Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Harde woorden over het zwarte schaap van PSV: ‘Hij was echt verschrikkelijk!’

Laatste update:

Dat PSV dinsdagavond niet voorbij Borussia Dortmund kwam in de achtste finale van de Champions League, lag volgens Youri Mulder en Rafael van der Vaart vooral aan de buitenspelers. Met name Hirving Lozano wordt na afloop hard aangepakt. "Lozano was verschrikkelijk, totaal uit vorm", aldus Mulder bij Ziggo Sport. "Is hij bij PSV in zijn tweede periode wel al in vorm geweest? Ik geloof van niet."

Joey Veerman werd door de UEFA uitgeroepen tot man of the match. Mulder zag grote verschillen tussen Veerman en zijn ploeggenoten. "De eerste aanname ligt bij Veerman altijd goed. Daar ontbreekt het aan bij de buitenspelers van PSV bijvoorbeeld. Het kost allemaal veel tijd na een aanname."

Lozano was zeer ongelukkig in zijn acties. "Hij kwam in de openingsfase een-tegen-een met Mats Hummels. Je moet hem veel sneller opzoeken. Eerst naar buiten en dan naar binnen gaan, lijkt mij. Dan kun je schieten." De counter van PSV had veel potentie. Lozano koos voor een actie buitenom, maar schoot zijn voorzet teleurstellend in het blok van Hummels.

Mulder ziet een groot verschil bij PSV tussen de eerste seizoenshelft en nu. "Dit seizoen waren de buitenspelers bij PSV juist héél goed. Ze konden daarin schakelen. Yorbe Vertessen hebben ze niet meer (verkocht aan FC Union Berlin, red.), Noa Lang is geblesseerd. Nu moet je Ricardo Pepi als vleugelaanvaller brengen, maar dat is volgens mij geen buitenspeler."

Van der Vaart miste Lang. "Stel je voor dat Lang had gespeeld vandaag, dan had hij er denk ik drie gemaakt vandaag."

"Er lag zoveel ruimte daar", zag Van der Vaart. "Lozano kreeg echt honderd procent kansen, als Lang daar had gestaan... Lozano heeft totaal geen vertrouwen. Dan durf je bijna niet en ben je al blij als je er een corner uithaalt."

Ook Johan Bakayoko stelde vanaf de rechterflank teleur. "Luuk de Jong krijgt nóóit een goede bal", stelt Mulder vast. "Die was zelf technisch trouwens ook niet goed. De bal sprong vaak weg na een aanname en zo."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Lozano net zoveel energie had gestoken als in vallen en kaarten vragen dan was het nog wat geworden vandaag.

21 februari 2024 om 00:21

Wat een flauwekul, over inzet hoef je bij Lozano nooit te beginnen. Lozano is altijd slachtoffer van de NL media, hij was slecht vanavond 100%, maar hoe zit het met Bakayoko, Tillman, Saibari en Luuk dan? De hele voorhoede was ondermaats. Ik zal 't nog wat verder onderbouwen, bij Lozano mislukt een hoop zeker in deze vorm. Dat, samen met zijn gebaartjes maakt hem niet een fijne speler voor de meeste mensen om naar te kijken. Veel mensen vergeten echter dat Lozano wel in het eerste halfuur zes keer is neergehaald. Als je kijkt naar een Bakayoko, die was totaal onzichtbaar. Nam geen risico, geen dribbels, geen man passeren, waardeloze schoten, en ontzettend veel terugpassen op Teze. Alleen Bakayoko heeft wel een heerlijke techniek in de kleine ruimte, dat maakt m voor veel voetballiefhebbers toch leuker om naar te kijken. Maar die heeft minstens net zo'n slechte pot als Lozano gespeeld.

21 februari 2024 om 00:24

Ik durf te stellen dat als het veld niet zo spekglad was, dat we veel makkelijker ons spel konden spelen omdat we teveel voetballers hebben die alles in de vloeiende beweging doen

21 februari 2024 om 06:08

Die zes keer zijn ook vertekend, omdat hij zich de helft van de tijd veel te gemakkelijk laat vallen

21 februari 2024 om 09:21

Eens hoor, vond Lozano ook niet best maar bijv een Tilman viel me helemaal negatief op... Maar er waren meerdere die teleurstelden.

Lozano heeft alleen ook totaal niet de gunfactor met zijn maniertjes, als dan dingen niet lukken valt dat extra op misschien. Op zich had Borussia ook wel een gele kaart mogen krijgen (vooral bij zo'n identiek vasthoudmoment), maar het waren ook aan aantal niet geel waardige overtredingen wat mij betreft (en als een Lozano dan zo zit te smeken om een gele kaart met zijn gebaartjes zou ik als scheids ook denken: "dan niet"

21 februari 2024 om 08:00

Exact. Als die blauwe kaart er gaat komen heeft onze vriend een groot probleem. Kan die beter zijn schoenen aan de wilgen hangen.

Luuk de jong word te vaak buiten beschouwing gelaten, hummels had m 90 minuten in de broekzak en wat doet Bosz die haalt een linksbuiten eruit zet daar een spits neer zodat luuk kan blijven spelen. Hij verloor constant ballen, won z’n luchtduels niet, was slecht in de combinatie. En over bakayoko dat begint toch wel heel treurig te worden, teze die nooit overlapt, bakayoko die constant besluiteloos is, een waardeloos rechterbeen heeft waarmee niet eens een normale pass mogelijk is, slappe rollertjes produceren, waardeloze voorzetten, voorspelbare passeerbewegingen.

21 februari 2024 om 00:30

Wat me ook opvalt is dat Lozano en Bakayoko nooit even van kant wisselen tijdens de wedstrijd zoals je bij meer teams juist wel ziet, bijv bij Dortmund vandaag.

21 februari 2024 om 01:59

Luuk de Jong is de MVP van PSV. Hij heeft de meeste goal en assists combinatie van PSV in alle competities. Daarnaast is hij de aanvoerder en kan hij zomaar een voorzet er in koppen. Natuurlijk blijft die staan in deze wedstrijd. Zou juist heel dom zijn om hem er ui te halen.

21 februari 2024 om 07:53

Dortmund probeerde de voorzet op De Jong te voorkomen, en ze stonden en vaak om 'm heen (veelal inderdaad Hummels). Dat is natuurlijk erg slim. Als zoiets toch redelijk bepalend is, dan kan het tactisch best slim zijn hem eraf te halen, dan weten ze het bij Dortmund ook even niet. Ookal is hij de mvp dit seizoen.

21 februari 2024 om 09:25

Wat dacht je Aycette? Ik zet gewoon dezelfde reactie over de Jong in nog een artikel? Blijkbaar vind je hem niet zo goed? Je weet toch dat hij het van de voorzetten moet hebben? Of denk je dat Pepi het zonder aanvoer beter had gedaan?

Ik vond hem wel lekker bezig, eigenlijk. Niet super, maar zeker niet dramatisch. Het leek weer ergens op. Hij werd vaak onreglementair afgestopt en normaal zijn de standaardsituaties ons grootste wapen. Het scheelt wel enorm dat Veerman weer speelt, want die popt de bal direct naar Chucky en dan kan hij zijn ding doen. Uiteindelijk gaat dat er voor zorgen dat hij zijn vorm weer terug vindt. Ik had trouwens Bakayoko gewisseld en Lozano naar rechts gehaald. Maar ik weet niet hoe het met de fitheid zit.

21 februari 2024 om 07:46

Tweede helft was hij echt waardeloos. Geen een fatsoenlijke actie en elke eerste balcontact ging fout

21 februari 2024 om 09:27

Maar hij heeft wel keihard gewerkt voor het elftal. Gegeven moment verdedigde hij bij een counter terug naar bijna linksback positie. Je moet in dit soort wedstrijden kijken naar het geheel en niet alleen aanvallend. Luuk was gewoon weer heel belangrijk voor PSV.

Bakayoko was naar mijn idee nog slechter dan lozano. Hij speelde echt ongelukkig. Lozano probeerde nog iets, maar was ook ondermaats. Dortmund is verder wel een te kloppen team. Daar zit ook te weinig kwaliteit in.

Bosz toonde ook wel ballen om schouten in de tweede helft centraal achterin te zetten en vol op de aanval in te zetten. Beetje kamikaze voetbal, maar dat vindt ik wel een stoere omzetting waar ik respect voor hem. Ik had daar alleen iets meer van verwacht en gehoopt dat het zou uitpakken naar een een overwinning. Helaas niet dus. In Dortmund weer vlammen en hopen op een overwinning!

Wat een dramatische slechte speler.
Bij elke overtreding op hem lopen janken om een gele kaart.
Hij mag van geluk spreken dat hijzelf geen geel kreeg met dat gejank.

Lozano heeft zich eigenlijk ook helemaal niet verder ontwikkeld. Toch wel jammer.
Ook de reden dat die relatief makkelijk weg mocht bij Napoli.

Hoop dat scheidsrechters hem ook eens echt gaan bestraffen met dat irritante gevraagd om kaarten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren