Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hassane Bandé maakt basisrentree tijdens oefenzege Jong Ajax

Laatste update:

Jong Ajax heeft woensdagmiddag een oefenwedstrijd gewonnen van Livingston FC. De talenten uit Amsterdam waren in het Spaanse La Manga, waar zij zich door middel van een trainingskamp voorbereiden op de tweede seizoenshelft, met 1-3 te sterk voor de nummer vijf van de Schotse Premiership.

Hassane Bandé werkt er bij Jong Ajax aan om weer helemaal fit te worden en de Burkinees stond tegen Livingston voor het eerst dit seizoen in de basis. De ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie kwam via Leo Thethani binnen twintig minuten al op voorsprong na een snel genomen vrije trap en via Nicolas Kühn werd het niet veel later ook 0-2.

In de tweede helft nam Scott Robinson met nog een halfuur te gaan de aansluitingstreffer voor zijn rekening, maar dit was niet genoeg voor Livingston om nog langszij te komen. Een dik kwartier voor tijd verzorgde Jasper ter Heide namelijk na een goede aanval de 1-3 en dat bleek ook de eindstand.

Denk jij dat Hassane Bandé dit seizoen nog terug zal keren in de hoofdmacht van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou geweldig zijn als hij uit het niets opstaat en zich opwerkt tot basisspeler tijdens de afwezigheid van Promes en Neres. Ik gun het hem van harte, want hij heeft een hele nare blessure achter de rug.

8 januari 2020 om 18:37

Als Babel komt krijgt hij die kans niet.

8 januari 2020 om 18:47

Niet in de CL, maar wel tegen RKC etc.. dat is ook prima, zo'n jongen is nog lang niet klaar voor Europa, dat vergt veel meeer van je lichaam.

8 januari 2020 om 18:51

In de CL? Volg jij Ajax wel? Babel komt voor 6 maanden.

Zou een mooie stunt zijn. Die jongen heeft wel echt pech gehad met die langdurige blessure.

Was al raar dat Ajax zoveel voor hem betaalde. Kon zich in Belgie al niet onderscheiden

8 januari 2020 om 18:16

Ben je nou serieus?Ik bedoel 8 miljoen is niet niks maar we weten toch allemaal wat voor een blessure die jongen heeft gehad?Ik hoop zo hard dat hij een basisplaats in het 1e weet af te dwingen al is het alleen maar om dit soort opmerkingen de mond te snoeren

8 januari 2020 om 19:15

“Was al raar”? Is er nu iets raars dan dat hij in jong ajax minuten maakt na anderhalf jaar? Die jongen is naar ajax gegaan toen die 18 was. In de periode dat hij bij mechelen speelde was hij direct betrokken bij 14 doelpunten in 27 wedstrijden. Ik vind dat voor een 17/18 jarig toch geen slecht moyenne.

Nou die Schotse competitie stelt ook geen reet voor als de nummer 5 van het 4de (misschien wel 5de) team van Ajax verliest.

8 januari 2020 om 18:44

Dat hebben we wel gezien met Rangers en Celtic die allebei redelijk makkelijk hun EL-groep doorkwamen. Zo kun je het niet altijd zien.

8 januari 2020 om 18:48

Ik heb de opstelling van Livingston bekeken, maar zij speelde ook een halve wedstrijd met hun 2e team. Halverwege hebben ze 10 spelers gewisseld!

8 januari 2020 om 19:05

Misschien nog wel slechter dat het 1ste team 2-0 achter komt en het 2de elftal het niet kan omdraaien tegen een half fit Jong Ajax.

8 januari 2020 om 19:15

Tja dat is nogal makkelijk gezegd natuurlijk. Groningen verliest van een Duitse 4de klasser, stelt de Nederlandse competitie dan ook geen reet voor?

8 januari 2020 om 19:24

Klopt, die stelt ook geen ene reet voor.

8 januari 2020 om 21:06

Zytto34: en speelde Livingston wel in hun sterkste opstelling dan? Of ook met een jong of 2de team? Dus beetje tekort door de bocht opmerking van je

8 januari 2020 om 22:42

And it's thè game of the season, Rangers versus Celtic! And it's Celtic versus Rangers and Rangers versus Celtic. Voor de rest is die competitien echt armoedig.

Leuk voor hem na een lange periode van blessures! Hopelijk gaan we hem nog bij Ajax 1 aan het werk zien want Ajax zal toch niet voor niets 8 miljoen voor hem betaald hebben toentertijd.

Nu eerst eens een aantal goede wedstrijden bij Jong Ajax spelen en na de zomer laten zien dat hij basiswaardig is...

Leuk voor Bandé nu focus houden en werken aan een goede comeback. Is nog superjong kan zeker nog de potentie waarmaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren