Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij gaat daar slagen, hij kan net zo goed worden als Neymar of Hazard'

Laatste update:
/

Yevhen Konoplyanka heeft eindelijk zijn transfer naar een Europese topcompetitie te pakken. De aanvaller maakte de afgelopen seizoenen furore bij Dnipro Dnipropetrovsk en leek daar lange tijd zelfs te zullen blijven. Sevilla sloeg echter op het juiste moment toe en hevelde de Oekraïns international over naar het zuiden van Spanje. Dat hij het daar goed gaat doen, staat volgens zijn ex-ploeggenoten buiten kijf.

De Brazilianen Matheus, Douglas en Leo Matos zijn stuk voor stuk overtuigd van het kunnen van Konoplyanka. "Kono heeft alles in zich om net zo goed te worden als Eden Hazard of Neymar", zegt Matheus in Marca. "Hij zal het goed gaan doen in Spanje. Met één spectaculaire actie kan hij een wedstrijd beslissen." In Amsterdam kunnen ze daar over meepraten: vorig jaar schoot Konoplyanka in het returnduel in de Europa League de 1-1 op het bord. Ajax wist zich daardoor nagenoeg kansloos en werd uitgeschakeld.

Ook de aanpassing aan zijn nieuwe omgeving zal geen probleem zijn, verwacht Douglas. "Hij is een speler met veel techniek en snelheid. Daarom past hij uitstekend bij een club als Sevilla. Met hem erbij worden ze nog lastiger te verslaan." De taalbarrière kan in het begin lastig zijn, maar ook daar is de 25-jarige aanvaller op voorbereid. "We hebben hem al wat Spaans geleerd", grapt Matos tot besluit.

Denk jij dat Yevhen Konoplyanka net zo goed wordt als de genoemde spelers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mwah, zóveel potentie heeft hij nou ook weer niet. Als hij die potentie wel had, ging hij niet op zijn 25e van Dnipro naar Sevilla.

25 juli 2015 om 12:51

Zegt niks, Luca Toni was dacht ik pas 26 voordat hij in de serie A kwam.

25 juli 2015 om 15:13

Luca Toni is nou niet bepaald een naam die lange tijd zal blijven hangen, wel?

25 juli 2015 om 15:30

Grapjas. Was in zijn tijd een van de beste spitsen van de wereld. Topscorer Bundesliga en Serie A, wereldkampioen, serie A gewonnen, Bundesliga en Pokal gewonnen, gouden schoen... Tja, je vergeet Toni echt niet zomaar.

25 juli 2015 om 15:46

Ik wel, heb m nooit top gevonden. Enneh, misschien kan je proberen een reactie normaal te beginnen? Komt wat volwassener over.

25 juli 2015 om 16:50

Ach, jij doet alsof Toni niks bijzonders was terwijl hij bijna alles heeft gewonnen met zijn clubs en net zijn land wereldkampioen is geworden.

25 juli 2015 om 12:53

Zijn toch wel 2 teams die in de Uefa Cup finale hebben gespeeld afgelopen seizoen. Kan slechter zou je denken.

25 juli 2015 om 13:18

Uiteraard, maar Dnipro is gewoon een matige ploeg die toevallig ver kwam en Sevilla is Europese subtop. Neymar en Hazard zijn wereldtop en spelen bij twee ploegen van wereldklasse. Da's toch wel wat anders dan (met alle respect) een Sevilla of Dnipro.

25 juli 2015 om 13:00

Niet lullen/kijken wat hij gaat presteren bij Sevilla,
Persoonlijk ben ik sceptisch.

25 juli 2015 om 13:06

En waarom dan?

25 juli 2015 om 13:44

Omdat hij al een paar jaar ouder is dan die twee, en dat al wereldtop is. Konoplyanka heeft bewezen erg goed te zijn, maar als hij echt wereldtop zou zijn zouden de grote clubs niet hebben gewacht tot hij 25 was en transfervrij. Denk je niet? Hoop dat hij van waarde kan zijn voor Sevilla, blijft een leuke ploeg!

25 juli 2015 om 15:49

Ik heb ergens gelezen dat hij al veel eerder weg kon bij Dnipro en Europese topclubs belangstelling hebben getoond Ook deze transferperiode kon hij naar grotere clubs als Sevilla, alleen vond hij dat Sevilla qua speelstijl (cultuur) het beste bij hem past. Lijkt me dan ook een slimme jongen en ik verwacht er persoonlijk heel veel van. Binnen 2 jaar maakt hij een stap hogerop, daar ben ik absoluut van overtuigt.

25 juli 2015 om 16:51

Brasileiro, Konoplyanka zou anderhalf jaar geleden eigenlijk al naar Liverpool gaan maar dat is niet doorgegaan omdat zijn club het volgens mij af had geblazen.

Het lijkt me niet dat hij zo goed wordt als Neymar en Hazard. Hij is erg goed dat klopt, maar om hem nu te vergelijken met twee geweldige , grootte spelers gaat een beetje ver

25 juli 2015 om 13:04

Hij word niet vergeleken met ze, maar kan ooit het zelfde niveau halen, maar aangezien ze beide jonger en beter zijn vind ik het maar een aparte uitspraak.

25 juli 2015 om 18:36

Ja Fischer, El Ghazi, Kishna, Bakkali, Depay en Boetius ook. Maar dat moet eerst nog maar gebeuren. Ik denk niet dat een 25-jarige oekrainer van dnipro dnipropetovsk net zo goed gaat worden als Neymar die 22? Is en bij Barcelona speelt, maarja zeg nooit nooit maar het lijkt me onwaarchijnlijk.

Ik denk dat hij niet zo goed wordt als eerder genoemde spelers.
Eerst moet hij dat maar eens bewijzen.
Er zijn weinig Russen en Oekraieners die zich in het vrije westen goed aan kunnen passen en dan ook slagen.

25 juli 2015 om 13:06

Tijd van het ijzeren gordijn is allang voorbij!!!!

25 juli 2015 om 13:21

Het heeft niks met het ijzeren gordijn meer te maken hoor. Maar hoeveel Russen en Oekraïners hebben er de afgelopen 5 jaar voor een Europese topclub gespeeld en het daadwerkelijk ook gered? De enige die mij zo 1, 2, 3 te binnen schiet is Arshavin, en zelfs die kon niet voldoen aan de verwachting.
Dat die spelers zo moeilijk aarden hier is ook de reden dat bijvoorbeeld een Alan Dzagoev niet werd opgepikt door West Europese clubs na zijn geweldige Ek2012.

25 juli 2015 om 15:03

Dzagoev is echt een goede spelmaker. Snapte inderdaad niet waarom niemand hem heeft gehaald. Ik acht hem wel rijp voor een topcompetitie, want hij is zeer constant en is inmiddels de Premier Liga ontgroeid. Een Spaanse club zal zeker bij zijn spel passen denk ik.

Overigens kon Arshavin wel aan, maar hij kon niet zijn niveau vasthouden. En er werd gezegd dat het een vrij luie speler is op de trainingen, dus dat heeft ook tegen hem gewerkt.

25 juli 2015 om 16:35

Dzagoev en Valdivia, 2 klassieke nummero 10´s. Eeuwig zonde dat het hedendaagse voetbal zo is geëvalueerd dat zulk soort spelers niet worden aangetrokken vanwege hun laconieke houding in verdedigend opzicht. Die 2 kunnen moeiteloos mee met Barcelona. (in balbezit)

25 juli 2015 om 18:53

Wat vind jij van eremenko_

25 juli 2015 om 18:53

Wat vind jij van eremenko_

27 juli 2015 om 11:20

Vaste waarde bij Rubin Kazan en wordt ie ook bij Cska. Dan kun je wel wat. Heeft alleen in het verleden al geprobeerd te aarden in Europa, alleen was toen nog erg jong. Ik denk dat hij het niveau nu wel aan zou kunnen. (alleen dan wel bij een subtopper) Voor de absolute top komt hij gewoon te kort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren