Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij heeft nog een lange weg te gaan, maar in aanleg zit er zoveel voetbal in’

Laatste update:

Daley Sinkgraven heeft pas net twintig duels in de Eredivisie gespeeld, maar vergaart steeds meer naamsbekendheid. De negentienjarige middenvelder heeft zich zonder veel moeite in de basis gespeeld bij sc Heerenveen en werd gedurende de zomerse transferperiode al eens gelinkt aan Ajax. Trainer Dwight Lodeweges is blij met zijn aanwezigheid, maar benadrukt dat er meer talent bij de Friezen rondloopt dan Sinkgraven alleen.

/

In een interview met FOX Sports noemt de trainer zijn spelers ‘heel kneedbaar’. De gemiddelde leeftijd ligt laag, maar toch slaagde Lodeweges er vooralsnog in sc Heerenveen in de top vier te krijgen. Zijn spelers zijn erg gretig en willen veel leren, zegt hun trainer dankbaar. “Dan heb ik het niet alleen over Daley Sinkgraven, want daar heeft iedereen het over. Maar dan heb ik het over iedereen”, aldus Lodeweges.

“In onze besprekingen en op onze trainingen zijn ze hartstikke gretig. Je moet ze eerder afremmen dan dat je ze aan moet sporen”, vervolgt de trainer, die wel erkent dat Sinkgraven een van de meest in het oog springende jongens is in zijn elftal. “Hij heeft nog een heel lange weg te gaan, maar in aanleg zit er zoveel voetbal in. Dat is mooi om te zien.”

Verwacht jij een mooie loopbaan voor Daley Sinkgraven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke complete middenvelder, niet alleen aan de bal maar zeker ook in verdedigend opzicht maakt hij ontzettend veel meters.

Tot ziens bij Ajax, de enige logische tussenstap naar hoger.

2 oktober 2014 om 17:56

De enige logische opstap naar hoger? Nee hoor, die zijn er nog genoeg naast Ajax. Neem bijvoorbeeld een PSV. Of een middenmoter in de Bundesliga.

2 oktober 2014 om 18:01

Hmm psv, waar narsingh, bruma, maher en willems ook nogsteeds op hetzelfde niveau zitten (of zelfs eronder) als 1.5-2 jaar geleden.

2 oktober 2014 om 18:25

Ook genoeg soortgelijke voorbeelden bij Ajax te noemen...

2 oktober 2014 om 18:59

Willems en wijnaldum zijn veel dwingender geworden. Die zijn zich nu aardig aan het ontwikkelen imo. De rest blijft steken maar dat komt nog.

2 oktober 2014 om 17:59

Als Psv dit seizoen kampioen word zou dat ook zeker geen verkeerde stap zijn.

2 oktober 2014 om 18:06

Of het de enige logische tussenstap is weet ik niet. Echter heeft Daley al wel eens in een interview voor lokale media aangegeven graag via Ajax de overstap te maken naar een Europese topclub. Dat ziet er dus goed uit voor ons !

2 oktober 2014 om 18:19

Logisch? De laatste (en in de afgelopen vier jaar, enige) speler die Ajax heeft aangetrokken met de kwaliteiten, potentie en leeftijd van een Sinkgraven, loopt nu gefrustreerd rond in het tweede.

2 oktober 2014 om 18:52

Jij bedoelt Zivkovic neem ik aan? Dan moet je jezelf toch eens er in verdiepen, want hij heeft inmiddels zowel aangegeven, als daarna eens nadrukkelijk bevestigd, gelukkig te zijn bij (jong) Ajax. Daarnaast heeft Ajax met Cerny ook een topper in spe binnengehaald, maar die was wat jonger en nog niet toe aan het eerste.

2 oktober 2014 om 18:28

Elke aankoop van Ajax van de laatste jaren heeft teleurgesteld of gefaald. Sinkgrave is gek als hij naar Ajax gaat. PSV is een veel logischer keuze voor deze jongen.

2 oktober 2014 om 20:59

PSV moet deze jongen niet doen! Wat gaat PSV met maher doen als deze jongen komt? Weer geld afschrijven en een stukje grond verkopen?

Ajax is de juiste stap. Frank de Boer heeft aangetoond jonge spelers beter te maken. 4 jaar op rij champions leauge etc.

2 oktober 2014 om 23:30

Maar alleen als ze hun opleiding bij Ajax hebben genoten. Aankopen blijken het keer op keer niet te redden (sana, Van der Hoorn, etc.). Als ik dat tegenover de aankopen van PSV zet (strootman, Mertens etc) dan krijg je toch een ander beeld.

Ik zie hem na de winterstop zeker nog bij ons ballen. Geen enkele reden om hem dan al te laten gaan. Ik verwacht zelfs dat hij nog wel een jaar blijft

2 oktober 2014 om 18:07

Inderdaad, maar iedereen speculeert alweer dat hij in de winterstop weggaat. Had op een ander topic gelezen voor maximaal 5 miljoen. ik denk dat hij in de winterstop al minimaal rond de 7 miljoen kost. Vind het jammer want denk ook dat Ajax prima eigen jeugd heeft. Maar ze moeten altijd de talenten weghalen bij andere clubs (geld voor Aja Fey PSV & twe) waardoor de denivellering tussen twente psv feyenoord en ajax alsmaar groter wordt en de rest van de clubs groeien naar elkaar toe.

We mogen blij zijn dat we een geweldige jeugdopleiding en scouting hebben want iedereen achtte SCH dit seizoen kansloos omdat Finnie, Ziyech en Bilal wegwaren. Maar we hebben misschien wel betere vervangers en staan gewoon 4e. Hopelijk breekt v Amersfoort ook door dit seizoen (oh wat zeg ik nu misschien willen de supporters van genoemde 4 hem alweer hebben) en dan gaan we gewoon meedoen voor het kampioenschap *cynisch toontje*

2 oktober 2014 om 18:09

kom maar op met alle reacties

Vind het best wel jammer dat iedereen Sinkgraven al naar Ajax aan het praten is in plaats van ook eens de jeugd opleiding van Heerenveen credits te geven. De laatste jaren komen er meer en meer top talenten door. Ik kijk ook geregeld bij de jeugdpotjes en ik kan jullie melden dat er meer toppers aankomen!

Ovrigens denk Ik zelf niet dat Sinkgraven naar Ajax gaat, in ieder geval niet snel. Zijn contract loopt nog 4,5 jaar dus dan zullen de Amserdammers wel de beurs moeten trekken en dat zie ik ze niet doen.

2 oktober 2014 om 18:09

Inderdaad, maar dit is normaal in het hedendaagse voetbal.

Ik snap ook niet waarom de belangstelling is v Aken zo laag is.. want man wat speelt die goed. En ik zie V Amersfoort ook nog doorbreken dit seizoen. Als uth ze erin blijft schieten en Thorsby ook lekker ontwikkeld wordt dit nog een heel leuk seizoen

2 oktober 2014 om 18:24

Precies!
Ik lach me elk jaar weer kapot om al die mensen die hier zeggen dat Heerenveen in het rechterrijtje gaat eindigen na de verkoop van hun beste spelers. Elk jaar weer komen we er weer bovenop en zelfs vaak sterker.
Ik neem de moeite al niet meer om er op te reageren al erger ik me er stuk aan.

2 oktober 2014 om 18:53

Het mooie van Sinkgraven is dat hij nog een heel lang contract heeft.
Heerenveen heeft de laatste jaren hun talenten te goedkoop moeten verkopen door te korte contracten.
(Narsing,Assaidi,Ziyech,Janmaat)
Hierdoor zijn de lijkenpikker clubs te goedkoop aan onze talenten gekomen.
Bij Sinkgraven zullen ze toch echt in de buidel moeten anders gaat hij niet weg.

2 oktober 2014 om 19:05

En dit jaar worden we gewoon kampioen

2 oktober 2014 om 19:19

Als we assaidi en Narsing nog op de flanken zouden hebben en Alves in de spits zouden we een heel eind komen, maar met deze jonge selectie is een plaats bij de eerste 8 al heel erg goed.
We moeten eerst nog maar eens winnen van Willem 2 uit.
Het zou ook typisch Heerenveen zijn om daar een pak rammel te krijgen.
Aan de andere kant is dit halve beloften team wel kampioen geworden.

2 oktober 2014 om 19:39

ik was ook een beetje sarcastisch

2 oktober 2014 om 20:24

stel je voor een team met: assaidi en narsingh op de vleugels, dost, uth of finnbogason in de spits sinkgraven cam en ziyech en eikrem op cm. Nordfeldt op keep, en de verdediging zoals die nu staat. Was een ziek team geweest....

btw stel he hypothetisch als we geen van deze spelers verkocht hadden.. hahah

2 oktober 2014 om 20:56

zoiets?

nordfeldt
Marzo
buijs
hansson
v Anholt
Pranjic
Ziyech
Sinkgraven
Narsingh
Alves/Finn
Assaidi
3 oktober 2014 om 01:04

Had eerder zoiets in gedachten, dit is echt wel top 4 materiaal !

Nortvelt
Janmaat
Buijs
v. Aken
Pranjic
Eikrem
Ziyech
Sinkgraven
Narsingh
Fin
Assaidi
5 oktober 2014 om 21:40

beide wel, maar was Janmaat wel even vergeten haha

Als ajax nou slim is kopen ze hem en laten hem desnoods nog anderhalf jaar daar spelen , of frank moet hem een basisplaats geven

Ik snap de vergelijking trouwens niet met Daley Blind behalve zn voornaam. Sinkgraven is een diepgAande middenvelder/nummer 10, die heel creatief is. En van Blind vind ik het meer een defensief ingestelde middenvelder die weliswaar wel de drang heeft om mee te gaan naar voren. Maar totaal verschillende voetballers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren