Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij helpt Roma, wat dat betreft verdient hij die vergelijking met Batistuta’

Laatste update:

Edin Dzeko beleefde een moeilijk eerste jaar bij AS Roma, maar de Bosniër is dit seizoen helemaal los. Met tien goals in de eerste tien wedstrijden voert hij de topscorerslijst van de Serie A aan en dat heeft in de Italiaanse hoofdstad al geleid tot mooie woorden voor de spits. Voormalig Lupi-goalgetter Abel Balbo vergelijk Dzeko zelfs met een absolute legende in Italië.

/

“Er is altijd een middenweg bij het evalueren van een speler. Om te doen wat Dzeko heeft gedaan, laat een onmiskenbare kwaliteit zien”, vertelt de Argentijn aan Corriere dello Sport. “We hebben het niet alleen maar over het maken van doelpunten, maar ook het leveren van assists die het team laten winnen. Er zijn momenten waarop het eenvoudig is om te scoren als spits, maar hij hielp Roma aan de zeges op Internazionale en Napoli en hij maakte ook beslissende doelpunten tegen bijvoorbeeld Sassuolo.”

“Hij kan andere belangrijke doelpunten maken, hij zit op het juiste spoor. In de afgelopen wedstrijden deed hij dingen die eerder niet lukten, de dingen die een spits moet doen”, gaat Balbo verder. “Hij heeft Roma geholpen en wat dat betreft verdient hij een vergelijking met Gabriel Batistuta, hoewel ze hele andere spelers zijn. Bati was onfeilbaar binnen de zestien, maar Dzeko wordt steeds beter, hij heeft het vertrouwen verdiend.”

Denk jij dat Edin Dzeko net zo belangrijk kan worden voor AS Roma als Gabriel Batistuta was?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was een goede speler bij City hoor, maar wat heeft hij een deel van zijn carriere vergooit. Bij zowat elk ander team had hij als eerste spits gestaan en doelpunten gemaakt alsof het niets is. Jammer, want de klok gaat ook tikken.

28 oktober 2016 om 15:52

Hij was vooral koning bij Wolfsburg toen hij ze bijna zelf kampioen had gemaakt. Bij City viel het altijd tegen maar dat was niet zo gek als je daar 4 topspitsen hebt voor 1 positie. Nu bij Roma begint hij weer zijn Wolfsburg vorm terug te krijgen, mooi om te zien!

Dzeko kan zich voorlopig nog lang niet meten met deze grootmeester! Batistuta is en blijft een held!

28 oktober 2016 om 13:35

Inderdaad. Het is dan ook lachwekkend dat 56% ja stemt. Zeker jonge jochies die batigol nooit hebben zien spelen. Geweldige spits. Voor mij vergelijkbaar met Higuain.

28 oktober 2016 om 20:02

Inderdaad zeg, alsjeblieft ......dzeko, met alle respect, Gabriel Batistuta wat een doelpuntenmaker was dat.

28 oktober 2016 om 15:04

Over een aantal maanden word hij weer afgemaakt omdat hij 2 wedstrijden niet scoorde. Zlatan word na zijn goede start ook zwaar naar beneden gehaald. Het kan snel gaan in de voetballerij.

Nu al de vergelijking met een grootheid terwijl hij vorig seizoen dramatisch was. Laat hem maar zo doorgaan en we zien wel.

Nou ik vind die vergelijking wel erg snel gelegd, ok hij is dit seizoen uitstekend begonnen, maar Batistuta deed dat jaren achtereen. Hij had niet voor niks de bijnaam Batigol, wat een geweldige voetballer was dat zeg!!
Maar Dzeko lijkt in ieder geval wel weer opgebloeid, kan dus wel een mooi seizoen voor hem worden.

Als je hem toch met een Roma spits moet vergelijken doe dat dan met Delvecchio. Ook sterk met de kop.

batigol heeft denk ik maar 2/3seizoenen bij As Roma gespeeld. Hij heeft bij zijn fiorentina periode een echt cultstatus verworven! Misschien wel de beste spits van de jaren 90 in de serie A. del piero en ronaldo kwamen pas midden jaren 90 aan de top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren