Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Benefietconcert Veendam door bijna 3000 mensen bezocht

Laatste update:

SC Veendam stapt uit het profvoetbal en dat wil zeggen dat de contracten van de selectiespelers en de verbintenis van trainer Gert Heerkes binnenkort ontbonden worden. De failliete club is al gestopt met trainen, al bestaat er in principe nog de mogelijkheid dat de club komende maandag in actie komt tegen FC Dordrecht. Trainer Heerkes acht de kans daarop echter klein.

/

“Als ik de bewindvoerder zo hoor, dan tovert hij de komende week geen konijn meer uit de hoge hoed. De crisis nekt de traditie”, zegt Heerkes in gesprek met persbureau ANP. Volgens de oefenmeester komt de klap hard aan bij alle betrokkenen. "Ook voor de spelers wordt het moeilijk. Ik denk dat acht à tien van onze jongens zo een nieuwe club vinden, maar voor de rest wordt het moeilijk.”

Voor aanvoerder Angelo Cijntje kwam het faillissement eigenlijk niet als een verrassing. “De club is de laatste tijd in financiële zin uitgemergeld. Van een topsportklimaat is eigenlijk geen sprake meer”, laat de 31-jarige rechtsachter weten aan NUsport.

Update 1 april 19.30 uur - Benefietconcert Veendam door bijna 3000 mensen bezocht
SC Veendam heeft het faillissement van de club al aangevraagd, maar is nog niet overleden. Dinsdagmiddag moet Veendam 675.000 euro bij elkaar hebben en maandag werd er een benefietconcert gehouden in het stadion. Dit concert is door bijna 3000 mensen bezocht, zo meldt het ANP. Veendam verwacht daarmee tienduizenden euro's te hebben opgehaald, zo is de eerste schatting. Dinsdag zal blijken of dat genoeg is. Als Veendam het geld op tijd bij elkaar heeft, kan het faillissement weer worden omgezet in surseance van betaling.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren