Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles neemt per direct afscheid van speler met 16 basisplaatsen dit seizoen

Laatste update:

Anas Ouahim verruilt Heracles Almelo op huurbasis voor Sheriff Tiraspol. Dat maken de Almeloërs bekend via de officiële kanalen. De 26-jarige middenvelder kon onder Erwin van de Looi nauwelijks meer rekenen op speeltijd, en heeft dus besloten om zijn geluk ergens anders te beproeven.

De huurovereenkomst van Ouahim, die in principe nog tot medio 2025 vastligt in Almelo, duurt tot het einde van dit kalenderjaar. Bovendien heeft Sheriff een optie tot koop opgenomen. Dinsdag is de laatste dag dat clubs uit Moldavië zich kunnen roeren op de transfermarkt.

“Het is een hele moeilijke beslissing om Heracles Almelo te verlaten”, aldus Ouahim. “Iedere speler wil graag spelen en ik dus ook. Maar de nieuwe trainer, waar ik enorm veel respect voor heb, kiest voor andere spelers en dat heb ik te accepteren. Een vertrek is in de situatie waarin ik zit de beste beslissing voor mij.”

Ouahim maakte in de zomer van 2022 de overstap van het Duitse SV Sandhausen naar Erve Asito. Sindsdien speelde hij 61 officiële duels, waarin hij tien keer scoorde en negen keer als aangever fungeerde.

Dit seizoen was de in Duitsland geboren Marokkaan aanvankelijk basisspeler bij Heracles. Na het ontslag van John Lammers en de aanstelling van zijn opvolger Van de Looi in december kwam hij echter nog maar tot 42 speelminuten.

“Na de winterstop veranderde zijn perspectief”, aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma over het tijdelijke vertrek van Ouahim. “Anas is een fantastisch mens en hij heeft zich altijd maximaal ingezet voor de club. Maar toen zijn perspectief veranderde, wilden we als club ook meedenken met Anas zelf om tot een oplossing te komen en die hebben we nu gevonden. We zijn Anas dankbaar voor zijn inzet voor Heracles Almelo en wensen hem veel succes bij Sheriff Tiraspol.”

Sheriff is momenteel koploper in de Moldavische competitie, met zes punten meer dan nummer twee Petrocub. In Europa is de club niet meer actief: het eindigde als laatste in de Europa League-poule met Slavia Praag, AS Roma en Servette FC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker man, van degradatie voetbal naar vechten om UCL voorrondes.

5 maart 2024 om 16:18

Zeker. Sheriff heeft ook echt goede en mooie functionaliteiten daar. Er is ook een nadeel, je zit wel in Transnitrie; reisadvies voor dat gebied staat op donkerrood in vrijwel de gehele EU.

Maar goed, de grens is volgens mij open, je kan ongetwijfeld ook in Moldavie zelf gaan wonen. Maar dan ga je dus wel elke dag naar het strookje land van de hamers en de sikkels. Ze zijn daar echt nog dol op de Sovjet-Unie.

Haha vet! Veel mooier toch voor hem?

Ik denk echt dat hij de winnaar is in deze.
Ondanks dat hij de afgelopen tijd minder is, vond ik dit in de eerste periode van het seizoen een van de weinige spelers bij heracles die uit het niets wat kon creëren. Tuurlijk ook vaak balverlies maar dit zijn toch de spelers die je nodig hebt, zou je zeggen, als elk punt hard nodig is tegen degradatie.
Daarnaast gaat hij naar een ploeg wat om het kampioenschap speelt (correct me if im wrong).

Ik denk dat speler met 16 basisplaatsen tevreden mag zijn met deze overstap! Lekker naar een club strijden om Europees voetbal. Goed gedaan speler met 16 basisplaatsen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren