Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Heerenveen gaat verder met viertal en neemt afscheid van Kobayashi

Laatste update:

Daniel Höegh, Lucas Woudenberg, Jizz Hornkamp en Jordy Bruijn spelen ook volgend seizoen bij sc Heerenveen. De club maakt dinsdag via de officiële kanalen bekend dat de gesprekken over een nieuw contract met het kwartet bovendien zijn geopend. Heerenveen wil ook graag in gesprek met Stijn Schaars en Pelle van Amersfoort, maar hun verbintenissen zijn wel formeel opgezegd door de club. Dat betekent niet dat Schaars en Van Amersfoort definitief vertrekken uit het Abe Lenstra Stadion.

De huidige nummer tien van de Eredivisie heeft de opties in de aflopende contracten van Höegh, Woudenberg, Hornkamp en Bruijn gelicht. Daarnaast worden met de laatste drie spelers gesprekken gevoerd over een nog langer verblijf. Met Schaars en Van Amersfoort gaat Heerenveen ook om de tafel. De middenvelder moest een groot deel van dit seizoen missen vanwege een beenbreuk, terwijl de aanvaller niet kan rekenen op veel speeltijd onder de huidige trainer Jan Olde Riekerink.

De contracten van Morthen Thorsby, Doke Schmidt en Jan Bekkema zijn ook formeel opgezegd. Eerstgenoemde vertrekt na het huidige seizoen naar het Italiaanse Sampdoria. Yuki Kobayashi vertrekt ook uit Friesland; de optie in zijn contract wordt niet gelicht en Heerenveen neemt afscheid van de Japans international. De middenvelder verdient bijna 300.000 euro bij de club omdat hij van buiten de Europese Unie afkomstig is. De financiële situatie van Heerenveen laat contractverlenging niet toe.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien maar een poging wagen bij Mokhtar voor komend seizoen?

Kobiyashi niet iets voor de subtop?

26 maart 2019 om 19:20

Alleen als die club de intentie heeft om af te dalen naar middenmoot. Matige speler die bij heerenveen 5e middenvelder was ( schaars thorsby vlap rienstra ) en daar wat mij betreft teveel mee werd gegeven ( bruijn v amersfoort )

26 maart 2019 om 21:24

Niet voor 3 ton

Hoegh en Woudenberg zijn zwaar overschatte verdedigers. Misschien worden bepaalde clausules in contracten gelicht vanwege de penibele financiële situatie, maar het lijkt me geen stap uit weelde....

26 maart 2019 om 19:21

Woudenberg is erg slecht begonnen maar de afgelopen maanden is hij juist beter geworden. Ook hoegh is gewoon een degelijke speler voor nu. Het probleem ligt vooral rechtsachter

26 maart 2019 om 23:34

Hoe kan het dat Heerenveen met deze zogenaamd prima verdedigers zoveel doelpunten tekenkrijgt? En even specifiek over Hoegh: is bij heel veel tegendoelpunten betrokken en maakt telkens een bijzonder onzekere indruk. Daarnaast wordt ook Pierie zwaar overschat. En Woudenberg lijkt nu weer wat stabieler, maar zal nooit een betrouwbare linksback worden. En over de besmette rechtsback positie zal ik het maar niet hebben. Wie Floranus heeft gescout mag direct worden ontslagen, wie Schmidt nog steeds als contractspeler aanhoudt, idem, en wie in Hornkamp een verdediger ziet, ook met zachte hand verwijderen....

27 maart 2019 om 14:14

Pierie is gewoon nog niet een goede verdediger. Potentie zal die vast hebben, maar is geen topper. En tja, schaars is heel belangrijk voor de verdeding. De rechtsachter positie is niet eens jupiler league waardig dus ook daar komt wel minstens 1 of 2 doelpunt per wedstrijd vandaan

26 maart 2019 om 19:37

Ik vind juist dat Woudenberg afgelopen maand erg goed speelt in vergelijking met zijn eerste jaar bij Heerenveen.

Koubayashi speelde een tijdje heel goed maar nu vrij matig. Ik zou toch verlengen en dan verkopen men heeft geld nodig of ben ik te kortzichtig?

26 maart 2019 om 20:55

Kobayashi is de enige niet EU-speler in de selectie momenteel. De begroting is al een probleem voor Heerenveen en door die niet EU status kost hij qua loon minimaal 300.000 per jaar. Aangezien Heerenveen al een lening heeft moeten afsluiten om salarissen te betalen is dit de veiligere stap.

Voor een club als Heerenveen zou de positie van Kobayashi ingevuld moeten worden door een talent. Voor zowel Bruijn als Kongolo wordt volgend jaar wel belangrijk in die zin.
Als naast Thorsby ook Vlap vertrekt dan zal er slim gescout moeten worden (Dervisoglu van Sparta?) Er is iig creativiteit nodig nu eerder Zeneli ook weg is. Als PSV zo gek is om ook Lammers terug te halen (ze stellen m toch niet op) dan kunnen we helemaal opnieuw beginnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren