Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is mooi dat ik het nummer van Kevin De Bruyne mag dragen’

Laatste update:

Divock Origi heeft het naar zijn zin bij VfL Wolfsburg. De huurling van Liverpool heeft in elf Bundesliga-optredens reeds vier keer het net gevonden en heeft de ambitie om nog veel vaker te scoren. Op de website van de Bundesliga geeft de Belgische spits aan dat hij positief verrast is toen hij kennismaakte met het niveau van de Duitse competitie.

"Samen met Frankrijk en Engeland vormt Duitsland de sterkste drie competities ter wereld. En ook: ik houd van de ziel van de competitie. Voetbal is een levensstijl hier, met fantastische fans en fantastische stadions. De atmosfeer is uniek", aldus Origi, die bij Wolfsburg samenwerkt met Mario Gómez. "Hij heeft in het verleden bewezen dat hij een geweldige spits is. Je ziet iedere dag op de training dat hij veel ervaring heeft."

Bij de Bundesliga-club speelt Origi met rugnummer veertien, die eerder ook door Kevin De Bruyne is gedragen. De aanvaller zegt echter dat dit niet bewust zo is gegaan. "Eigenlijk is mijn favoriete nummer 27, maar die was al weggegeven (aan Maximilian Arnold, red.), net als nummer 17 (Ohis Felix Uduokhai, red.) en nummer 7 (Paul-Georges Ntep, red.). Ze vertelden me later dat het het oude nummer van Kevin was. Hij is een compleet andere speler, maar het is mooi dat ik 'zijn' nummer mag dragen."

Verwacht jij dat Divock Origi meer dan twaalf doelpunten dit seizoen gaat maken in de Bundesliga?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eh hallo is deze meneer niet La Liga vergeten? Spanje staat nummer 1 van Europa op de Uefa lijst

30 november 2017 om 17:01

Tja, hij heeft al in die 3 competities gespeeld. Als Sevilla of Valencia hem op een dag koopt, zal hij la Liga wel de beste vinden. Met een korreltje zout nemen.

30 november 2017 om 17:02

Spanje, Engeland en Italie zijn de beste competities volgens dat lijstje. Wat Origi klopt dan niet maar misschien is het persoonlijke voorkeur?

30 november 2017 om 17:03

Tja, misschien heeft het er mee te maken dat hij in deze drie landen heeft gespeeld. Al met al wel erg opmerkelijk, want Spanje en Italië hebben echt wel een sterkere competitie dan Frankrijk.

30 november 2017 om 18:14

Toch merk ik vaak dat de Franse competitie onderschat wordt. Paris is misschien wel de sterkste club van het moment, Monaco is toch ook al jaren een ijzersterke ploeg, Lyon heeft een goed elftal, Marseille is op de weg terug en Nice vind ik ook geen onaardig elftal hebben. Bovendien is de middenmoot in Frankrijk toch wel voorzien van veel talenten en fysiek sterke spelers.

1 december 2017 om 00:04

Nice staat 18e in de Ligue 1!

1 december 2017 om 00:12

Nice staat 14e en Lille 18e, maar dat zegt niet zoveel als je kijkt naar de verschillen. Als Nice nu 3x op een rij wint staan ze zo 5de of 6de, want de nummer 6 tot de nummer 18 staan vrij dicht op mekaar. 4 goede wedstrijden maken je subtop, 4 slechte degradatiekandidaat.

Misschien is zijn voetbalkennis beperkt want italie en spanje zijn natuurlijk een stuk beter dan frankrijk.

Grappig Origi. Frankrijk sterke competitie?

Grappenmaker. Die man vergeet gewoon dat de La Liga, Premier en Serie A/bundesliga bij de 3 beste competities in Europa horen. Tussen Serie a en Bundesliga twijfel ik, maar als ik toch moet kiezen: Serie A!

mwah kan er iets bij voorstellen.
spanje en italie zijn ook erg sterk, maar als je het over de hele comp kijkt.
kan ik er me wel iets bij voorstellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren