Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Heb groot gedeelte van seizoen erbij gehangen, dat kan ik niet meer opbrengen'

Laatste update:

Angelo Cijntje moest zich de afgelopen periode tevreden stellen met speelminuten bij Jong FC Groningen, maar mocht zaterdag eindelijk debuteren in de hoofdmacht. De rechtsback deed zes minuten mee in het duel met Heracles Almelo, dat door de noorderlingen met 3-1 werd gewonnen. Zijn invalbeurt neemt echter niet weg dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

/

De 33-jarige is al sinds het faillissement van sc Veendam, in april 2013, speler van FC Groningen, waar hij met een klein groepje spelers trainde naast het veld van het eerste elftal. "Ik heb een groot gedeelte van dit seizoen er wat bij gehangen en dat kan ik niet nog een jaar opbrengen", zegt Cijntje in gesprek met RTV Noord.

De geboren Antilliaan hoopt dan ook op een andere uitdaging, aangezien stoppen nog geen optie is. "Ik wil heel graag dat mijn carrière nog een vervolg krijgt, want ik ben nog fit en heb nog veel plezier in het voetballen. Het voornaamste is dat ik een club vind waar ik het gevoel krijg dat ik aan spelen toe kan komen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch wel een speler die bij clubs als Nec, Nac, Roda en de top van de Jupiler League wel in de basis zou moeten staan. Toen hij nog voor Veendam speelde vond ik het wel een leuke speler. Heeft een best loopvermogen en is ook niet de langzaamste. Al wordt hij natuurlijk ieder jaar minder snel.

4 mei 2014 om 18:52

Roda en top van Jupiler League noemen is tegenwoordig een beetje dubbelop

4 mei 2014 om 20:12

Dan ga jij er blijkbaar vanuit dat zij in de top eindigen. Wat mij betreft perfect verwoordt. Nooit meer naar limburg!

Misschien kan hij het opbrengen om beter te trainen en te spelen, dan dwingt hij vanzelf wel een basisplek af. Maar niet bij Fc Grün, das veel te hoog gegrepen voor hem.

4 mei 2014 om 17:35

Kan me vergissen, maar werd hij gisteren niet beloond juist omdat hij hard werkt en traint?

4 mei 2014 om 18:00

Als je hem dan beloond , doe dat dan in ieder geval langer dan 6 minuten. 6 minuten is de moeite niet. Zou zelf gewoon op de bank zijn blijven zitten

4 mei 2014 om 18:23

Een echte sportman wi iedere minuut spelen, al zijn het er maar 6

4 mei 2014 om 18:59

je moet jezelf wel kunnen bewijzen , dan is 6 min wel erg weinig !!

4 mei 2014 om 19:12

Hij is bij Fc Groningen gebleven om een mentor te zijn voor jonge spelers. En ik vindt het echt een grote persoonlijkheid, nooit zeuren altijd blijven gaan en een gezonde dosis nuchterheid.
Deze invalbeurt was om hem te bedanken dat ondanks zijn plek bij de beloften nooit heeft gezeurd en zich altijd vol heeft gegeven.
Daarom mocht hij invallen om dat te belonen, en niet om zich zelf te bewijzen. En volgens mij hebben wij (supporters) hem aardig kunnen belonen, ik kreeg er iig kippevel van......

Mooi moment voor zowel Cijntje als de supporters. Hij werd al toegezongen tijdens zijn warming up en toen hij daadwerkelijk mocht invallen deed het hele stadion mee. Ik denk dat hij nog best aan spelen kan toekomen bij een club in de Jupiler League. De Eredivisie is helaas te hoog gegrepen.

Blonk in zijn tijd bij Veendam uit. Was altjid één van de dragende spelers en als hij het op zijn heupen had een plaag voor iedere tegenstander. Jammer dat hij na Veendam geen club heeft gevonden waar hij van waarde kon zijn.

je moet jezelf wel kunnen bewijzen , dan is 6 minuten wel erg weinig

4 mei 2014 om 19:03

Die 6 minuten waren er niet voor om zichzelf te bewijzen. Het was een cadeautje van de trainer voor de inzet van Cijntje. Hij speelt hier op amateurbasis omdat Veendam failliet ging. Cijntje zal nooit een profcontract krijgen bij ons dus hij heeft niks te bewijzen.

Hoop echt dat hij nog ergens aan de slag kan voor de JP is het echt een goede speler... Thx Angelo.. Held !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren