Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Harry Kane kopt Tottenham met recorddoelpunt naar de koppositie

Laatste update:

Tottenham Hotspur is voorlopig de enige koploper in de Engelse Premier League. De Londense formatie had aan een moeizame thuiszege op Wolverhampton Wanderers genoeg om in ieder geval twee uur aan de leiding te gaan: 1-0. Harry Kane kopte na een klein uur spelen de winnende treffer tegen de touwen, terwijl Wolves in de eerste helft juist nog de nodige kansen liet liggen.

Wolverhampton trok deze week met Matheus Nunes de elfde Portugees in de selectie aan en zeven van die Portugezen stonden zaterdagmiddag in de basis tegen Tottenham. De nieuwste aanwinst mocht het meteen vanaf de aftrap proberen en Gonçalo Guedes, die vorige week tegen Fulham (0-0) nog inviel in de tweede helft, maakte ook zijn basisdebuut. Bij Spurs, dat vier punten haalde uit de eerste twee wedstrijden van het seizoen, was vooral de aanwezigheid van Antonio Conte interessant. De Italiaanse manager werd na zijn aanvaring met collega Thomas Tuchel van Chelsea niet geschorst, terwijl de Duitser wel één duel moet brommen.

Dat Tottenham nog niet had verloren en Wolves juist nog geen overwinning had weten te boeken in het nieuwe seizoen, was in de eerste helft niet te zien. De Londense formatie had het heel moeilijk met Wolves en de strijdwijze die trainer Bruno Lage, ook al een Portugees, zijn team had meegegeven. Guedes en Daniel Podence waren de twee rappe en technisch handige aanvallers die voor onzekerheid moesten zorgen in de defensie bij Spurs en dat deden ze meermaals. De thuisploeg mocht blij zijn dat het de rust met 0-0 haalde.

In de tweede helft waren de rollen omgedraaid en domineerde Spurs plotseling. Die ploeg slaagde er vervolgens, in tegenstelling tot Wolves, wél in om dat overwicht in een doelpunt om te zetten. Na ruim een uur spelen werd een hoekschop van de linkerkant verlengd tot bij de tweede paal en daar stond Kane helemaal vrij om de bal in te koppen: 1-0. Dat was in twee opzichten een recorddoelpunt, want het was het 185e doelpunt van de Engelse spits voor Spurs. Nog nooit maakte een speler meer Premier League-goals voor één club. Daarnaast was het zijn 250e officiële goal in zijn loopbaan.

Wolves wisselde vervolgens nog wel en bracht met Raúl Jiménez een erkend doelpuntenmaker binnen de lijnen, maar echt dominant werden ze niet meer en in de stand kwam dan ook geen verandering. Daarmee is Spurs met zeven uit drie voorlopig koploper. De gasten uit Wolverhampton blijven onderin de middenmoot bungelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele lastige winst, Wolves was beter de eerste helft en Tottenham was slecht. Tweede helft een stuk beter maar de fans worden een beetje moe van die slappe trage eerste helften elke keer.

Wolves heel degelijk de eerste helft en hadden moeten scoren, maar die gaan wel meedoen voor Europees voetbal denk ik, genoeg talent. Zwaarbevochten zege en Kane scoort natuurlijk weer. Emerson is gewoon slecht als wingback, ik gooi liever Spence voor de leeuwen of begin met Doherty. Met Perisic gelukkig nog een goede wingback lol Kulusevski was weer goed en zorgde eigenlijk elke keer voor het gevaar, Sanchez goed (Dier en Davies niet) Lenglet mag wel starten volgende wedstrijd. De wissels zijn wel van veel meer kwaliteit in vergelijking met vorig seizoen dat was goed om te zien. Gelukkig zijn de 3 punten weer binnen. Zonder het goede niveau te halen toch 7punten dus niks te klagen.

Het liefst zie ik nog een wat creatievere middenvelder en een goede verdediger komen.

COYS

20 augustus 2022 om 16:13

Wat vond je van Son?

20 augustus 2022 om 16:55

slecht voor zijn doen maar is nu nog niet zo erg gezien de punten gepakt worden. Als het te lang duurt dan heb je kwaliteit op de hank.

Zo, dat viel niet mee. Wolves heeft echt aan stabiliteit ingeboet door het systeem om te gooien en aanvoerder Coady te laten gaan. Alle lijn is uit het spel en zijn 'vervanger' Nathan Collins vind ik wel zo'n matige, naïeve speler. Was bij Burnley back-up, waarmee hij degradeerde en moet nu de verdediging van Wolves gaan leiden? Echt onbegrijpelijk, en de manier waarop hij Kane kwijt was bij de goal door alleen maar naar de bal te kijken en later ook nog een gele kaart te pakken is echt typerend voor zijn spel.

Spurs heeft ongeveer de meest saaie ploeg van de PL. Ook veel middelmaat in de ploeg, Son en Kane zorgen vaak voor een nipte overwinning. Zo ook vandaag. Wolves hadden minstens een punt verdiend.

20 augustus 2022 om 15:39

Komt wel goed, slecht spelen en toch 7punten Lloris, Perisic, Romero, Bissouma, Richarlison en Kulusevski vind ik persoonlijk niet middelmaat maar ieder zijn mening.

20 augustus 2022 om 16:09

Komt wel goed in de zin van we gaan een prijs winnen? Of voor de top 4?

Moet wel een niveau beter. Sta je weer zonder prijs aan het einde van seizoen.

20 augustus 2022 om 16:53

Perisic is op z’n retour. Bissouma en Richarlison zijn niet voor niets wisselspelers. Kulusevski was vorig jaar wel goed, dit jaar nog niets van gezien. Maar met middelmaat zou je ook kunnen denken aan hojberg davies emerson betancour dier. Overigens lijkt son ook uit vorm en zijn honger kwijt. Ach wat maakt het ook allemaal uit. Blijft voor mij altijd een vervelend clubje omdat ik de andere uit Noord support…

20 augustus 2022 om 16:56

Haha prima als dit zijn retour is. Je hebt hem niet eens gevolgd als je dit zegt over Perisic. Die laatste zinnen geven duidelijk aan waarom er onzin uit komt bij je. Geeft niet maar zeg dat dan gewoon 😂

20 augustus 2022 om 17:01

Komt goed in de zin van het is nog niet goed maar het gaat beter worden qua spel als het beter loopt en als het meer routine gaat worden. Top4 moet sws maar dat heb je al gehaald dus je zou wel voor een top3/4 + een prijs moeten gaan. PL is niet realistisch maar een beker moet het doel zijn. Top4 blijft een must. Genoeg concurrentie dat wel. Ik vind City, Liverpool en Chelsea over een heel seizoen nog te sterk daarom zul je vol voor een beker moeten gaan.

20 augustus 2022 om 17:24

Daarom zeg ik ook een prijs. Titel is inderdaad lastig.
FA en of League cup met top 3 en als uitschieter top 2 is een mooie doelstelling dat haalbaar moet zijn.

Selectie is een stuk breder dan eerst. Vervanger voor Son en Kane op de bank.

20 augustus 2022 om 17:02

Heb jij uberhaupt wel gekeken? Zo ja half geslapen zeker want spurs heeft aardig geknokt en heeft puur op inzet gewonnen

Zo'n wedstrijd als vandaag speelde Wolves zo'n 25 keer vorig seizoen, en ze gaan waarschijnlijk dit seizoen weer hetzelfde doen. Uiteindelijk weer iets van 40 goals voor en 40 tegen aan het einde van het seizoen. Ontzettend vervelende ploeg om tegen te spelen en als het een keer een beetje tegen zit pakken ze nogal snel punten van je af, daarom wat dat betreft is de winst het enige wat telt.

20 augustus 2022 om 15:39

Spurs had alsnog iets van drie goals kunnen maken. Vind ze momenteel defensief alles behalve sterk, die '4' is een zwakke verdediger. Ze missen Coady.

20 augustus 2022 om 15:46

Daarin verbeteren ze nog wel, moeten ook even nieuwe spelers inpassen. Desondanks hebben ze het Spurs meer dan een helft onmogelijk gemaakt om te voetballen. 1 schamele doelpoging in de eerste helft in eigen huis, dat doet Wolves gewoon uitstekend. En zoals ik al zei, als het voor Wolves in een wedstrijd een beetje meezit en ze krijgen wel een van die kansen erin dan wordt het helemaal vervelend om ze tegen te hebben. Uiteindelijk komt Spurs er een beetje doorheen en scoren vrij snel, dat was van groot belang.

Overigens blijft het gebrek aan een fatsoenlijke spits het grootste probleem daar. Wat met Jimenez is gebeurd is triest, maar voetballen lijkt ie niet meer op behoorlijk niveau te kunnen.

20 augustus 2022 om 17:43

Ik vond wolves de eerste helft echt fantastisch spelen middenveld vooral heerlijk om naar te kijken. Ze moeten 2 cv en een echte doelpuntenmaker hebben dan is het echt een hele goede ploeg.

Zijn doelpunten hebben voor mij geen waarde als je een carriere hebt zonder 1 prijs,in england zijn er zoveel mensen die hem de beste spits vinden,hij voetbalt met reletief weinig druk,niemand verwacht dat hij een prijs wint,hij hoef zich alleen maar bezig te houden met statistieken...

20 augustus 2022 om 16:05

In Engeland vinden ze iedere Engelse speler de beste op z'n positie. Zelfs Henderson beschouwen ze als top 5 beste middenvelder

20 augustus 2022 om 17:10

Volgens deze redenering zouden Haaland’s doelpunten ook “maar statstieken” zijn. Kane is gewoon een hele goede spits die heel vaak doorslaggevend is voor Spurs.

20 augustus 2022 om 18:50

Haaland is niet bijna 30,zullen we wedden dat hij meer prijzen gaat winnen dat kane...

20 augustus 2022 om 21:01

Haaland heeft zich bij een ploeg aangesloten die sowieso al heel veel prijzen pakt. Dus tenzij hij nu met City de CL wint vind ik niet dat je kan zeggen dat hij het meer heeft waargemaakt dan Kane mochten ze kampioen worden.

20 augustus 2022 om 18:00

Jou mening heeft voor Kane ook geen waarde.

20 augustus 2022 om 18:51

Wat doen we dan op een voetbalforum? We zijn hier toch om onze meningen te geven...

20 augustus 2022 om 22:27

Alan shearer heeft ook weinig prijzen gewonnen maar is toch wel 1 van de beste spitsen uit de geschiedenis van Engeland. Ik vind het juist re prijzen dat zulke spelers lang bij 1 club blijven ondanks de kleine kans op een prijs

Zo’n mooie record maar geen enkele prijs gewonnen. Zelfs geen League cup.

Ik zie met het spel van Spurs niet de titel winnen. Conte heeft een gedateerd tactiek dat speelt zonder een spelverdeler op middenveld. Linies worden continue overgeslagen.

20 augustus 2022 om 17:03

En toch is hij een van de beste spitsen, kun je niet omheen. Prijzen win je als team, genoeg gouden schoenen, playmaker prijs, gouden schoen van een wk en andere records. Geen reden om dan niet een topspits te zijn, dat is gewoon trollen van rivaliserende fans.

20 augustus 2022 om 17:27

Hij is inderdaad een van de beste. Maar zonder een titel onder je naam is zonde.

Heb dat op de harde manier geleerd van Van Persie. Carrière afgesloten met een mooie medaille in huis.
In hindsight was het een goede keuze om te vertrekken.

Kane wint Fa cup en haalt top 3. Laat hem dan naar een leuke club vertrekken die prijzen pakt.

20 augustus 2022 om 18:14

Je hebt gelijk hoor! Hij is en blijft een van de beste spitsen die er rondlopen op dit moment. Maar dan is het nog wel jammer dat hij niet bij een club zit die meer prijzen wint.
Heb wel een vraag voor jou als Spurs-fan: Denk jij dat hij ooit weggaat bij Spurs? Het kost wel een godsvermogen door die homegrown regel en de eigenaar van Spurs is niet makkelijk met uitgaande transfers, dus zie hem zelf niet zo snel weggaan, maar zie jij hem ooit nog voor een andere club voetballen? Wat is zijn wens?

250 goals en 0 prijzen. Eigenlijk is dat gewoon bizar. Eigenlijk best jammer dat Kane toendertijd niet naar City is gegaan. Gegarandeerd basisplaats, meer dan 20 goals in de competitie makkelijk, en hier en daar prijzen.

Tottenham blijft echt zo club dat ze op alle fronten steeds tekort komen om een prijs te winnen.

20 augustus 2022 om 17:06

Verdiend natuurlijk wel prijzen want hij is en blijft een wereldspits. Met Conte moet een beker toch wel het doel zijn dit seizoen. En dan de lijn doortrekken naar iets groters hopelijk want het is zonde dat toppers als Son en Kane nog niet de prijzen hebben die je zou verwachten bij hun kwaliteiten 🤷🏻‍♂️

Ik vind het juist wel mooi dat Harry Kane zolang bij dezelfde club blijft waar die ook in de jeugd voor heeft gespeeld. Het is denk ik ook moeilijker om zo'n record te halen bij een Spurs dan bij een City eerlijk gezegd.

20 augustus 2022 om 17:08

Dat zullen mensen nooit zeggen, vooral met al die rivaliserende internet figuren. Bepaalde dingen zijn zo veel meer waard, vooral als je iets bereikt bij de club waar je je bent gebroken en waar de fans echt van je houden. Oh well.

20 augustus 2022 om 17:40

Als het aan kane lag was die lekker naar city vertrokken.

21 augustus 2022 om 17:10

Absoluut onder Nuno was het drama geen ambitie, nu onder Conte blijft hij gewoon hoor en hij wilt eigenlijk ook gewoon iets winnen met Spurs dat is altijd zijn droom geweest maar niemand nam het hem kwalijk als hij wel naar City ging voor de prijzen. City wilde hem niet graag genoeg en kwam met een lager bod dan Grealish 😂

Jammer dat deze site zo vervuild is door arse-nal wannebe supporters met weinig zinnige input. Ze hebben het over prijzen maar al jaren eindigen ze onder tottenham en choken ze aan het eind van het seizoen 😆

20 augustus 2022 om 17:11

Het is altijd cherry picking bij mensjes op internet. Als iets hen goed uitkomt dan hoor je ze hetzelfde zeggen en anders gaat het opeens om prijzen. Kane was volgens velen een one season wonder heb daar ook niets meer over gehoord, 3 gouden schoenen en een playmakers prijs verder 😂 St. Totteringsham day of iets dergelijks en nu opeens gaat het om iets anders, geen lijn op te trekken. Het zal allemaal wel.

20 augustus 2022 om 17:27

Die dat roepen zijn nog nat achter de oren waarschijnlijk. Arse-nal supporters zijn er vroeger een beetje aan komen waaien ze zijn pas in 1915 ergens naar noord london verhuist

20 augustus 2022 om 17:31

In die zes seizoenen heeft Arsenal 3 keer de FA cup gepakt en Community shields.

Ik vind dat veel beter dan gouden schoen prijzen.

Maar je hebt 1 ding gelijk. Kane is kind van de club en dat is ook heel bijzonder.
Le Tissier was de laatste Engelsman die zoiets moois deed bij een club zonder prijzen.

20 augustus 2022 om 23:13

@coys2016
Wees gewoon eerlijk. Ik heb liever dat Spurs een prijs wint, want St Totteringham's Day kan mij weinig boeien. En wat betreft de reacties van Arsenal supporters: met je eigen opmerking roep je dat ook over je af. Support gewoon je club en let niet teveel op de concurrenten.

Die koppositie zijn ze zo weer kwijt
Deze ploeg gaat geen prijzen winnen
Gedomineerd worden door Wolves 1e helft
Je speelt thuis en dan nog laat je de tegenstander het spel maken ?
Je zal er maar fan van zijn deze manier van spelen
Met je kont in de eigen 16 hangen en wachten op een counter
Tegen Chelsea al alle geluk van de wereld en vandaag had Wolves ook wel een punt verdiend

Nog een gekke statistiek die voorbij kwam: De afgelopen 450 minuten dat Sanchez speelde, viel er geen tegendoelpunt. Romero blijft de eerste keuze, maar toch een frappante statistiek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren