Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles tegen Ajax nog zonder nieuwe coach: ‘John en René op de bank’

Laatste update:

Heracles Almelo heeft na het ontslag van trainer Jan de Jonge nog geen nieuwe oefenmeester aangesteld. De Tukkers spelen zaterdag in Amsterdam tegen Ajax en dat gaan ze doen met John Stegeman en René Kolmschot, de assistenten van De Jonge, op de bank. Dat laat voorzitter Jan Smit weten aan FOX Sports.

/

De club sprak na het ontslag van De Jonge met topkandidaat John van den Brom, maar hij zag af van de functie in Almelo. “Daarna hebben we met geen enkele andere trainer gesproken. Volgende week hebben we weer bestuursvergadering en praten we verder. Komend weekend zitten John en René hoe dan ook op de bank bij ons tegen Ajax”, aldus Smit.

Eerder gaven ook Art Langeler, Mario Been en Ruud Brood aan geen heil te zien in een dienstverband in het Polman Stadion. Ook Hendrie Krüzen is geen optie. “Hij mag niet weg bij Vitesse”, aldus Smit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is er geen urgentie voor een nieuwe trainer?

9 september 2014 om 15:29

Ik begrijp je reactie niet.
Ze zijn op zoek, maar het zijn geen wasknijpers die je koopt.

9 september 2014 om 15:37

Laat ik de vraag dan suggestiever stellen: is er voldoende vertrouwen in de huidige waarnemers zodat zij in ieder geval het komende duel doen?

9 september 2014 om 15:44

Ja, in deze 2 hebben vele supporters vertrouwen, ze zitten al een poos bij de club en spelen met de beloften het spel dat ze bij het eerste graag willen zien. Dus er is lijkt me voldoende vertrouwen vanuit de achterban.

9 september 2014 om 15:34

Vast wel. Maar zeg maar wie. Alles wat een beetje wat kan is bezet, wil niet of wordt niet geaccepteerd. Jan boskamp misschien. Moeilijke tijd ik denk dat ze een trainer zoeken die verzorgd en aanvallend wil spelen ivm kunstgras maar dr schoolmeesters zijn niet beschikbaar. Ik zal gaan voor menzo of een ten cate ofzo tot einde seizoen

Die bouwput langs de ring lijkt urigentie te hebben. Alles voor het nieuwe stadion en opnieuw veel te weinig voor de club! Wordt tijd voor duidelijkheid en rust in de tent

9 september 2014 om 15:40

Omdat het stadion voor de broodnodige groei zal zorgen vandaar ook dat heracles elk jaar zijn beste spelers moet verkopen voor een appel en een ei en dat ze in een neerwaardse spiraal zitten het salarishuis in deze huisvesting zit aan het plafond kunnen niet verbeterde contracten aanbieden etc. Ze hopen een a twee jaar te overleven en dan te bouwen aan een stabiele middenmotor die mee doet voor minimaal plek 7,8,9.

9 september 2014 om 19:15

"ze hopen een a twee jaar te overleven en dan te bouwen aan een stabiele middenmoter die mee doet voor minimaal plek 7,8,9...

Waar is dit laatste op gebaseerd? Niks te nadelen van Heracles. Spelen zij structureel in de Eredivisie is al echt goed toch? 7,8,9 lijkt mij meer op termijn voor clubs van tussen de 15.000 en 20.000 supporters..

9 september 2014 om 19:19

Volgens mij behoort Heracles qua mogelijkheden tot de clubs: Zwolle, Gae, Willem2, Graafschap, Sparta, Cambuur, ..daarboven komen clubs uit een wat groter kerngebied. Leg mij eens uit waarom Heracles structureel rond plek 7-9 moet kunnen spelen en leg het vergelijk eens uit met bbovenstaande clubs?

9 september 2014 om 15:50

Jammer dat je er zo over denkt. Er zit nu iemand met de juiste papieren, iemand die Heracles al jaren kent, en Jan Smit snapt ook dat ze beter 3 wedstrijden met deze 2 kunnen door gaan en dan als de makkelijkere tegenstanders komen (met alle respect naar die clubs) een verse trainer voor de groep kunnen zetten. Want ik denk dat als je een nieuwe trainer ervoor zet en je verliest er 2 of 3 (ajax, FC Twente, Pec) dan heb je alweer die onrust onder de supporters, alleen met Stegeman en Kolmschot, die Heracles laten aanvallen zal die onrust gewoon een stuk minder zijn.

Verstandige beslissing. Rustig kijken naar echt geschikte kandidaten. Het is belangrijk om nu de rust in de tent te houden zodat de spelers zich optimaal kunnen voorbereiden op de komende wedstrijden. Iedereen weet nu hoe de zaken ervoor staan.

En trainers die een Twente verleden hebben komen ook niet in aanmerking. Dat willen de supporters weer niet. Michel Janssen was een geschikte kandidaat geweest. Van het Schip heeft een vermogen verdiend bij Anderlecht, die gaat toch niet voor habbekrats Heracles trainen. En dat bedoel ik niet respectloos, dat habbekrats.

9 september 2014 om 15:46

De pers lijkt te doen alsof heel Heracles geen trainer wil met FC Twente verleden. maar ik denk dat dit max 300 mensen zijn? Denk dat een heel groot gedeelte het niets uit maakt.

9 september 2014 om 15:53

@sas32, ik neem aan dat je John van den Brom bedoelt die trainer coach van Anderlecht is geweest? John van 't Schip associeer ik niet met de club uit Brussel.

9 september 2014 om 17:19

Jansen is alleen geschikt als in dezelfde constructie die ze hadden bij Twente, puur als man met het juiste papiertje. Verder heb jij het waarschijnlijk over een enkel spandoek, en ik kan niet zeggen dat er indrukwekkende namen opstonden. Weinig trainers die echt iets hebben gepresteerd. Dan heb ik liever de namen die wel geaccepteerd worden (waarschijnlijk alleen door het zeer kleine deel wat dat doek heeft gemaakt). Dan heb je tenminste echte clubmensen. Ik degradeer liever met een echte clubman dan het zaadvoetbal van de afgelopen weken.

Je moet ook maar net een trainer vinden die kan opschieten met Jan Smit en die een seizoen lang tegen degradatie wilt strijden, dan blijven er niet veel over. Niet voor niks dat er al een handvol trainers hebben bedankt voor deze job.

9 september 2014 om 15:53

Denk dat als je een trainer aan het begin van het seizoen zou aanstellen met deze selectie, er genoeg trainers zouden willen instappen. Want in deze periode zouden ze er een eigen draai aan kunnen geven, daarom vind ik wel dat Heracles aan het einde van vorig seizoen de coach op straat zou moeten hebben gezet. Toen was er al genoeg onrust onder de supporters, omdat afgelopen seizoen niet om aan te zien was. In mijn ogen zijn er clubs met mindere selecties en ik denk dat er genoeg trainers met Jan Smit om kunnen gaan en samen met hem kunnen werken.

Alphons Groenendijk zou de perfecte kandidaat zijn. Alleen is het denk ik niet mogelijk om hem bij excelsior los te weken

9 september 2014 om 16:28

Van Gaal zou ook een ideale kandidaat zijn. Maar helaas..

9 september 2014 om 17:33

Alfons Groenendijk zit tegenwoordig in Roemenië...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren