Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles deelt nieuw contract uit: ‘Ik voel me hier ontzettend goed’

Laatste update:

Bram Castro blijft langer aan boord bij Heracles Almelo. De zwart-witten delen dinsdag via de officiële kanalen mee dat hun doelman heeft bijgetekend tot medio 2018. Oorspronkelijk zou Castro’s contract na dit seizoen ten einde lopen.

/

De 33-jarige Castro debuteerde in het seizoen 2000/01 in het betaald voetbal, bij Racing Genk in zijn vaderland België. Tot 2005 voetbalde hij in de Pro League en vervolgens trok Roda JC hem aan: na vijf jaar in Kerkrade ging Castro de rol van stand-in aan bij PSV, maar gaandeweg zijn eerste seizoen hield hij ermee op en ging hij verder bij Sint-Truiden.

Na twee seizoenen onder de lat bij MVV is Castro nu al een tijd eerste keus in Almelo, waar hij Dennis Telgenkamp uit het doel wist te verdrijven. “Ik heb een goed gevoel bij de club. Ik voel me hier ontzettend goed en heb het naar mijn zin”, laat de routinier opgetogen weten. Dat Heracles het nu ontzettend goed doet, was niet van invloed op zijn besluit. “Ik ben iemand die zich ergens goed moet voelen. En dat gevoel heb ik hier. Ik ben ontzettend blij dat ik nog twee jaar in Almelo blijf.”

Mede dankzij Bram Castro staat Heracles Almelo er nu zo goed voor

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor Castro dat hij nu de onbetwiste doelman is van een goedlopende ploeg bovenin de Eredivisie en daar de waardering voor krijgt. Was in zijn Roda tijd een degelijke keeper die na een paar jaar zijn plek verloor aan Tyton omdat hij teveel fouten begon te maken. Ik had eerlijk gezegd niet meer verwacht hem op deze manier nog in de Eredivisie terug te zien, een positieve verassing.

Heeft zich tot nu toe een betrouwbare keeper getoond. Heeft ook al wat puntjes gered voor Heracles. Verstandig van zowel Castro als Heracles om het contract te verlengen.

Ik schrok me werkelijk kapot dat hij destijds naar ons toe kwam.. Maar mijn god wat heeft deze man een punten voor ons gepakt. Vorig jaar toen hij het overnam van telgenkamp zag je meteen veel rust en erg goede reflexen! Succes Bram , het is jou echt gegund!!

Ben blij met deze verlenging. In het verleden inderdaad niet altijd een onbetwiste indruk achtergelaten. Maar sinds zijn plek in de basis bij Heracles echt een hele belangrijke kracht geworden! Goede beslissing van het bestuur om met deze keeper door te gaan

Mooi, dat is het mooiste nieuws van deze dag. Brammetje blijft....

Geweldig voor doelman Castro,keep ook een stuk beter toen hij hier heen kwam.
Hij is ook belangrijk geworden voor Heracles.veel succes Castro.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren