Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hamburger SV trekt tien miljoen euro uit voor Olympisch kampioen

Laatste update:

Douglas Santos is speler van Hamburger SV. De 22-jarige linkerverdediger heeft zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract bij de zevenvoudig kampioen van Duitsland. De Braziliaan komt waarschijnlijk in de top tien van de duurste aankopen aller tijden terecht van die Rothosen.

Plantão do Futebol meldt namelijk dat het door Bruno Labbadia getrainde HSV zeven tot tien miljoen euro heeft betaald aan Atlético Mineiro. De verdediger kwam in dienst van de Braziliaanse club tot 2 doelpunten en 7 assists in 69 wedstrijden en hij verdedigde eerder de kleuren van Udinese, Granada en Náutico.

Douglas Santos, die één A-interland achter zijn naam heeft staan, won met Brazilië onlangs nog de gouden plak op de Olympische Zomerspelen in Rio de Janeiro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker elftal met Halilovic, Kostic, Adler, Wood, Douglas. Mede mogelijk gemaakt door dhr. Kuehne. EL volgend jaar???

Zou mooi zijn als HSV weer vast europees voetbal gaat halen. Hele mooie club die echt wat hele slechte jaren heeft gekend maar gelukkig niet gedegradeerd is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren