Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles heeft opvolger voor vertrokken back al snel gevonden

Laatste update:

Een doorbraak bij Vitesse zat er niet in, maar Marijn de Kler krijgt alsnog de kans om het te maken in de Eredivisie. De vleugelverdediger, die in het afgelopen seizoen voor Jong Vitesse uitkwam, gaat aan de slag bij Heracles Almelo. Dat melden de Tukkers op de website van de club.

De 21-jarige De Kler krijgt in Almelo rugnummer 31 en traint donderdagochtend al voor het eerst mee. Hij tekent een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar. Mogelijk kan De Kler zaterdag al zijn debuut in de Eredivisie maken: Heracles speelt dan uit tegen Cambuur.

De Kler kan gezien worden als de opvolger van Fahd Aktaou, die woensdag voor het restant van dit seizoen werd verhuurd aan FC Dordrecht. Daags na zijn vertrek heeft Heracles dus al een nieuwe linksback gevonden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wederom een speler van vitesse. Ken hem niet, weet iemand meer over deze speler? Brahim darri is iniedergeval een succes

20 augustus 2015 om 11:19

Ongeveer even groot als Darri (erg klein). Heel wel een goede pass in huis en was bij de beloften rustig aan de bal. Echter door zijn lengte heeft hij het nog wel eens lastig. Bleef afgelopen seizoen wel aardig overeind.
In de eredivisie is het natuurlijk altijd afwachten of hij het gaat redden.

20 augustus 2015 om 12:23

Goede speler wel klein heel snel en werklust!

Ik heb hier nooit een Eredivisiespeler in gezien. Komt qua techniek en zeker qua lengte enorm te kort. Ik zie eerlijk gezegd niet wat Heracles ermee moet.

20 augustus 2015 om 12:46

Heracles biedt talenten een kans om zichzelf opnieuw uit te vinden. Er zijn voldoende talentvoetballers al via Heracles doorgestroomd welke via bijv. een Vitesse of Twente op een zijspoor waren beland (zie Darri).

20 augustus 2015 om 14:42

Prima dat hij die kans krijgt hoor, maar ik weet niet of hij het niveau al aan kan en dus een basisspeler zal zijn.

20 augustus 2015 om 17:03

Dat is bij Vitesse hetzelfde, kijk Vejinovic. Leerdam hebben we ook nog, Kruiswijk en Van der Werff. Natuurlijk ook vanwege het financiële beleid omdat hun contracten afliepen.

Veel te klein om het te kunnen maken in de Eredivisie. Aardige verdediger die graag op komt. Maar dat er grappen over zijn lengte gemaakt gaan worden, is een zekerheidje.

Zoek maar eens op zijn naam op google.nl.

20 augustus 2015 om 13:42

Lengte zegt niet altijd alles, Heracles heeft wel vaker kleine voetballers gehad die toch van waarde bleken te zijn waar bijna iedereen dacht miskoop eerste klas (overtoom, quansah, everton, Darri) Dus gun die jongen een kans.

20 augustus 2015 om 14:03

Lengte zegt niet alles. Maar de Kler gaat het niet redden in de eredivisie. En de enige reden is zijn postuur. Instelling, tactisch inzicht, (trap)techniek, allemaal ruim voldoende om in de eredivisie te slagen. Maar die jongen is niet alleen klein, het beetje lengte dat hij heeft, bestaat grotendeels uit rug. Zijn beentjes zijn zo kort, dat ik elke keer weer mijn petje voor hem af nam als ik hem bij de beloften zag zwoegen op de linksback positie.

N.b. Ik hoop van harte dat ik het mis heb en dat deze vechtjas wel slaagt bij Heracles.

20 augustus 2015 om 15:21

We zullen zien, Kruzen zal hem wel kennen en er toch iets in zien.

20 augustus 2015 om 17:04

Sorry, maar Achenteh zal echt niet groter zijn.. hahaha. Ps. Ben Vitesse fan, dus daar aub geen commentaar op. Danku!

20 augustus 2015 om 19:45

Achenteh is twee koppen groter. En dat zegt genoeg!

Als hij al eerst op proef moet komen bij Lienden.... Tja.

Had dan liever een Gorter gezien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren