Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het allerliefst keep ik bij Feyenoord, het is een prachtige club’

Laatste update:

Feyenoord gaat volgens het Algemeen Dagblad doelman Erwin Mulder een nieuw contract aanbieden en Warner Hahn wacht die onderhandelingen af. Hij wordt verhuurd aan PEC Zwolle, maar voelt er niet veel voor om na de zomer de tweede of derde viool te spelen in De Kuip.

/

“Dat zou zonde zijn”, zegt Hahn in gesprek met Voetbal International. Mocht hij toch teruggeroepen worden door Feyenoord, dan gaat hij er naar eigen zeggen wel alles aan doen om het Kenneth Vermeer zo moeilijk mogelijk te maken. De international van Jong Oranje benadrukt in het weekblad echter dat hij op regelmatige basis speelminuten wil blijven maken.

“Het allerliefst keep ik bij Feyenoord. Het is een prachtige club, ik ben een gezegend mens dat ik daar onder contract mag staan. Als Feyenoord me terughaalt, dan accepteer ik dat en dan ga ik in Rotterdam vol voor mijn kans. Ik kan niet wachten om me ook daar te bewijzen”, aldus Hahn, die eerder voor FC Dordrecht keepte.

Ron Jans gaf dinsdagochtend in De Telegraaf nog aan dat hij de 22-jarige Hahn graag in het IJsseldelta Stadion wil houden: "We zijn ontzettend tevreden, als hij volgend jaar weer bij ons komt. Maar het ligt er ook aan wat er bij Feyenoord gaat gebeuren." Hahn heeft in De Kuip een contract dat tot medio 2017.

Wie is in jouw ogen een betere doelman?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De technische leiding ziet ook wel in dat het gekkenwerk is Vermeer of Hahn op de bank te houden, daarvoor heeft Hahn te veel potentie en Vermeer inmiddels al te veel waarde gehad.

15 april 2015 om 21:48

Misschien dat er wel interesse is voor Vermeer, dan zou het logisch zijn als ze Hahn terughalen. Nu lijkt het logischer om Hahn te verkopen of nog een jaar te verhuren.

15 april 2015 om 22:26

Inderdaad nog 1 jaar verhuren aan Zwolle en als Vermeer verkocht wordt kan hij het dan zo over nemen.

Goede instelling! Zou wel zonde zijn om hem op de bank te zetten. Jaartje verhuren lijkt me nog het beste maar hij kan het Vermeer in de toekomst wel "lastig" maken.

15 april 2015 om 22:28

Alleen is het zonde als Vermeer of Hahn op de bank komt dus dan kunnen ze Vermeer volgend jaar beter verkopen.
van Gaal wil hem misschien wel naar Manchester halen als de Gea weg gaat.

15 april 2015 om 22:35

Vermeer zal denk ik nog 1 seizoen bij Fey spelen en dan verkocht worden. Heeft volgens mij ook een 3 jarig contract getekend. Daarna kan Hahn het perfect overnemen.

Mocht er deze zomer een goed bod voor Vermeer komen, kan Fey dat natuurlijk ook altijd nog doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren