Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles haalt 'jongen uit de regio' transfervrij op in Leeuwarden

Laatste update:
/

Wout Droste keert met ingang van komend seizoen terug op bekend terrein. De 26-jarige rechtervleugelverdediger stond de afgelopen vier seizoenen onder contract bij SC Cambuur, maar stapt transfervrij over naar Heracles Almelo. In de jeugd was hij al actief voor de gezamenlijke voetbalacademie van FC Twente en Heracles. "Hij is een jongen uit de regio."

Droste is afkomstig uit Oldenzaal en werd ontdekt als speler van Quick '20. Hij werd toegevoegd aan de voetbalschool van de twee Twentse profclubs, waar Go Ahead Eagles hem in 2008 wegplukte. Uiteindelijk kwam hij via Deventer bij Cambuur terecht. "Hij heeft een kleine 200 wedstrijden gespeeld in het betaald voetbal, waarvan 49 in de Eredivisie. Hij is een rechtsback die eventueel ook nog rechts centraal zou kunnen spelen", zegt directeur Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles.

Droste tekent een contract voor twee seizoenen in Almelo. Daarmee lijkt de kans dat Tim Breukers terugkeert nagenoeg nihil. Hij werd in de tweede seizoenshelft gehuurd van FC Twente en is transfervrij. Volgens TC/Tubantia hoopt Breukers op een avontuur in het buitenland.

Heracles is overigens ook nog in gesprek met Robin Gosens. De twintigjarige Duitser, die als linksback uit de voeten kan, komt waarschijnlijk transfervrij over van Vitesse. Het afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor FC Dordrecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor Heracles een solide verdediger. Ben benieuwd hoe hij het er vanaf gaat brengen in Almelo.

droste succes jongen! na je hoofdblessure tegen Heracles niet meer t niveau gehaald wat we van je gewend waren. voor Heracles zeker geen slechte speler!

3 juni 2015 om 15:27

Klinkt een beetje denigrerend richting Heracles, of ik vat het verkeerd op, kan natuurlijk ook!

On: prima aankoop. Denk dat Breukers iets te veel salaris vraagt na zijn succesvolle avontuur bij de buren.

3 juni 2015 om 18:41

Zo bedoel ik het zeker niet! maar ik wil zeggen van Cambuur naar Heracles is geen stap vooruit en omgekeerd ook niet!

3 juni 2015 om 20:23

Voorbarige conclusie dat Breukers vertrekt. Heracles is door vertrek van Koenders, Veldmate en Schenkeveld gewoon verdedigers nodig. Ze zouden er geen bal mee opschieten als ze Breukers laten lopen, want dan blijf je op -3 staan.

3 juni 2015 om 23:59

@ ginow

Kijk, zo staat het heel anders en ben het helemaal met je eens. Het is gewoon een stap opzij, voor hem wat meer in de buurt van waar hij opgroeide wat zijn keuze wellicht kan verklaren.

3 juni 2015 om 15:42

Haha wat zit jij op een roze wolk dan? Jullie spelen net een aantal seizoenen mee.

3 juni 2015 om 18:38

Wij hebben in 2jaar tijd 5x tegen jullie gespeeld! 4x gewonnen en 1x gelijk! en ik zit niet op een roze wolk! maar Cambuur, Heracles is van t zelfde niveau en ik schat ons op dit momment misschien wel net maar dan ook net hoger.

3 juni 2015 om 20:29

Hij heeft enigszins gelijk Cambbur fan. Cambuur 2e seizoen eredivisie, laten ze eerst maar eens zien dat ze het 11 seizoenen in de eredivisie uithouden. Net als Heracles worden elk seizoen de beste spelers verkocht, en je hoeft maar even verkeerd in te kopen en de verkeerde trainer aanstellen, en je staat zo weer bij af. Kortom Canbuur fan, niet te snel jezelf groot praten want het koortje waarop ook Cambuur danst is heel smal.

3 juni 2015 om 16:20

Het klinkt nu alsof jij Cambuur hoger inschat dan Heracles. Cambuur eindigde de afgelopen 2 jaar iets boven Heracles (12e plaats voor Cambuur, 14e voor Heracles), maar daarvoor zat Cambuur nog in de Jupiler League. Verder is de begroting van Heracles ruim hoger dan die van Cambuur, en met het vernieuwde stadion zal dit alleen maar groter worden.

3 juni 2015 om 16:28

Als je kijkt naar de afgelopen seizoenen is Cambuur qua kwaliteit en spel niveau wel een hoger niveau dan Heracles en dit seizoen heeft hij maar 11 wedstrijden gespeeld logisch dat hij het dan probeert op een net iets lager niveau om wel meer minuten te maken. Voor Heracles een prima aanwinst al schat ik Breukers hoger in.

3 juni 2015 om 16:37

Ach, doe niet alsof Cambuur ineens zoveel beter is dan Heracles. Heracles speelde ook gewoon prima en eindigden 2 plaatsen achter Cambuur na die valse start van 7 nederlagen op rij. Daarin zat ook de wedstrijd Heracles - Cambuur wat Cambuur won en waarin Heracles dramatisch speelde, onder De Jonge nog. Als Stegeman trainer was en Heracles zo speelde als ze de rest van het seizoen deden dan had Heracles gewoon gewonnen en stond Heracles boven Cambuur. Ja, het is inderdaad een lager niveau...

3 juni 2015 om 18:50

Erg grappig dat je ginow afkraakt om zijn mening, maar zelf beweer je vervolgens dat Heracles 'gewoon' had gewonnen van Cambuur als De Jonge toen al weg was. Iets met een pot, ketel en zwart.

3 juni 2015 om 18:59

haha ja als, als, als wij de laatste wedstrijden ook in vorm waren hadden we play offs gespeeld en een straatlengte voorsprong op jullie! maar daar koop je niks voor! ik word zo moe van dat als als als! dat is typisch nederlands denk ik. en daarbij heb ik jullie bij ons zien spelen in Leeuwarden! maar jullie tactiek parkeer de bus!

3 juni 2015 om 19:06

Feit is alleen wel dat Heracles toen ze uit de Jupiler league kwamen ook een aantal uitschieters in het linkerrijtje hebben gehad. Net als Cambuur nu een beetje heeft. De meesten die uit de Jupiler league komen draaien de eerste seizoenen top. Maar laat het maar eens, net als Heracles nu, over een langere periode zien.

3 juni 2015 om 23:57

OK, ik denk dat Heracles dan had gewonnen. Thuis tegen tegenstanders van gelijkwaardig niveau werd onder stegeman gewonnen. Uit is het anders. Daarom vind ik het niet een stap terug maar ook geen stap vooruit, misschien wel op financieel gebied gezien de begroting.

4 juni 2015 om 11:12

In december, in de beker, werd het 0-3 voor cambuur in almelo. Met een rode kaart in de eerste helft voor cambuur als ik me niet vergis. Toen zat Stegeman er al toch? In ieder geval was cambuur toen oppermachtig en voetballend veeel verder.

4 juni 2015 om 11:45

Oja, die wedstrijd was er ook nog. Daar heb je een punt. Dat was een dramatische wedstrijd.

Maar goed, onder De Jonge was het spel altijd slecht, onder Stegeman een stuk beter. Ik denk dat als Heracles - Cambuur werd gespeeld in bijvoorbeeld maart, dat Heracles de (lichte) favoriet zou zijn geweest.

Maar mijn punt is dat het leek alsof Cambuur hoger werd/wordt ingeschat dan Heracles terwijl beide clubs weinig voor elkaar onderdoen. In de competitie is het gat slechts 4 punten, als Heracles thuis had gewonnen van Cambuur stonden zij boven Cambuur. Beide clubs zijn aardig gelijkwaardig in mijn ogen.

Is dan wel handig om een foto van Droste erbij te zetten.

Transfervrij en ervaring tevens uit de regio. Goede keus van beide partijen denk ik.

hoe langer hij hier speelde hoe slechter hij werd. hoop dat wij moreno rutten, ligeon of marcellis voor de rechtsback kunnen halen.

3 juni 2015 om 15:21

rutten? moreno die ex az speler? we hebben perreira we moeten alleen iemand achter perreira hebben. vind perreira verweg de beste back die we hebben in de selectie!

3 juni 2015 om 15:28

moreno rutten is zijn volledige naam. rechtsback van fc den bosch uit de opleiding van feyenoord. pereira is een leuke back-up maar meer ook niet

3 juni 2015 om 18:42

nee hou op man perreira is echt een hele goeie back voor ons mogen we blij mee zijn!

3 juni 2015 om 15:51

Ligeon mogen jullie hebben. Voor alle partijen het beste. Kunnen we hem later weer voor 50% van de prijs terug kopen, omdat De Boer en Overmars het weer niet goed hebben gezien. (Nee, ik blijf erbij dat zowel Dijks als Ligeon tekort komen voor Ajax, wel leuk als back-up)

3 juni 2015 om 18:45

Ik denk niet dat wij gaan mee spelen aan dat jullie t terug kunnen kopen of de helft gaan krijgen van ligeon! en heb liever geen ligeon, kan niet verdedigen alleen maar hard rennen. ligeon is een lukoki versie alleen rechtsback.

Succes Wout! Helaas naar zijn blessure nooit meer de zelfde geweest, maar daarvoor altijd een gewaardeerde basis kracht.

Prima aankoop, wat in de lijn loopt van het beleid van Heracles. Welkom Wout!

3 juni 2015 om 18:51

Hij komt transfervrij over. Geen aankoop dus.

3 juni 2015 om 18:54

Hej bedankt he, echt top.....

Succes Wout, het is je gegund.

Droste (26) en Breukers (27) vrijwel in 1 zin genoemd. Zal me niks verbazen als deze twee bij Quick nog hebben samengespeeld.

3 juni 2015 om 21:41

Samen met Vincent Kerver, goed team.. Jammer van Bertje

Goede speler, jammer dat hij weg is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren