Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen neemt ondanks nieuwe aanbieding afscheid: ‘Sprong in het diepe’

Laatste update:

Tieme Klompe vertrekt na acht jaar bij sc Heerenveen. De assistent-trainer heeft besloten om zijn contract in Friesland niet te verlengen en is zodoende in de zomer vrij om te gaan en staan waar hij wil.

“De club heeft mij een goede, nieuwe aanbieding gedaan, alleen is het gevoel van de sprong in het diepe wagen zo sterk, dat ik daar gehoor aan moet geven. Dus dat ga ik doen”, laat Klompe weten via de officiële kanalen van de Friezen. Wat hij precies gaat doen, is voor hem ook nog niet duidelijk: “Dat is heel spannend, dat weet ik eigenlijk niet. Dit geeft mij wel heel veel energie, ik gooi het open, daar was ik wel aan toe.”

“Het hoofdtrainerschap is wel een ambitie van mij. Ik ben met het trainersvak begonnen en ik wil daar zo goed mogelijk in worden. Ik ga het bekijken. Ik ga hier met een heel goed gevoel weg”, sluit hij af. Klompe kwam als speler acht seizoenen uit voor de Friezen en was ook nog actief voor RKC Waalwijk en FC Groningen.

Denk jij dat Tieme Klompe binnenkort in de Eredivisie of Jupiler League op zal duiken als hoofdtrainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het eerste wat ik mij opkwam, maar misschien heb ik het fout, is dat hij Streppel gewoon een slechte coach vind en dit via zo'n reden dan anders laat voordoen. Niets mis met het aangaan van nieuwe avonturen , maar geef dan ook gewoon de juiste reden aan.

22 mei 2017 om 15:29

Denk het niet job, hij heeft ook wel met andere slechte trainers gestaan in die acht jaar

22 mei 2017 om 15:52

2008/2009: Heerenveen eindigt met 60 punten op een keurige 5e plaats met een puntenaantal van 60 punten (coach: Trond Sollied). 2009/2010: Heerenveen eindigt op een 11e plaats met een punten aantal van 37 punten (coach: Trond Sollied, Jan de Jonge en Jan everse). 2010/2011: Heerenveen eindigd op een 12e plaats met 43 punten(coach: Rons Jans). 2011/2012: Heerenveen wordt onder Ron Jans knap 5e met 64 punten. 2012/2013:heerenveen wordt onder Marco van Basten 8e met 42 punten. 2013/2014: Heerenveen wordt in dit seizoen onder Marco van Basten 5e met 57 punten. 2014/2015: Heerenveen wordt onder Dwight Lodeweges 7e met 50 punten. 2015/2016: Heerenveen eindigt onder Foppe de Haan op een teleurstellende 12e plaats en 42 punten. Nu het afgelopen seizoen onder Streppel: 9e plaats en 43 punten. Alleen de seizoenen 2009/2010, 2012/2013 en 2015/2016 waren in puntenaantal mindere seizoenen dan het afgelopen seizoen onder Streppel.

22 mei 2017 om 15:39

Och, zal best meespelen. Als Streppel een toptrainer was met enorm vernieuwende ideeen dan blijf je natuurlijk.
Hij wil op eigen benen staan en das belangrijker
Zou goed zijn als hij net zoals Schreuder ergens echt nieuwe dingen kan leren.
Kan ie altijd weer terugkomen

22 mei 2017 om 16:23

Schreuder doet het nu inderdaad wel heel erg goed bij Hoffenheim; Ze zijn blij met hem. 4e plek is voor Hoffenheim een wereldprestatie, dus laten we hopen dat Tieme Klompe inderdaad zo'n goede ontwikkeling als trainer kan doormaken; Alleen maar goed voor het Nederlands voetbal en haar naam als coaches zich ontwikkelen.

22 mei 2017 om 15:45

En wat brengt je precies aan het twijfelen? Ik heb mensen wel eens voorbarige conclusies zien trekken, maar dit is nog even een stapje hoger. Dat je de media en/of mensen uit de voetbalwereld niet zomaar op hun woord gelooft, daar kan ik inkomen, maar dit is gewoon een eigen verhaal verzinnen. Je kan zo aan de slag voor de media

22 mei 2017 om 15:57

Haha, dank je . Even zonder Dollen, alleen 2009/2010, 2012/2013 en 2015/2016 waren in punten aantal minder en nog nooit was het verschil tussen de 1e seizoenshelft en de 2e seizoenshelft zo groot en dus ook het verval van het team. De spelers zijn onder Streppel alleen maar slechter geworden, dus je kunt concluderen dat dit zeker wel tot de hoofdredenen gerekend kan worden, plus het feit dat Tieme Klompe misschien bij zichzelf denkt ''hé, dit kan ik beter''. Het leven zit vol met ontdekken, conclusies trekken, terugkoppelen en verbeteren, dus we zien het allemaal wel.

22 mei 2017 om 15:56

En de juiste reden is hetgeen jij denkt dat hij denkt en vindt?
Dus omdat jij denkt dat hij liegt, liegt hij? Zo ken ik er nog een paar.

22 mei 2017 om 15:59

Ieder mag inderdaad denken wat hij wilt, en ik suggereer nergens dat hij liegt; Alleen dat hij halve waarheden verteld en dat hij hier niemand wilt kwetsen.

22 mei 2017 om 16:05

Je zit gewoon een onzinverhaal uit je dikke duim te zuigen.

22 mei 2017 om 16:26

Ieder zijn eigen mening , geniet van het zonnetje en nog een fijne dag/avond.

23 mei 2017 om 19:15

Het eerste wat in mij opkwam, maar misschien heb ik het fout, is dat mitchell172 Klompe gewoon niet mag en dit via zo'n slappe post dan anders laat voordoen. Niets mis met het posten van onzin, maar geef dan ook gewoon de juiste reden aan.

22 mei 2017 om 18:02

Jij behoort tot de categorie mensen waar je tegen kan zeggen wat je wil maar die altijd hun eigen draai aan het verhaal willen geven en het dan ook nog als de waarheid geloven. Zoals ik het lees wil hij gewoon een stap hogerop en zelf de eindverantwoordelijke zijn en daar is niets mis mee, dat is gezonde ambitie. Misschien zit ik er wel helemaal naast maar jouw uitleg verwijs ik naar het land der fabelen en is alleen gebaseerd.op iets wat uit jouw fantasierijke duim komt.

22 mei 2017 om 19:00

Succes Tieme!

Bedankt voor de vele mooie jaren als speler en als assistent trainer!

Wellicht zien we je ooit nog terug als hoofdtrainer.

Ten aanzien van de overige reacties: Als Tieme 100% tevreden was geweest, dan was hij wel gebleven ... Klaarblijkelijk is hij dat niet, wat de reden ook is. Speculeren heeft geen zin.

Ik geef normaal gewoon antwoord en dan is er niks uit de duim gezogen, maar wilde even onderzoeken/kijken of ik mensen zover kon krijgen om te reageren/in de aanval te gaan en te discussiëren; Dat is gelukt.

Ik ben het met jullie allemaal eens over dat het gewoon (volgens hem ) tijd wat voor een nieuwe uitdaging. 8 jaar Heerenveen heeft hem waarschijnlijk mooie, maar ook wel zware tijden gegeven. Ik hoop dat hij deze leermomenten als assistent mee kan nemen in de ontwikkeling als trainer en het hem kan helpen om ooit een goede trainer te worden/zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren