Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink: ‘Dat heb ik hem ook verteld en hij vond het heel leuk’

Laatste update:
/

Wie er zaterdag er in de basis staan in de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Turkije, blijft nog even geheim. Guus Hiddink liet volgens het ANP dinsdag weinig tot niets los over zijn beoogde eerste elf in de Amsterdam ArenA. Tijdens de training in Katwijk viel er weinig af te lezen.

De ene mogelijkheid is dat Klaas-Jan Huntelaar en Bas Dost samen de aanval vormen tegen de Turken. Het zou ook kunnen dat Huntelaar in de punt begint en dat hij geflankeerd wordt door twee vleugelaanvallers. Hiddink heeft een puzzel te leggen, deze week, omdat zowel Robin van Persie als Arjen Robben absent is in de ontmoeting met Turkije.

Achterin ontbreekt Ron Vlaar; hij zal worden vervangen door Joël Veltman, Bruno Martins Indi of Jeffrey Bruma. Stefan de Vrij lijkt zeker van een basisplaats. Wesley Sneijder is dat ook, want die kreeg de aanvoerdersband toebedeeld van de bondscoach. Hij was in de ogen van Hiddink de meest geschikte kandidaat. “Dat heb ik hem ook verteld en hij vond het heel leuk”, lichtte de coach toe aan De Telegraaf.

Wat zie jij het liefst, tegen Turkije?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap de keuze voor Sneijder wel. Maar ik had de band alvast gegeven aan de aanvoerder van de toekomst. Zoals Strootman dat eerder had, helaas moeten we maar afwachten of hij ooit terug komt. Cillessen, de Vrij, Blind waren denk ik goeie opties geweest.

24 maart 2015 om 14:25

Cillessen staat bij Ajax achter Boilesen in de rangorde, dus het lijkt mij dan niet zo handig om hem aanvoerder te maken. Blind zou inderdaad een goede optie zijn als hij speelt(wat me wel lijkt?) of anders wellicht V Wiel. Is niet direct een aanvoerder type, maar is in Parijs wel heel volwassen geworden.

24 maart 2015 om 15:06

Neejoh, sneijder is veruit het meest geschikt

24 maart 2015 om 16:02

Ik ging nu puur in op "de aanvoerder van de toekomst", op dit moment moet je inderdaad gewoon de band geven aan V Persie, Huntelaar, Sneijder, Kuijt, Robben, Vlaar of Nigel de Jong. Dat zijn de jongens met internationale ervaring.

24 maart 2015 om 14:27

Wie had dat dan moeten zijn? Je aanvoerder moet basis speler zijn. Op het middenveld is niemand zeker van zijn basis plaats. Wijnaldum, Klaassen, Clasie & Blind zijn jongens voor de toekomst. Is 1 van de 4 al echt toe aan het aanvoerderschap van het NL elftal?

Als je zo redeneert dan is eigenlijk enkel De Vrij een optie omdat die zeker is van een basis plaats. Ik vind hem echter nog niet het type dat in de kleedkamer de leiding kan nemen.

Dan is Sneijder nu de enige logische keuze met wellicht Huntelaar als alternatief.

Ik snap de hele heisa omtrent Dost niet zo. Heeft een paar leuke wedstrijden gespeeld, maar heeft nu al 5 wedstrijden niks laten zien. Gewoon de Hunt in de spits met 2 buitenspelers en mocht de situatie het toelaten Dost inbrengen

24 maart 2015 om 14:24

Probleem is de buitenspelers hebben ook niet veel laten zien..

24 maart 2015 om 14:27

net als Huntelaar de laatste tijd.
Er is geen NL speler die er bovenuit steekt de laatste wedstrijden.
We mogen blij zijn met een puntje tegen Turkije.

24 maart 2015 om 14:29

Daarom iedereen kan wel bitchen op Hiddink maar we hebben gewoon een hele matige selectie op het moment. van Gaal heeft echt wonderen vericht daar in Brazilie.

24 maart 2015 om 14:35

Promes op rechts, is aardig bezig voor Spartak. Maar ik zou dan wel met of Dost of Promes in de basis starten. Dus Huntelaar in de punt met Depay en Promes op de vleugels, of Huntelaar en Dost samen. Met Promes en Dost samen heb je denk ik te weinig internationale ervaring voorin. Maar we weten natuurlijk ook niet hoe het nu op de trainingen zal gaan. Misschien vormen er zich de komende dagen wel nieuwe, dodelijke aanvallende combinaties.

24 maart 2015 om 14:41

@ Copr

Jij volgt Schalke niet echt of wel. Een Schalke met of zonder Huntelaar is een wereld van verschil.
Overigens wel met je eens dat we blij mogen zijn met een punt tegen de Turken.

24 maart 2015 om 14:42

Depay, Promes en Lens doen het volgens mij alle 3 wel aardig.

24 maart 2015 om 14:44

@ Psvf4n,

juist daardoor mogen wel wel bitchen op Hiddink, omdat er nog geen jaar geleden bijna dezelfde spelers stonden en er nu niks wordt gepresteerd.

24 maart 2015 om 14:47

Lens is al een paar weken geblesseerd

Zo he naast de vrij een bruma indi of veltman allemaal niet geschikt imo.

Ik ga voor Bas Dost en Huntelaar voorin. Depay uit vorm, rechtsbuiten hebben we ook niet echt iemand. Terwijl we wel zat kwaliteit middenvelders hebben.

24 maart 2015 om 14:36

Depay uit vorm is nog steeds dreigend genoeg om de tegenstander nerveus te maken, die moet je sowieso opstellen!
Je zou zo kunnen spelen dan kan je alsnog Dost en Huntelaar opstellen...

Vermeer
Bruma
De Vrij
Martins Indi
De Jong
Blind
Promes
Sneijder
Depay
Huntelaar
Dost
24 maart 2015 om 14:45

Ik zou het net iets anders neerzetten maar met redelijk dezelfde gedachte Natuurlijk speelt Cilessen wel op doel ipv Vermeer...

Cilessen
Van der Wiel
De Vrij
BMI
Willems
de Jong
Wijnaldum
Sneijder
Depay
Huntelaar
Dost
24 maart 2015 om 14:47

Toen ik Bruma en Vermeer in je opstelling zag kon ik je al niet meer serieus nemen
3-2-3-2 zal Hiddink nooit spelen, 4-4-2, 4-3-3 of 5-3-2

24 maart 2015 om 14:48

Ik heb hieronder een opstelling geplaatst, maar ik kan me in deze nog meer vinden, alhoewel ik toch echt voor Clasie in plaats van de jong zou kiezen, dan voetbal je automatisch veel meer vooruit. Blind en De jong is gelijk aan 0 ballen richting sneijder dat wordt echt een drama. De Jong speelt veel te graag terug en dat is sinds hij naar Italie is vertrokken alleen nog maar erger geworden. Clasie verlegt het spel juist naar voren. Blind kiest bij twijfel ook eerder voor veilig terug, maar ik denk met clasie er naast is dat wel een goede balans. Zeker tegen de defensief zwakke turken moet je vooruit durven voetballen. dan zou je zelfs nog voor wijnaldum in plaats van blind of de jong kunnen kiezen, maar dat is wanneer je ziet dat de aansluiting te veel ontbreekt.

24 maart 2015 om 15:14

@shikamaru
Haha niet serieus te nemen.. Je doet net of Bruma en Vermeer een paar klasses minder zijn dan bijvoorbeeld Veltman en Cilissen.
Normaal zou ik ook niet voor Bruma kiezen maar echt betere opties heb je op dit moment niet want Veltman ben ik helemaal niet weg van.
Verder, Vermeer vind ik gewoon een hele goede indruk maken dit seizoen en daarom verdiend hij ook een eerlijke kans!

Ik zou niet zowel Dost als Huntelaar in de spits zetten, zijn allebei spelers die afhankelijk zijn van aanvoer. Dost gewoon inbrengen als pinchhitter als het nodig is. Ook al zijn de keuzes niet riant zou ik toch met twee buitenspelers spelen en gewoon lekker het vertrouwde systeem aanhouden. Depay speelt dan wel vreselijk slecht, maar als hij echt zo talentvol is mag hij het in zo´n wedstrijd wel eens laten zien.

Cilessen
Vd Wiel
De Vrij
Martins Indi
Willem
Clasie
Sneijder
De Jong
Promes
Huntelaar
Depay
24 maart 2015 om 14:51

Als je voor deze opstelling kiest, die op zich redelijk voorspelbaar is, kan ik je alvast vertellen dat er helemaal geen één voorzet gaat komen en dan heeft huntelaar het echt niet naar z'n zin in de spits, want hij zal helemaal niks gaan ontvangen van die twee buitenspelers.

zolang promes maar speelt, die kan nog wel eens balletje voorgeven.
bij depay zie ik dat niet echt veel (komt naar binnen, en buitenom komt ie op zijn verkeerde been), hopelijk dat willems nog wat ballen voor gooit

Kom maar op met de platfussbomber en de hunter voorin. Ik denk dat je heel goed met dit materiaal 4312 kan spelen, De guzman en wijnaldum als verkapte links en rechtshalf, ik vind Clasie op het moment voetballende vele malen beter dan Nigel de Jong, en dat heeft niets met mijn clubvoorkeur te maken. Je zou ook met depay in plaats van de guzman kunnen spelen dan heb je meer dreiging nog naar voren. Ik ben benieuwd was guusje van plan is....

Cilessen
Janmaat
De Vrij
BMI
Willems
Wijnaldum
Clasie
De Guzman
Sneijder
Dost
Huntelaar

Als we niet winnen van Turkije kan Hiddink beter opstappen, want kost gewoon teveel punten, en presenteert zich ook niet als de beste in de media.

In t midden starten sws bmi en de vrij als veltman start verliezen we van Turkije.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren