Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij deelde een 17-jarige Pogba schoppen uit om hem uit te testen’

Laatste update:

Paul Pogba vertrok bij Manchester United omdat hij in zijn ogen te lang moest wachten op een serieuze kans in het eerste elftal van Sir Alex Ferguson, maar via Juventus keerde de middenvelder later terug op Old Trafford. Nemanja Vidic stond met Pogba op het trainingsveld en zag toen al diens potentie.

“Pogba was zeventien jaar oud en was al net zo fysiek als nu”, aldus Vidic in een interview met ESPN. De oud-verdediger geeft daarin aan dat de Frans international op het trainingsveld niet werd gespaard; onder anderen Paul Scholes zocht hem op. “Scholes kon hem wel eens een schop uitdelen en hem uittesten en dat deed hij dan ook. Scholes had een winnaarsmentaliteit en maakte duidelijk dat hij niet op het trainingsveld stond om vrienden te maken. We trainden hard en zwaar.”

“Scholes had in wedstrijden ook altijd zoiets van: ‘als je mij schopt, schop ik jou’. We vochten iedere dag keihard en hoefden ons voor een wedstrijd niet eens extra op te laden omdat we gewoon altijd al scherp waren. Doordat Man United veel van die spelers had, was men zo sterk”, aldus de 35-jarige Vidic, die driehonderd wedstrijden in het eerste van Man United speelde. De Serviër zette vijftien maanden geleden een punt achter zijn carrière.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is de mentaliteit die ik soms mis in het hedendaagse voetbal al zie ik bij sommige kleine clubs en clubs als atlitco steeds meer terug. De winnaarsmentaliteit Nederlandse clubs hebben hier ook problemen mee behalve ajax dit sezioen.

27 april 2017 om 22:08

*in Europa

27 april 2017 om 22:10

Denk niet dat het aan de winnaarsmentiteit ligt. Je zou eerder kunnen stellen dat Nederlandse clubs in Europa gewoonweg kwaliteit te kort komen, wat overigens geen schande is als je naar begrotingen kijkt van concurrerende clubs.

27 april 2017 om 22:28

Ja dat klopt zeker maar Nederlandse clubs hebben ook vaak genoeg verloren van clubs met een kleinere begroting. Neem bevoordeeld het ajax van vorig jaar.

27 april 2017 om 22:30

Waarom heeft ajax alleen winnaarsmentaliteit? Ze hebben het toevallig 2 keer laten zien tegen Schalke maar voor de rest vind ik het ook wel meevallen. Feyenoord of PSV (zeker afgelopen weekend) hebben minimaal evenveel winnaars mentaliteit hoor.

27 april 2017 om 23:06

Ik heb het over in Europa ben zelf een PSV supporter en had vorig jaar ook met Psv. Maar ajax laat het dit jaar in Europa het meest zien dat het kan knokken als het er op aan komt. Fener liet dit ook zien tegen manu maar bijvoorbeeld tegen federatie niet en PSV was dit jaar niet veel soeps

28 april 2017 om 06:52

Soms? Valt allemaal wel mee dus?

Paul Scholes was ook wel een baas. Prima techniek, lekker schot en sterk in de passing. Daarnaast idd een bijtertje. Ook het huidige United zou hem goed kunnen gebruiken.

27 april 2017 om 22:47

"Prima techniek en sterk in de passing" vind ik toch wel een understatement... Scholes was meester in passing

27 april 2017 om 22:50

Eens, ik gebruik niet zo snel superlatieven. Maar klopt idd. Daarnaast ook 3 klasses beter dan bijvoorbeeld een Fellaini.

28 april 2017 om 00:04

Denk nog wel een stuk meer dan 3 , maar ik snap je punt.

28 april 2017 om 11:32

Wat dacht je ervan dat elk team ter wereld Scholes wel kan gebruiken. In mijn ogen samen met Kaka en Zidane de beste middenvelder aller tijden.

Pogba is een zeer goede speler maar ik kan hem niet los zien van zijn prijskaartje waardoor hij me dit seizoen bijna iedere wedstrijd teleurstelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren