal verkeerd.
Dat b.v. PSV Depay en Wijnaldum verkoopt betekent ook dat er een enorm kapitaal naar ze toekomt.
Tevens worden ze 1 e of 2e.

Dus al met al is dit allemaal voor Feyenoord slecht nieuws.

Volgend jaar lijkt mij Ajax weer nr1 kandidaat voor de titel als de Boer blijft. Ze hebben de beste Jeugd en kunnen wat makkelijker goede spelers overtuigen om een transfer naar Ajax te maken

Psv word nummer 2 kandidaat ze zullen goed inkopen maar ik heb er geen vertrouwen in dat Cocu zo snel weer hun nieuwe team goed zal laten functioneren.

28 januari 2015 om 04:03

Tjonge een verhaal over de competitie van volgend seizoen met spelers die wel of niet verkocht, aangekocht gaan worden door Ajax, Feyenoord en Psv. En dat op een topic over de Knvb beker wedstrijd tussen Cambuur- Pec.
Zullen we de volgende EL ronde een boom opzetten over Roda en Nec? Net zo interessant.

Kan niet wachten, als ze de beker winnen, dat Ron Jans gaat dansen. #fifalosophy

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren