Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles Almelo - PSV: supporters mogen vijf minuten voor tijd niet weg

Laatste update:

Heracles Almelo en PSV sluiten zondagavond de derde speeldag van de Eredivisie af. Het team van Frank Wormuth kreeg in de seizoensouverture met 0-4 klop van sc Heerenveen en gaf daarna een beoogde zege op Fortuna Sittard (1-1) uit handen. PSV staat op vier punten, na een 1-1 remise bij FC Twente en een 3-1 overwinning op ADO Den Haag. Opta blikt vooruit op de ontmoeting in Erve Arsito, zondagavond vanaf 20.00 uur.

O Heracles Almelo won in de clubhistorie eenmaal van PSV in eigen huis in de Eredivisie (2-1 op 19 september 2015) en incasseerde in de negentien voorgaande ontmoetingen steeds minimaal één tegentreffer (42 tegendoelpunten in totaal).

O PSV wist dit kalenderjaar maar drie van de tien uitduels in de Eredivisie te winnen (vijf remises, twee nederlagen) en stond in deze tien wedstrijden in totaal maar 220 van de 900 speelminuten op voorsprong.

O Heracles Almelo is voor het eerst onder Wormuth vijf Eredivisie-duels op rij zonder zege (een remise, vier nederlagen); van alle teams die in heel 2019 Eredivisie spelen pakte geen team minder punten uit de laatste vijf duels (Fortuna ook een punt).

O PSV scoorde in de laatste vijf Eredivisie-ontmoetingen met Heracles Almelo zeven keer in het laatste kwartier, waaronder liefst vijf treffers na de 85e minuut.

O Geen team kreeg in 2019 zoveel Eredivisie-doelpunten tegen in het laatste kwartier als Heracles Almelo (dertien, waarvan acht na de 85e minuut).

O Heracles Almelo verloor dit kalenderjaar al evenveel thuisduels in de Eredivisie als in 2018 (vijf), het laatste jaar met meer thuisnederlagen voor de ploeg was 2014 (negen).

O Negen van de laatste elf Eredivisie-wedstrijden waarin PSV puntenverlies leed werden gespeeld op een zondag (zes remises, drie nederlagen).

O Sinds de zomer van 2018 schoot geen huidige Eredivisie-speler zo vaak zonder te scoren als Alexander Merkel (30 keer, waaronder 5 afgelopen speelronde) en Pablo Rosario (23 keer).

O PSV stond in de eerste twee speelronden van dit Eredivisie-seizoen negen keer buitenspel, minimaal vier keer vaker dan iedere andere ploeg.

O Alleen Daley Blind had in de eerste twee speeldagen van dit Eredivisie-seizoen meer balcontacten (214) dan Erick Gutiérrez (213), die na Blind en Koopmeiners de middenvelder is met de meeste succesvolle passes (145).

Heracles - PSV eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hhaa knipoog naar het psv publiek

Om de blamage van gisteren in perspectief te zetten: de transferwaarde van de selectie van Heracles is ruim 2x zo groot als die van Haugesund. Ik denk dat PSV momenteel aan iedere tegenstander een zware kluif heeft en ik zie ze niet winnen op de kunstgrasmat in Almelo.

16 augustus 2019 om 12:51

Ik denk niet dat dat te vergelijken is. Om te beginnen zal Heracles gaan voetballen, iets wat die gasten gisteren niet deden.

16 augustus 2019 om 13:12

Hoe vervelend ik het ook vind om te zeggen, Haugesund probeerde wel degelijk te voetballen zij het wellicht iets behoudender dan Heracles zondag zal spelen. Zeker in de 2e helft werd er veel aangevallen.

16 augustus 2019 om 13:15

PSV is duidelijk nog zoekende en ik denk dat je inderdaad gelijk hebt, ze hebben veel moeite met scoren en de wisselwerking van middenveld en aanval is er praktisch niet. Ik denk dat het wel goed komt maar hoe lang het nog duurt is de vraag. Ik denk ook dat we Heracles uit niet moeten onderschatten, met zo'n kunstgrasveld en uit-publiek sta je eigenlijk al 1-0 achter.

16 augustus 2019 om 13:15

Dit vind ik ook wel erg kort door de bocht. Transferwaardes en begrotingen zeggen niet altijd alles.
Opvallend is het wel, dat ben ik met je eens.

Ik denk dat andere clubs merken dat tegen PSV momenteel iets te halen valt. Ik vind dat Ajax, AZ en Utrecht momenteel veel meer power uitstralen. Misschien dat dat imponeert.

En het lijkt erop dat dit hèt seizoen is om als kleinere club te winnen van PSV en/of Feyenoord.

We gaan het zien! Hoop dat het net zo spannend wordt als vorig jaar.

16 augustus 2019 om 13:17

Achja waan van de dag. Vorige week zag het op bepaalde momenten gewoon zeer goed uit bij PSV. Spelers zoals Malen, Bergwijn en Bruma zijn spelers die uit het niets een actie kunnen maken en een grote kans kunnen creëren. Nu moeten ze er alleen nog in.

16 augustus 2019 om 15:49

Inderdaad, alleen ik denk dat je dan met Bergwijn op de buitenpositie moet gaan spelen. Dan is hij denk ik 10x gevaarlijker.
Nu loopt hij te vaak op de 10-positie te lang met de bal waardoor hij de ruimte dicht loopt voor de aanvallers.

PSV doet gewoon voor spek en bonen mee. Ajax zal vrij eenvoudig kampioen gaan worden.
Of heeft PSV titelaspiraties? Ze hebben geeneens een spits. Wie doet daar het aankoopbeleid?
Ik wist dat Twente kon stunten, al was het niet echt een stunt. Want ze hebben geen spits, uiteindelijk konden ze uit nagenoeg 0 kansen nog een flutdoelpuntje maken.
Nu mogen ze het met feyenoord uitmaken wie de zieligste achtervolger is.
Ze zouden zich moeten optrekken aan Ajax. Dat doe je niet met Bergwijn...die had ik in de hype al verpatst..maar psv denkt dat het de nieuwe messi is ofzo. Nee..een gemiddelde doorsnee die je had moeten verkopen. Dan had je kapitaal om te investeren.
Veel plezier met Bergwijn Malen en Rosario.

17 augustus 2019 om 10:42

Wie de zieligste achtervolger is, dat is wel heel denigrerend. Buiten dat heeft psv met malen en lammers gewoon 2 prima spitsen hoor.

17 augustus 2019 om 11:23

Ondanks dat hij het wel heel gechargeerd brengt heeft hij ergens wel een punt. Ik zie Malen liever van de zijkant en dan Lammers /aankoop in de spits. Malen heeft prima loopacties, techniek en snelheid maar mist doelgerichtheid en rust voor het doel. Dat ga je ook niet meer aanleren, vrees ik. Al wordt bij uiteraard nog veel beter. Ik zie hem liever zijn acties vanaf de zijkant maken. Zelfde geldt voor Bergwijn overigens, wat hij op de tien doet is mij echt een raadsel.

17 augustus 2019 om 11:26

LDJ wordt gewoon gemist. Lammers is zijn natuurlijke opvolger maar kan je mits dit niet hetzelfde van verwachten. Malen is geen centrum spits en Bergwijn geen nr 10.

18 augustus 2019 om 09:21

Ik denk dat Malen zichzelf wel als spits ziet, dat is denk ik ook een probleem. Dat de voorhoede spelers van PSV zichzelf anders inschalen dan de trainer

18 augustus 2019 om 09:54

Malen is ook een spits. Een prima spits als je kracht omschakelingen zijn. En dat malen de rust mist is onzin. Hij heeft vorige seizoen 10 doelpunten gemaakt in die invalburten van hem en nauwelijks kansen gemist. Psv heeft nu paar wesstrijden erg slecht gespeeld, waaronder ook malen. Ja en als je slecht speelt zul je vast ook wel meer missen dan gewoonlijk.

Zonder een type speler als Luuk de Jong kunnen de aanwezige supporters van PSV rustig een half uur voor einde wedstrijd het Erve Asito Stadion in Almelo verlaten. Bij wijze van spreken dan, zeg ik met enig spijtgevoel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren