Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henderson licht één ‘bizarre’ teamgenoot uit bij Ajax: ‘Fantastische speler’

Laatste update:

Jordan Henderson is onder de indruk van Jorrel Hato, zo geeft de kersverse Ajacied aan bij Ajax TV. De Engelsman speelde in het duel met PSV (1-1) voor het eerst samen met de zeventienjarige centrumverdediger, en dat smaakte naar meer.

“Het is crazy (bizar, red.) hoe jong hij is, maar hoe volwassen hij oogt op het veld, maar ook buiten het veld", steekt de controleur de loftrompet. "Hij is een fantastische speler en hij gaat ongetwijfeld een hele mooie toekomst tegemoet.”

“Ik denk dat hij vooral op deze manier door moet gaan want dat werkt blijkbaar", reageert Henderson op de vraag of hij nog advies heeft voor de jongeling. "Maar ik zal proberen hem en andere spelers te helpen en van advies te voorzien.”

Henderson kwam met veel bombarie over van Al-Ettifaq en geniet momenteel van elke seconde in Amsterdam. “Ik heb heel erg genoten van de eerste tien dagen hier", blikt hij terug. "De jongens hebben me een warm welkom gegeven, net als de staf en de fans.”

“Zelfs als ik in de stad ben geven de mensen me een heel goed gevoel. We voelden ons meteen heel welkom. Het was misschien nog wel beter dan ik verwacht had”, verwijst Henderson naar zijn debuut in de Johan Cruijff ArenA. “Dat moment zullen mijn familie en ik nooit vergeten.”

“Hopelijk was dit de eerste wedstrijd van velen voor deze club en blijven we beter worden. Het is een eer om voor dit team te spelen, met zoveel goede spelers. Ik ben enorm benieuwd naar wat de toekomst brengt voor dit team, want er zit heel veel potentie in.”

Bakfiets


Henderson plaatste enkele dagen na zijn transfer een foto op zijn Instagramkanaal. Daarop werd de middenvelder gefotografeerd terwijl hij met een van zijn kinderen op een bakfiets zat.

“Iedereen fietst hier in de stad en de kinderen wilden het graag proberen”, licht een lachende Henderson die foto toe. “Ik vond het erg leuk, de kinderen zullen het wel vaker willen doen.”

Toerist Henderson kijkt zijn ogen uit in Amsterdam. “Een van de leukste dingen vond ik de rondvaartboot”, vertelt de middenvelder, die ook al bij Jong Ajax werd gespot. “Ik had de dag daarvoor met ze getraind en vond het gewoon leuk om te gaan kijken en ze te steunen”, vertelt hij daarover.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja hier kun je het moeilijk mee oneens zijn. De beste man is 17 jaar en zoveel wedstrijden al in Ajax 1. Tijdens onze allerslechtste momenten was hij degene die nog goed speelde. Ook brobbey was toen matig om maar te zwijgen over routiniers als Bergwijn.

6 februari 2024 om 20:28

Nou, nee. Tijdens jullie allerslechtste momenten was Hato net zo slecht als Sutalo. Hij speelt inmiddels wel weer prima, maar dat kun je ook niet los zien van de algemene verbetering bij Ajax. Absoluut een erg groot talent hoor, maar z'n huidige niveau wordt wel enorm overschat op het moment. Het is erg knap dat je op die leeftijd al meekomt in de basis bij Ajax. Dat zijn er maar weinig gegeven.

6 februari 2024 om 21:58

Vind ik toch wel onzin. Natuurlijk maakt Hato ook fouten maar dat is ook niet gek als je de leider bent in de huidige defensie van Ajax op die leeftijd. Rensch is wat beter gaan spelen maar staat vaak te slapen, Sosa is verdedigend niet sterk, Gaaei kan het niveau niet aan, Sutalo heeft ook nog bar weinig gepresteerd en Martha is ook een aanvaller die daar wordt gedropt. Kortom hij speelt samen met een stel spelers die het niveau niet aankunnen en nu met Henderson kunnen ze verdedigend het misschien wat beter neerzetten, want ook Tahirovic stapelde de fouten op.

6 februari 2024 om 21:43

Brobbey was qua loopacties en als kapstok toen ook al goed. Alleen het afmaken lukte voor geen meter. Dat loopt nu wel.

Waarom spreekt niemand over dat deze grote meneer in z’n vrije tijd gewoon eventjes met jong Ajax mee traint. Gvd ben nu al fan.

Zielig gezeur hier weer, hoe veel basisspelers van het Engelse nationale elftal hebben in de Eredivisie gespeeld? Toch mooi man, die Henderson in Nederland.

6 februari 2024 om 21:21

Op basis van de sportieve prestaties van het Engelse elftal de afgelopen jaren, moeten we wellicht ook wel blij zijn dat er niet zo veel Engelse internationals in de Eredivisie rondlopen.

6 februari 2024 om 21:25

Zoals het recent bereiken van een EK-finale?

6 februari 2024 om 21:26

Zo kan je alles wel bagataliseren. Engeland heeft 2.5 jaar geleden de EK Finale gespeeld en de kwartfinale een jaar geleden waarin ze net het niet hebben gered tegen Frankrijk. Het middenveld en de aanval van Engeland zijn absolute wereldtop. Daar staat hij dus tussen.

6 februari 2024 om 21:30

Met Duitsland als enige grote tegenstander. Kroatië was groepsfase, dus dat zegt over het algemeen niet zo veel. Voetballend lijkt het de afgelopen 10 jaar al nergens op. Wil je zeggen dat na die halve finale WK van Nederland, we zo'n goed internationaal elftal hebben?

Wij doen net of het Nederlands voetbal een walhalla en van hoog niveau is, hou toch op.
Een man als Henderson met zoveel ervaring en een belangrijke speler was bij Liverpool, is met zijn 33 jaar gewoon een aanwinst voor Nederlandse begrippen.
Begrijp niet dat mensen zeiken in de vorm van dat kan mijn opoe ook, laat hem maar eens een paar wedstrijden spelen enz.
Deze man hoeft niets meer te bewijzen, dat heeft hij allang gedaan en kan nog wel 3 jaar door.

Hato zijn passing en inzicht aan de bal is fenomenaal. Ook tegen psv enorm veel slimme oplossingen gezien

Al was de man alleen gehaald voor de kleedkamer dan nog was het een aanwinst. Het coachen op het veld en op de juiste plek staan wordt zo onderschat door 90% van de zgn kenners.
Ik zou zeggen welcome Henderson

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren