Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Heracles-verdediger maakt op WK indruk op Engelse degradant’

Laatste update:

Jason Davidson heeft zijn laatste wedstrijd voor Heracles Almelo gespeeld, zo lijkt het. De linksachter van Australië heeft op het WK indruk gemaakt op scouts van Fulham, zo melden diverse Australische media. Eerder werd Davidson al in verband gebracht met andere clubs uit Engeland en Duitsland.

/

De 22-jarige Davidson kwam het voorbije seizoen dertig competitiewedstrijden in actie voor Heracles Almelo en op het WK is hij basisspeler. De international van Australië speelde zowel tegen Chili (3-1 verlies) als tegen Nederland (3-2 verlies) de volle negentig minuten. Bij Fulham wil men met de verdediger de strijd om promotie richting de Premier League aangaan.

Mogelijk krijgt de Eredivisie er een Australiër voor terug. De 21-jarige Adam Taggart, de jongste speler van de Australische selectie, staat in de belangstelling van een club uit de Eredivisie. Het is niet bekend welke club dat is. Overigens heeft Fulham ook interesse in de jonge aanvaller van Newcastle Jets.

Jason Davidson is goed genoeg voor Fulham

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat het gerucht dat PSV hem wilt halen. Het is wel een talentvolle jongen en verdedigd echt goed. Heeft ook nog eens een goede techniek.

22 juni 2014 om 15:05

Verdedigend valt wel mee
Weet nog dat promes hem met 2 scharen het bos in stuurde

22 juni 2014 om 15:05

Heb je ook een bron of alleen via via zo even gehoord.

22 juni 2014 om 15:32

PSV heeft net Knudsen gehaald en samen met Willems dus al twee backs. Lijkt mij sterk dat PSV hem wil.

22 juni 2014 om 17:04

Ik vind deze jongen gwn een eredivisie voetballer, zoals je ook zag bij de goal van rvp buitenspel opheffen en niet zo een beetje ook en in de eredivisie word die al makkelijk voor bij gelopen wat te denken wat er in Engeland gebeurd.

Ondanks dat hij het dit WK wel redelijk doet denk ik dat een club als Fulham nog te hoog is voor hem.

Hahaha pfff fulham.. mij verbaast het überhaupt dat hij gewoon basis heeft bij heracles! Vind het een matige speler

Geeft het opportunisme in de voetbalwereld maar weer aan.. 2 jaar geleden speelde hij zeer goed centraal achterin, afgelopen seizoen op de linksbackpositie was het niet wat, enige wat je hem moet nageven is dat ie 90 minuten lang, 100% geeft.

Verder natuurlijk wel een prachtige club voor deze jongen!

ruilen voor stekelenburg; heracles kan na het vertrek van pasveer wel een goede keeper gebruiken..

23 juni 2014 om 12:50

Stekelenburg zie ik niet voor Heracles spelen. Heeft een WK in de benen, heel wat interlands, heel wat wedstrijden op internationaal (hoog) niveau. Bovendien zal hij behoorlijk salaris moeten inleveren. Nee, dat zou een primeur zijn, maar wel een onrealistische.

Heb hem afgelopen seizoen niet erg opgelet, maar vond hem tegen Nederland zeer matig. Heft toch wel even mooi buitenspel op bij de 2-2, ik vond het niet erg hoor daar niet van, maar ik zou deze jongen (nog) geen stap naar Engeland aanraden.

Het hele jaar niet opgevallen bij Heracles en dan zie je dat hij toch wel aanvallende kwaliteiten heeft. Deze jongen is niet rijp voor de Engelse competitie.

23 juni 2014 om 12:52

Niet opgevallen bij Heracles? Desondanks wel opgeroepen voor het Australische nationale elftal, dus wel degelijk opgevallen. Dat is niet gebaseerd op een seizoen.

Op basis van de wedstrijden die ik hem bij Heracles heb zien spelen vind ik Fulham veel te hoog gegrepen voor deze jongen.
Als centrale verdediger heeft hij het best aardig gedaan bij Heracles, als linksback vond ik hem tegenvallen. Toch zag ik liever Davidson dan Dorda op die positie (dorda maakte minimaal 3 grote fouten per wedstrijd, Davidson is wat constanter).
Verdedigend (op de linksbackpositie) erg matig, aanvallend best beperkt, maar hij gaat wel de hele wedstrijd naar voren, dus in dat opzicht wel dreigend. Het zou me echt verbazen als hij aan kan haken op het niveau van Fulham, maar in de voetbalwereld kan natuurlijk van alles gebeuren. Bovendien is hij nog jong, dus er zit nog wel rek in denk ik.

Hoop voor Jason dat hij een mooie transfer kan maken. Het is wel een speler die zich de hele wedstrijd 100% inzet, maar vind het eerlijk gezegd geen geweldige linksback.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren