Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Harde klap: NEC'er scheurt kruisband en mist bekerfinale tegen Feyenoord

Laatste update:

Yvandro Borges Sanches lijkt zijn laatste wedstrijd voor NEC te hebben gespeeld. De negentienjarige buitenspeler viel dinsdag geblesseerd uit in het duel met Fortuna Sittard (1-1). Vrijdag heeft zijn club bekendgemaakt dat Borges Sanches zijn kruisband heeft afgescheurd, waardoor zijn seizoen ten einde is.

Borges Sanches viel tegen Fortuna in de rust in, maar moest zich in de 83ste minuut alweer laten vervangen. Na een ongelukkige beweging bleek hij niet verder te kunnen, en werd hij afgelost door Nils Rossen.

De afgelopen dagen heeft Borges Sanches scans ondergaan in het ziekenhuis, en nu is daar dus uit gebleken dat hij zijn kruisband heeft afgescheurd. Dat meldt NEC vrijdagochtend.

Dat betekent dat de Luxemburger in ieder geval de zeven resterende wedstrijden van zijn club dit seizoen mist: zes Eredivisie-duels en de bekerfinale tegen Feyenoord op 21 april.

Een hard gelag voor NEC en Borges Sanches zelf. In de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen SC Cambuur (1-2 na verlenging) was hij nog goed voor de assist op de winnende goal.

Eind maart maakten de Nijmegenaren al bekend dat Borges Sanches na dit seizoen terugkeert naar Borussia Mönchengladbach, de club waar hij sinds afgelopen winter van gehuurd wordt. Daarmee heeft hij zijn laatste duel voor NEC dus zo goed als zeker al gespeeld.

In de afgelopen maanden kwam de 25-voudig international tot elf duels voor NEC, voornamelijk als invaller. Daarin wist hij niet te scoren. Wel noteerde hij dus een assist.

NEC

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En de volgende is weer aan de beurt. Wat ongelooflijk zuur weer zeg voor zo'n jongen. Wens hem heel veel succes met z'n herstel.

Ik weet uit ervaring dat dit een hele nare blessure is waarbij de eerste 2 weken na de operatie je echt afhankelijk bent van anderen. Natuurlijk doodzonde voor die jongen dat zijn seizoen zo moet eindigen. Wens hem heel veel sterkte de komende 9-12 maanden.

5 april 2024 om 12:47

Dat ligt eraan hoe je benen getraind zijn. Ik heb me kruisband ook afgescheurd en heb daarvoor een half jaar benen getraind waardoor ik na me operatie meteen kon en mog lopen zonder krukken. Dan gaat fietsen ook snel alleen blijft het nog steeds een lange tijd onstabiel.

5 april 2024 om 15:19

In December de operatie gehad. Kan me bijna niet voorstellen dat je meteen zonder krukken kon lopen. Als het wel zo is ben ik blij voor je, want het is echt een ellende soms. Aan het wel/niet benen trainen van te voren ligt het niet

5 april 2024 om 15:44

Nou meteen lopen lijkt me overdreven. Ik heb toch echt een paar dagen zo goed als plat gelegen. Als er brand was had ik gelopen, anders niet.

Ik volg de Eredivisie niet echt, maar is dit een belangrijke speler voor NEC die ze missen? Behoort hij bij de beste?

5 april 2024 om 12:45

Nee, hij is afgelopen winter op huurbasis gehaald voor de breedte voorin en vervult deze rol als talentvolle aanvaller naar behoren. Een leuke, technisch begaafde voetballer, die verdedigers de laatste twintig minuten absoluut het leven zuur kan maken. Hij was overigens wel héél belangrijk in de halve finale, waar hij de assist gaf op de winnende treffer.

Een fikse domper, vooral voor de breedte van de selectie. Borges Sanches is altijd een wapen om in te zetten als de links -of rechtsback van de tegenstander al pak 'm beet 70 minuten in de benen heeft zitten. Vooral heel sneu natuurlijk voor die jongen zelf. Hopelijk is hij snel weer de oude.

Ach wat zonde weer.. Hoop op een spoedig en volledig herstel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren