Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Halil Dervisoglu geeft voorkeur aan Galatasaray boven Fenerbahçe

Laatste update:

Halil Dervisoglu kiest voor een langer verblijf bij Galatasaray, zo meldt de Turkse topclub via de officiële kanalen. De 21-jarige spits van Brentford wordt net als de tweede helft van afgelopen seizoen uitgeleend. Dervisoglu had ook voor Fenerbahçe kunnen kiezen, dat eveneens een akkoord bereikte met de Engelse club.

Galatasaray kan Dervisoglu dus opnieuw verwelkomen: de club bereidt zich voor op het vertrek van Mostafa Mohamed naar Girondins de Bordeaux en ziet in de geboren Rotterdammer een geschikte opvolger. Sabah meldde in een eerder stadium dat Erdal Torunogullari, een in Den Bosch woonachtig bestuurslid van Besiktas, contact heeft opgenomen met Brentford en erop wees dat Dervisoglu bij die club Champions League-voetbal zou kunnen spelen.

Een overstap van Dervisoglu naar Fenerbahçe zou pikant zijn, omdat hij vorig seizoen nog uitkwam voor aartsrivaal Galatasaray. Hij werd in de eerste seizoenshelft verhuurd aan FC Twente en in de tweede seizoenshelft aan Galatasaray. In dienst van Cim Bom kwam de Turks-Nederlandse aanvaller tot drie doelpunten in twaalf competitiewedstrijden. Zesmaal kreeg hij een basisplek. Dervisoglu miste een deel van het seizoen door het oplopen van het coronavirus. In vijf van de laatste zes duels in de Süper Lig stond Dervisoglu aan de aftrap.

Dervisoglu, viervoudig international van Turkije en deze zomer EK-ganger, hoeft bij Brentford niet op veel speeltijd te rekenen. In de eerste drie Premier League-wedstrijden van het nieuwe seizoen bleef hij negentig minuten op de bank. Wel deed Dervisoglu vorige week dinsdag 67 minuten mee in het gewonnen EFL Cup-duel met Forest Green Rovers (3-1). Zijn contract bij Brentford loopt door tot medio 2024. Dervisoglu kwam in januari 2020 voor circa drie miljoen euro over van Sparta Rotterdam en speelde in zijn eerste seizoen zeven officiële wedstrijden voor Brentford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee, nee en nog eens nee. Diego Rossi, schitterende aankoop en dan kom je aan met een Halil Dervisoglu die vorig jaar liet zien dat die zwaar te kort kwam en met een lobby toch in het Turkse elftal kwam. Focus je nou eens op een echte nummer 9 Ali Koc, aub..

31 augustus 2021 om 17:06

Ik wou dus net vragen of het in Turkije wel wat was, bij Twente echt geen minuut overtuigd van zijn kwaliteiten en verbaasde me ten zeerste dat hij met Turkije mee was.

31 augustus 2021 om 17:25

De enige reden waarom clubs interesse hebben in Dervisoglu is omdat hij Turks is. En met dank aan de buitenlandse limiet wilt iedereen een Turkse voetballer die beetje kan meevoetballen.

Rekeninghoudend met de regel is Halil een aardige speler om erbij te hebben. Maar als het aan mij ligt moet de regel weg en moeten Turkse clubs veel betere voetballers binnen halen.

31 augustus 2021 om 17:34

Ja dan zien we weer 11 buitenlanders bij elke club zo krijgt op zn minst de jeugd en jonge spelers ook de kans zie Gs bijv met Baris als die limit niet was ingevoerd speelden we nu met een bejaarde Gervinho ipv Kerem

31 augustus 2021 om 18:06

Het is alsof je gebeden zijn gehoord.. Hij heeft voor GS gekozen

Dit is wat de geweldige buitenlandersregel met het Turkse voetbal doet... nog dieper zinken en huis tuin en keuken voetballers tot gewilde sterspelers bombarderen.

Op naar de nieuwe Tarik Camdals en Alper Potuks.

31 augustus 2021 om 17:32

Die buitenlandersregel vind ik niet verkeerd, maar het zou wel fijn zijn als die regel dan in alle landen van kracht was. Nu gaan veel goede Turkse spelers naar het buitenland, waardoor de regel ervoor zorgt dat clubs verplicht zijn om hun selectie aan te vullen met minder goede Turkse spelers. Als alle clubs zo'n regel hebben, zullen er echter minder Turkse spelers buiten Turkije gaan spelen en dan is het we leuk. Tenminste, ik vind het wel mooi als er bij Ajax veel Nederlandse spelers voetballen qua identiteit. Ik denk dat als die regel overal wordt ingevoerd, het verschil in kwaliteit tussen alle clubs veel minder groot was.

31 augustus 2021 om 18:17

Helemaal mee eens. Maar dat zoveel Turkse spelers naar het buitenland gingen, had mede te maken met het feit dat de buitenlanders regel tijdelijk was verruimd. Toen Turkse spelers doorkregen dat ze in Turkije niet meer van die bizarre salarissen konden krijgen, wisten ze niet hoe snel ze weg moesten.

Nu er weer spelers met een Turks paspoort nodig zijn, zullen hun salarissen weer stijgen en in Turkije blijven. Denk serieus dat bijvoorbeeld bij Ajax alleen een Tadic, Blind en Haller meekunnen met de Turkse salarissen.

Hij kan er helemaal niks van wtf moet Fenerbahce met hem ? Hij is ook alweer opgeroepen voor Turkije haha het wordt maar erger daar

31 augustus 2021 om 23:55

Zelfde als blinde renpaard Kenan Karaman😂 Elke Turkse topclub moet een Turkse spits hebben die er niks van bakt, is traditie.

Je hebt niks aan die jonge! Dan kon je beter sinan gumus houden. Zelfde plus sinan is in mijn ogen meer ervaren dan deze knul. Hoop het niet want we willen een spits en geen floppie

De Turkse clubs moeten in dezelfde vijver vissen, oftewel door die belachelijke buitenlander-regel van die onbekwame bond zijn ze allemaal op zoek naar Turkse spelers om niet in de problemen te komen. En Mostafa nu wel of niet naar Bordeaux, er staan allemaal tegnstrijdige berichten op internet?!

Ik vraag me af in plaats van dat we hem gaan huren/kopen; kunnen we gewoon niet iemand van de jeugd laten doorstromen naar het A team?

Kost ons niks heeft een toekomst, en heeft nog is restwaarde. Zijn enige probleem zou zijn ervaring, maar denk niet dat het zoveel zou uitmaken als we toch voor Halil gaan.

Officieel naar Galatasaray lees ik net op Aspor. Snap echt niet wat men in hem ziet, bij Galatasaray liet hij bij 1-2 wedstrijden wat leuks zien en dat was het wel. Denk dat iedereen wel heeft gezien hoe slecht hij tijdens het EK speelde (als je dit als graadmeter mag gebruiken). En dit gaat Mustafa’s plek overnemen? Of op de flanken? Wat een grap zeg. Vind het sowieso al raar dat Mustafa voor maar 6M winst is verkocht aan Bordeaux.

Neeee hy komt naar cimbombom mostafa verkocht voor 4mil verkocht voor 10 mil plus 20 procent doorverkoop... goeie deal met de nieuwe buitenlanders limiet in turkije nu nog een turkse stoper een balveroverende middevelder hoop op aliou dieng falcaa wegdoen nog een extra spits halen fernandes proberen te halen nog feghouli weg babel weg marcao verkopen of verhuuren... galatasaray is goed op weg jonge potentiële spelers binnen halen !

31 augustus 2021 om 19:08

Las vandaag dat Besiktas geinteresseerd is in Fernandes. Hoop persoonlijk niet dat hij naar Besiktas gaat.

Vraag me af of hij wel gaat spelen, aangezien Diagne de voorkeur krijgt.

Blij dat Falcao's contract is ontbonden, vraag me wel af of zijn salaris is betaald, vast wel.

Heel dom dat ze mustafa weg willen, ik lees op turkse nieuwsartikelen, dat hij dit jaar niet goed js begonnen. Ja, vind je het gek we zijn maar een paar weken verder en hij speelt de laatste 10 minuten alleen maar, wat raar zeg dat hij uit vorm is dan.

Er is nog steeds geen middenvelder na 2 jaar en ik ben bang dat ze marcao ook gaan wegsturen.

Verloren seizoen mede Gala fans, laten we ons zelf niet voor de gek houden, zodat we stress besparen.

Dervisoglu in en falcao out. Scheelt toch weer in salarisbudget. Mostafa mohammed die toch niet wordt verkocht wat ook goed nieuws is. Nu alleen nog een nummer 6 en we zijn klaar voor komend seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren