Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hamburger SV was voor mij de juiste stap geweest’

Laatste update:

Jerry St. Juste liep een maand geleden een mooie transfer naar Duitsland mis. Hamburger SV toonde concrete interesse in de negentienjarige verdediger, maar sc Heerenveen verleende geen medewerking. St. Juste erkent dat hij hevig teleurgesteld was.

/

"Ik denk dat deze club voor mij de juiste stap in mijn ontwikkeling was geweest", vertelt St. Juste in gesprek met Voetbal International. Het ging de verdediger niet om de financiën. "Het ging mij om het voetballen. Bij een betere club in een betere competitie ontwikkel ik me sneller." St. Juste sprak ook met een delegatie van HSV en kreeg daar een goed gevoel bij. "Ik weet zeker dat ik speeltijd zou gaan krijgen."

Het kostte St. Juste enige tijd om de knop om te zetten. "Natuurlijk was ik teleurgesteld, dat is logisch. Maar nu is het klaar. Ik speel voor Heerenveen en voor mezelf. Als ik er met de pet naar gooi, dupeer ik het team, de club, de fans en mezelf nog het meest. Daar heeft helemaal niemand iets aan", zo benadrukt de verdediger, die een mooie transfer ná deze voetbaljaargang of wellicht al in de winterstop ambieert.

Jerry St. Juste kan beter eerst naar een Nederlandse topclub gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

vraag met af of St. Juste daar al goed genoeg voor was geweest. Ik had wel verwacht dat hij een stapje hoger kon maken, zoals een club als AZ, of zelfs PSV of Ajax. Zitten erg veel mogelijkheden in deze jongen, hij is ook nog maar 19.

28 september 2016 om 13:58

Az, psv en ajax zijn beter als hsv.

28 september 2016 om 14:06

Die clubs zullen vast en zeker beter zijn. Echter is de Duitse competitie een stuk sterker dan onze eredivisie. Vandaar dat ik bedoelde dat de stap voor hem op dit moment nog te hoog is.

28 september 2016 om 15:01

Az is helemaal niet qua spelersmateriaal beter dan Hsv. Az is natuurlijk in een betere vorm dan Hsv, maar in alles is Hsv groter, en een stap vooruit ten opzichte van Az

28 september 2016 om 16:46

Als het spelersmateriaal van die clubs beter is dan is hij toch automatisch ook goed genoeg voor hsv, daar staat een mindere speler op die positie als bij psv/ajax/az. Overigens denk ik dat st. Juste het bij alle vier de clubs niet zou redden.

28 september 2016 om 14:00

Deze jongen heeft ontzettend veel talent maar is ook nog maar 19, ik denk dat hij het best op z'n 21e als hij zich zo doorontwikkeld een stap binnen Nederland kan maken alvorens hij naar het buitenland gaat.
Nog een contract tot 2018 met een eenzijdige optie aan de kant van Hveen voor nog 2 jaar dus tot medio 2020, wil een club hem nu halen betekent dat dus de hoofdprijs betalen.

28 september 2016 om 14:03

Hamburg SV stelt niks meer voor elk seizoen vechtte ze tegen degradatie en dat gaat dit jaar niet anders zijn PSV Ajax Feyenoord AZ zijn alle 4 beter dan Hamburg en stel dat Hamburg beter was was een stap binnenlands beter geweest.

28 september 2016 om 15:26

HSV is inderdaad niet meer zo'n hele beste club, maar daar staat tegenover dat hij dan wel tegenover tegenstanders komt te staan die iets voorstellen, dat is in de eredivisie natuurlijk niet het geval

28 september 2016 om 16:26

Nou voor het nationale team zou het beter zijn geweest dat hij naar de Bundesliga is gegaan, aangezien ze je daar wel leren hoe je verdedigd en zou gewoon erg goed zijn voor Nederland in de toekomst.

Gewoon lekker bij Heerenveen blijven en dan een keer de stap maken naar de top 3 indien hij betaalbaar is. Grotere clubs komen vanzelf wel als hij zich blijft doorontwikkelen

28 september 2016 om 16:40

Lijkt me perfect voor Feyenoord. Botteghin doet het nu uitstekend, maar met Van der Heijden ga je op termijn de oorlog niet winnen. St Juste naast Botteghin zetten en dan heb je een geweldige verdediging denk ik. Bij Ajax zou het eventueel ook kunnen ipv Viergever, maar daar heb je nog Riedewald en Veltman die centraal kunnen spelen. Bij Feyenoord is dat (volgens mij) alleen Kongolo.

28 september 2016 om 17:00

Van beek

28 september 2016 om 17:25

Oja tuurlijk die komt ook nog terug. Helemaal niet aan gedacht. Nou als hij of Kongolo vertrekt dan

29 september 2016 om 08:09

Even afwachten wat Kongolo wilt mbt zijn contract. Hij heeft contract tot 2018, maar wanneer hij niet wilt bijtekenen zal hij van de zomer moeten vertrekken. Dan zou St Juste een uitstekende vervanger zijn. Ik denk alleen dat hij wat te veel geld kost voor Feyenoord.

Liever gezegd zie ik hem naar een nederlandse top club gaan, maarja hij wordt wel een international in de toekomst dus het is beter als hij naar een land gaat waar ze je wel trainen op verdedigen inplaats van alleen met de bal te spelen.

Dat een overstap naar Hamburger SV voor Jerry St. Juste zelf de beste stap was geweest, kan ik me voorstellen. Dat het voor HSV de beste stap was geweest? Ik zelf denk het (nog) niet.

Talentvolle verdediger maar kom op he......deze jongen moet eerst gewoon nog minimaal een seizoen goed spelen voor Heerenveen en dan kijken naar een stap hogerop in de Eredivisie als het kan. In Duitsland, Engeland, Spanje etc hebben ze veel minder geduld met spelers dan hier in Nederland. 2 wedstrijden niet best gespeeld?? Zoek het dan maar even uit in het reserve elftal! Jongens van 19 jaar moeten een paar dingen doen en dat is iedere week voetballen, ervaring opdoen en beter worden. als hij dat doet, dan komt hij vanzelf bij een betere club dan HSV

Bruma was een groter talent en die had geen beste tijd bij HSV. Nee, zorg gewoon dat je in beeld komt bij de traditionele top 3, dat is veel beter voor hem.

In mijn ogen is HSV helemaal niet de juiste optie. Hij zal daar al snel op de bank terecht komen bij een degradatie kandidaat in Duitsland. Dit moet je toch niet willen? Je wilt toch spelen? Ik denk dat 2 seizoenen Heerenveen hardstikke goed is voor deze jongen. Gaat echt nog wel een dip krijgen en dan heb je bij een club als Heerenveen meer krediet dan bij HSV waar gelijk gepresteerd moet worden.

Wel jammer dat Heerenveen weigert om Jerry zijn transfer naar hamburger sv verkopen. In Duitsland zal hij eerder opgeroepen worden voor Nederlandse elftal dan bij Heerenveen.
Maar het belangrijkste is dat Jerry wel aan spelen toekomt en bij Heerenveen hebben ze vertrouwen in hem. Hij kan net zo goed zijn dat hij moet banken met halilovic.

28 september 2016 om 23:08

Kom nou vent, ze investeren jaren in zijn opleiding en moeten hem na een jaar laten gaan? Als 19-jarige zien falen omdat hij te vroeg een te grote stap neemt? Jerry zou moeten beseffen dat de club hem een gunst bewijst, laat hem eerst eens 2-3 seizoen in Nederland vol maken. Dan is hij wellicht klaar voor een stap hogerop.

Is hij nog lang niet klaar voor!

Je moet bij een club als HSV ook niet op dit moment binnenstromen! Daar is het al jaren onrustig.
Financieel is de enige reden om nu al naar HSV te willen, maar hij zal best wel eens volgend jaar naar PSV of Feyenoord te transfereren. (ajax heeft met De Ligt, Sanchez al 2 jonge centrale spelers naast Veltman, Viergever en Riedewald genoeg Cv's).

Waarom zou HSV zo'n matige speler willen halen. Valt amper op in de Eredivisie en dan dromen van de BL. Ik vind het maar vreemd.

28 september 2016 om 17:27

Valt amper op in de eredivisie? St Juste is een van de sterkhouders van Hveen imo, 19 jaar en toch al 50 wedstrijden voor een subtopper in de Eredivisie zegt toch wel wat.

30 september 2016 om 11:07

Waarom werk jij niet als scout bij 1 van de topclubs in europa want ja die zitten geregeld voor St Juste op de tribune aangezien jij dit een matige speler vind moet jij er wel meer kijk op hebben dan de scouts van deze clubs.

Kerel kom uit die luie stoel en bied je aan zon mega talent als jij bent moet gewoon gaan scouten voor Barcalona of iets in die trent.

30 september 2016 om 11:44

Gelukkig dat jij bepaalt wie ik een goede speler moet vinden of niet.

Wat is er toch met die jonge mannetjes tegenwoordig in de Eredivisie? Die denken al klaar te zijn voor het buitenland als ze 45 minuten goed hebben gespeeld. Ze mogen god op hun blote knieën bedanken dat ze bij een club als Heerenveen in de basis spelen..

Ik denk dat het beter is geweest dat hij nog bij Heerenveen is gebleven. Nog één vol seizoen in de basis bij Heerenveen, en dan een goede vervolgstsp kiezen. Wel jammer als hij dan weggaat, maar hij is een talent, en heeft mischien nog een mooie toekomst in het verschiet liggen. Of het een ploeg in NL of het buitenland is maakt denk ik niet zoveel uit. Als hij maar speelt kan hij goed worden.

Prima verdediger en op zijn 19e (!) al een vaste waarde bij Heerenveen. Speelt zelden een zesje. Dat is alleen niet genoeg om direct al naar het buitenland te kunnen/willen. Daar kan je over nadenken wanneer je de beste bent op het veld bij Heerenveen en één van de meest gerenommeerde verdedigers van de eredivisie. Dat is nu nog niet het geval, ook al is hij voor Heerenveen van grote waarde. Gewoon nog 1/1,5 jaar geduld hebben; dan komt het met hem wel goed.

St Juste is 19 jaar,
Hij weet helemaal niet wat goed voor hem is.
Hij heeft nog 15 jaar om een transfer te maken.

De arrogantie. Je bent de Eredivisie niet eens ontgroeid man. Benadert niet eens het niveau van een Vertonghen en De Vrij voordat zij naar het buitenland vertrokken. Over het paard getild mannetje, 19 jaar en nu al doen alsof je je in Nederland niet meer kan ontwikkelen.

De moderators lijken te lijden aan schizofrenie hier op deze site. Beleid is waardeloos. Ik ga naar VP. Tot kijk

30 september 2016 om 11:08

sucses gozer have fun

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren