Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was op z’n minst verbijsterend dat ik naar Arsenal kon overstappen’

Laatste update:

Veel plezier heeft Arsenal nog niet beleefd aan Kim Källström, want de Zweedse middenvelder heeft nog geen minuut gespeeld sinds hij in januari werd gehuurd van Spartak Moskou. De 31-jarige Källström is echter bijna weer fit en kan dinsdag debuteren tijdens het duel met Swansea City.

/

De routinier zat afgelopen zaterdag al op de bank bij the Gunners, maar Källström zal er waarschijnlijk niet rouwig om geweest zijn dat trainer Arsène Wenger hem daar liet zitten tijdens de beschamende 6-0 nederlaag tegen Chelsea. Aan de vooravond van zijn rentree kijkt de 108-voudig Zweeds international terug op zijn overgang naar Arsenal, die op de slotdag van de winterse transfermarkt werd afgerond.

Källström zag de transfer van Moskou naar Londen niet aankomen. “Het was op z’n minst verbijsterend”, geeft de middenvelder aan in gesprek met Sport Expressen. “Het ging allemaal erg snel. Het was een verrassing, ik had er niet op gerekend. Maar ze zochten een speler met ervaring en ik paste in het plaatje, dus ik heb de kans gegrepen”, zegt de Zweed, die hersteld is van zijn rugproblemen.

Denk je dat Kim Källström nog van grote waarde zal zijn voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat maar los, veel minder dat Arteta kan het wel niet zijn.

25 maart 2014 om 14:06

Dan zeg ik je nu bij deze.. Nee dat wil je niet
Källström kan er geen ei van en is een mindere speler dan Arteta.
Hardstikke logisch dat hij geen Nee zegt tegen een grote club als Arsenal.. Prachtige sfeer, maar hier schiet die weinig mee op.
Gewoon maar lekker cashen toch. Zou precies hetzelfde gedaan hebben en dan perhaps hopen op een klein kansje dat je paar wedstrijden mag spelen.

25 maart 2014 om 14:10

Loads of money? Hij zal er geen cent meer verdienen dan in Rusland aangezien Arsenal gewoon zijn volledige of een percentage van het salaris overneemt.

25 maart 2014 om 14:41

Dus jij beweert nu dat Wenger aan de coke heeft gezeten?

25 maart 2014 om 14:08

Hij moet wel heel erg zijn best doen om minder te zijn dan arteta

25 maart 2014 om 14:11

Ja, sommige maken het onmogelijke waar in negatieve zin
Kan je eigenlijk alleen maar van huilen in een hoekje.

25 maart 2014 om 14:11

Zie juist indrukwekkende statistieken bij Arteta als CVM veel beter dan Flamini. Vorige week werden we weggespeeld door tactische blunders van te diepe backs en hoge lijn zonder pressie van de aanvallers.

25 maart 2014 om 14:16

1 woord ipv al die leuke statistiekjes en prachtige termen van je, kwaliteit. Lijkt me nu wel duidelijk toch?

25 maart 2014 om 14:24

Ik vind het altijd dom als mensen statistieken niet serieus willen nemen. We leven in een moderne tijd waar je spelers op die manier met elkaar goed kunt vergelijken. Ik snap ook wel dat Arteta niet de beste is maar hij is echt niet slechter dan Flamini. Hij is zelfs beter volgens whoscored die dat bijhouden.

25 maart 2014 om 14:39

Arteta is ongetwijfeld de betere voetballer, maar Flamini vult de rol van CVM op een andere manier in, waardoor er meer balans in de ploeg komt. Als je toch zo gehecht bent aan de statistieken moet je misschien een keer kijken of andere spelers beter spelen met Flamini of met Arteta op zes. Want het is in mijn ogen overduidelijk de defensie en het middenveld allebei veel meer baat hebben bij een pure balafpakker als Flamini. Hij heeft een goede basistechniek en de longen van een paard.

25 maart 2014 om 15:32

soma, statistieken zijn zeker belangrijk..alleen...je Kijkt toch naar de wedstrijd? dan moet je zien dat arteta op belangrijke momenten veeeeeeel tekort komt...

heel leukdat zn passing statistieken goed zijn of kilometers of weet ik veel wat.

Ik heb liever iemand die wat mindere statistieken heeft maar er op de belangrijkste momenten staat.

De charme van deze club is ook meteen de grootste valkuil. Qua breedte van de selectie moet Arsenal het afleggen tegen City en Chelsea. En idd, veel minder dan Arteta kan deze jongen niet zijn.

in zijn tijd bij Lyon altijd wel een goede speler met veel techniek inzicht en een goede trap. vervolgens naar Rusland gegaan om zich zelf financieel onafhankelijk te spelen. Heb het altijd wel apart gevonden dat hij nooit hogerop is gegaan na Lyon maar hij speelde wel bij Lyon tijdens de succes jaren toen ze dacht ik 7 keer achter elkaar met overmacht kampioen werden en bijna altijd kwartfinale CL haalden. Ben benieuwd wat hij nog nu kan brengen. Zoals Arsenal Addict al zegt, laat maar los want Arteta kan het niet aan.

In zijn tijd bij Olymique Lyon op het middenveld met Juninho kon ik erg van hem genieten, maar het beste is er inmiddels van af. Daarom vraag ik mij af of Arsenal er wel goed aan heeft gedaan om hem binnen te halen. Maar goed, wanneer hij weer volledig fit is, en hij krijgt de kans op minuten, mag hij laten zien of hij nog wat kan toevoegen.

Sympathieke speler, maar niet wat we nodig hebben. Een echte top DM en een spits heeft prioriteit. Als arsenal deze zomer daar geen werk van maakt wordt het volgend seizoen weer heel moeilijk. Denk aan een Mandzukic, Matuidi, Costa. Doe is gek, het wordt tijd voor toppers.

was in zijn tijd bij lyon een prima speler maar de laatste jaren is het allemaal een stuk minder geworden.
niet echt een speler die arsenal naar een hoger niveau tilt

We zijn ook maar van 1 blessure verwijdert om hem in het veld te zien. Ik snap ook niet dat Wenger Coquelin niet terugriep in januari.

Het spijt me voor iedereen die beweert dat hij niet slechter dan Arteta gaat zijn. Ik woon in Zweden en zelfs hier wordt lacherig over hem gedaan. Mag je helemaal niks van verwachten. Bij Olympique Lyon was het een goede speler maar je hebt er nu niks meer aan

25 maart 2014 om 14:20

Precies jij snapt het.
Zelfs een Andreas Johansson met reuma is beter dan hem.
Met deze landgenoot schiet Arsenal weinig mee op

25 maart 2014 om 14:41

Ik heb een aantal Zweedse vrienden en altijd als we het over Kallstrom hebben barstten ze in lachen uit. Er is maar een speler hier en dat is Zlatan!

Ik vond het ook verbijsterend dat je bij ons kon tekenen.

(hoop op het beste maar vrees er wat voor)

Ongelofelijk dat we bij een club als Arsenal momenteel (mede door blessures) moeten kiezen uit de drie spelers Arteta, Källström en Flamini voor de dubbele pivot voor de verdediging. Daar waar we ooit met types Vieira of Gilberto Silva speelden..

Chamberlain zal voorlopig wel weer op de vleugel spelen.

25 maart 2014 om 14:44

Jep, las gister dat wij weer een hernieuwd bod gaan uitbrengen op Lars Bender.

Een duo Ramsey - Bender will do the trick.

25 maart 2014 om 15:18

Dan mag je wat later een hernieuwd bod uitbrengen op de vervanger van Ramsey en nadien een back-up voor de vervanger van Ramsey. Ongelooflijk hoe vervloekt een club kan zijn als het aankomt op blessures. Het pijnlijkste van al is dat je met Diaby een potentiele wereldtopper in huis hebt voor net die nummer 6 positie. Wenger moet eens wat meer mannen kopen in plaats van alleen maar broze frivole voetballertjes. Een grote schoonmaak is op dit moment geen overbodige luxe.

25 maart 2014 om 16:04

toen naar buiten kwam dat Wenger Kallström had gehaald dacht ik al dat dit een tijdelijke opvulling zou zijn voor enn aankoop in de zomer, anders kan ik het niet verklaren. de speler die hij wil was neit beschikbaar dus dan maar tijdelijk een goedkoop alternatief halen. Kallström is niet meer van het niveau dat hij haalde bij Lyon maar is wel een speler met ervaring, een goede techniek en hij leest het spelletje prima.

25 maart 2014 om 16:17

Het was Källström of niemand, dus koos Wenger voor het eerste.

25 maart 2014 om 16:17

Diaby komt er weer aan!

25 maart 2014 om 17:10

Wanneer komt hij dan terug?

25 maart 2014 om 18:30

Diaby en terug komen lol? Die man struikelt over een suikerzakje en is al 10 maanden geblesseerd. Ik dacht dat mitea erg was maar dit slaat echt nergens op pff. Zo zonde dat je dit gaat verliezen omdat wenger nooit drastisch durft in te grijpen.

Het beste is er af bij hem, was bij Lyon erg goed.

Off topic: ben erg benieuwd hoe ze het verlies vanavond oppakken, verwacht simpele overwinning..

Ik hoop dat Arsenal Alexandre Song terug kan halen van Barcelona. Ze zijn inderdaad toe aan de een echte breker op het middenveld. In de persoon van Flamini hebben ze die natuurlijk wel, maar ik dicht hem toch te weinig kwaliteit toe voor het niveau waar Arsenal naartoe streeft. Blijft echter wel een prima breedte-versterking!
Jammer van zijn blessure anders had ik Kevin Strootman ook graag bij Arsenal zien spelen aankomend seizoen. Heeft mij echt positief verrast voor zijn blessure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren