Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerlijke solo van Leemans hoogtepunt bij ruime overwinning van NAC

Laatste update:

NAC Breda heeft zondagavond overtuigend afgerekend met MVV Maastricht: 1-4. De formatie van Jean-Paul van Gastel was over negentig minuten de betere ploeg en kende niet al te veel moeite met de tegenstander uit Limburg. Hoogtepunt van de wedstrijd was de laatste treffer van het duel.

NAC begon de wedstrijd met twee wijzingen ten opzichte van het thuisduel met Jong Ajax (1-1). Boy Kemper kreeg in die wedstrijd twee gele kaarten en was dus geschorst. Hij werd vervangen door Victor Wernersson. In de spits begon Tom Boere in plaats van Sigurd Haugen. MVV begon met dezelfde elf namen als tegen TOP OSS (1-0 winst).

Het zou niet lang duren totdat de ban gebroken werd in de wedstrijd. Uit een vrije trap van Clint Leemans werd de bal verlengd door een MVV'er, alvorens deze terecht kwam bij verdediger Jan Van den Bergh. De Belg kon vervolgens simpel binnenwerken bij de tweede paal: 0-1.

Ook de tweede goal van het duel liet niet lang op zich wachten. Na zo'n tien minuten spelen werd een schot van NAC-middenvelder Aimé Omgba niet goed verwerkt door keeper Romain Matthys, waardoor de bal voor de voeten van Dominik Janosek terecht kwam. De Tsjech schoot vervolgens binnen: 0-2.

Na het sterke begin van de formatie uit Breda werd MVV richting het einde van de eerste helft beter. Dat leidde na ruim een halfuur spelen tot een aansluitingstreffer. Een voorzet van Nicky Souren werd door niemand aangeraakt en belandde achter Roy Kortsmit: 1-2.

Tot een comeback van MVV zou het echter niet komen. Diep in de blessuretijd van de eerste helft bracht NAC de marge namelijk weer op twee. Een voorzet vanaf de rechterkant eindigde bij Janosek, die het overzicht wist te behouden en Omgba vond. De aanvallende middenvelder verschalkte Matthys vervolgens met een inzet in de verre hoek: 1-3.

De tweede helft kende minder hoogtepunten. De wedstrijd golfde op en neer, maar de beslissing kwam al vroeg in de tweede 45 minuten. Leemans begon op de helft van MVV aan een solo. In eerste instantie werd de creatieveling niet aangepakt. De twee verdedigers die dat wel deden delfden het onderspit en moesten toekijken hoe Leemans de 1-4 binnenschoot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat was absoluut het hoogtepunt. Het dieptepunt was de scheidsrechter die voor een vuistslag waarbij zelfs twee spelers naar de grond gaan, geel trekt. Zulke onkunde heb ik nog nooit gezien...

19 november 2023 om 21:47

Mee eens, dit kan echt niet, was donkerrood. Dan mis je ineens een VAR, i.p.v. dat hij irri is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren