Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles maakt gebruik van opties en legt trio basiskrachten langer vast

Laatste update:
/

Heracles Almelo gaat een jaar langer door met controleur Joey Pelupessy, spelmaker Iliass Bel Hassani en spits Wout Weghorst. Het drietal beschikte over een aflopend contract, maar dinsdag maakt de club bekend dat het bij alle drie de spelers gebruik heeft gemaakt van de optie om met één jaar te verlengen.

Ook Mark-Jan Fledderus speelt komend seizoen nog in het Polman Stadion. De routinier haalde het vooraf afgesproken aantal wedstrijden en komt daardoor automatisch in aanmerking voor een verlenging van zijn verbintenis. Ook hij staat nu tot medio 2017 op de loonlijst in Almelo.

Rick Hemmink, Gino Bosz, Menno Heerkes en Bas Sibum ontvingen minder goed nieuws. Ook zij hadden een optie tot verlenging in hun contract staan, maar Heracles heeft besloten om daar (vooralsnog) geen gebruik van te maken. Het kwartet is daardoor in principe per 1 juli transfervrij en moet dus op zoek naar een nieuwe club.

Wie van deze drie gaat het verst komen denk jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat ze de juiste keuzes hebben gemaakt met verlengen en niet verlengen.

Het lijkt trouwens wel wat vriendjespolitiek daarzo, met Menno Heerkes, Gino Bosz en Justin Hoogma... ons kent ons in Twente

22 maart 2016 om 23:54

Het is inderdaad goed dat ze vastliggen, maar het is maar voor 1 jaar. Wil je dus nog iets voor ze vangen dan zul je ze alsnog komende zomer moeten verkopen. Weghorst wil sowieso een stap hogerop(al denk ik niet dat hij het aankan) en Bel Hassani is toch wel een goede speler en het zou zonde zijn als hij gratis de deur uit zou lopen

Zier er goed uit voor Heracles! Belangrijkste spelers liggen vast en 4 onbelangrijke kunnen vervangen worden door betere.

Volgend jaar een vol stadion en ik zie ze weer strijden om 5-8.

rick hemmink, menno heerkens en bas sibum had ik ook niet verlengt maar gino had ik zeker verlengt, is nog jong en heeft aardig wat talent. is ook een goeie backup voor zomer of te wierik. ik vind hem ook beter dan hoogma maar die jongen is ook nog maar 17

22 maart 2016 om 22:27

Best knap om nu al te zeggen dan Bosz beter is dan Hoogma...

23 maart 2016 om 09:28

ja, bosz speelt in het 2e redelijk goed, en toen hij mocht beginnen tegen fc groningen stond hij er ook. ondanks dat hoogma nog maar 17 is wat nog erg jong is vind ik dat je aan bosz nu meer hebt. hoogma moet eerst nog een paar jaar in het 2e voetballen voor dat hij er kan staan.

Had echt verwacht dat Bosz langer vast gelegd zou worden. liet goede dingen zien in het eerste en 2de.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren